HEY İSTANBUL TAYFASI EH ARTIK BİR BULUşMA OLSUN ...

Her türlü organizasyon, duyurular, davetler, etkinliklerimiz ile ilgili herşey...
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

şu şahıs bile "kim öle, kim kala" demişse buluşmanın erkene alınmasında fayda vardır. Malum şu sözlerden sonra, kıyamet pek uzak gelmiyor bana.
barabus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by barabus »

vallahi arkadaşlar ayın 10 geliyorum daha erken bence mümkün değil yine de elbette ki allah korusun kendinize dikkat edin ve en az 18-19 una kadar dayanın daha geç olursa da olabilir . bu benim tercihim di ......

daha sonrası için şöyle bi olumsuzluk olabilir .. başka illerdeki üniversitelerde okuyan arkadaşların okulları başlayabilir.. ortada bi tarih daha uygun..

yinede düzenleyen arkadaşın ( henüz tanışmamış olsamda esen' nin ) seçeceği tarihe uyarım
esen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by esen »

aslinda banada iyi geldi 18/19 tarihlerinde olsun o zaman daha fazla beklemenin bir anlami yok sanirim . organizasyon guzel olacak :P
Yener
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Yener »

Esenin belirleyeceği tarihe göre kararlaştıracağımızıda kim söledi şimdi :) öle bişeye gerek yok esen belirlemesin tarihi ama esen biliyor olmalı tarih belirlemeyi istiyorsa bu buluşmanın c.tesiye gelmemesi gerektiğinin bilincindedir umarım 8) .
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

Onsekizi bana uygun arkadaşlar ama Ondokuzunda gelemem. Ama siz bana göre ayarlamayın. Kendinize göre ayarlayın. Ben uyarsa geleceğim. Keyfinize bakın... :wink:
Squan
Seçilmiş Savaşçı

Post by Squan »

iyi iyi ben buradayken olacak buluşma. Zaten hele bir olmasaydı sonuçlarını düşünemiyorum.

Bence sizde düşünmeyin :twisted:
Uçurumdan kurtulmanın tek yolu ona bakmak, derinliğini ölçmek ve kendini o boşluğa bırakmaktır.
esen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by esen »

squan ben sana demedim mi seninde olacağın bir buluşma bir gün mutlaka olacak :P puahhahahahha umarım gelebilecek herkez gelir :wink:
Yılmax
Başbüyücü

Post by Yılmax »

Tabi canım mesela ben geliyorum :P Ben gelebiliyorsam herkes geliyordur :???: Tüh biraz fazla iddialı oldu sanırım :lol: Neyse yaw iyi de olur bir buluşma artık yaw bayadır toparlanmadık 8)
Artex_Croma
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Artex_Croma »

18 şubat kesinleştiyse yeni bir başlık açılsa mı?
"Kötü olan, amaca ulaşmak için yapılması gereken kötülük değil, kötülüğü becerememektir ve kınanması gereken de budur."
Niccolo Machievell
esen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by esen »

tamam bu arada kesin tarih 18 şubat 2006 cumartesi ama yeni bir başlık acacam orda ayrıntılarıyla aktiviteler belirtilecek tabi yapmak istediğiniz şeyleride yazabiliriz :P bu arada 17 şubat benim doğum günüm yani hediyeleri bekliyorum arkadaşlar şimdiden o nazik düşüncelerinizden dolayı teşekkürler :P :D
uLtior
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by uLtior »

tamam biz sana amazon.com dan special edition players handbook getirtelim özel siyah deri kaplı vs.vs.vs. çekici birşey.
Par-Salian
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Par-Salian »

eh sağolun be cumartesi yapıcak kadar bir şeyi düşünceli olabiliyormuşsunuz tabi çalışanları kimse hesaba katmıyor neyse size iyi eğlenceler...
<div>In a time of crisis a hero must rise...from his sofa.</div><br>
esen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by esen »

sedocum canım sende geleceksin o buluşmaya canım benim merak etme sen bir güzellik olacak yani :wink: ayrıca sensiz bir buluşma olmaz unutma olurmu :D
Yener
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Yener »

şimdi günün c.tesi olarak belirlenmesi benide zora soktu.Sanırım bende serdarla aynı sözü söylemek durumunda kalıcam size iyi eylenceler...
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
barabus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by barabus »

valla banada pazar uymuyo samsuna dönecem pazar bilemiyorum acele kesinleştirelim benim buna göre pşanlarımı belirlemem gerekebilir :)
Post Reply