Ayrıca içimden bir his az kaldığını söylüyor. Bakın hepimiz birleşmek üzreyiz. Yalnız ben sizlen neden birleşeceğim onu çözebilmiş değilim. İçiizde öküz değilde iyi savaşçı olan varmı?
Meleran: Kayıp Krallık Hakkında...
Ehuhe. Ben çok sevdim. Bakın bedavadan işlemeli kilodum oldu. 3 gigan ediyormuş hemde. Huhahahahah. Hepinizin giganlar gidiyor ben gigan kazanıyorum.
Ayrıca içimden bir his az kaldığını söylüyor. Bakın hepimiz birleşmek üzreyiz. Yalnız ben sizlen neden birleşeceğim onu çözebilmiş değilim. İçiizde öküz değilde iyi savaşçı olan varmı?
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
Arkadaşlar turlarınız döndü. Ama malesef ki ilk Ulrak ve Freor'un rp sinde ki resim gözükmüyor ve hatta bir çok eğik yazı, kalın yazı, renkler vs de gözükmüyor. Kodlarda ki sorun düzelir diye sizi Rp ler hazır olmasına rağmen bu kadar beklettim. Artık resime bakmak isteyen Quote özelliğini kullanarak bakıcak. Ama Quote yapmamaya özen gösterin mesajınız içerisinde. Sadece bakmak için kullanın. Zira Quote koduda atıldığında çalışmıyor. Kodlar düzeldiğinde düzelecektir mesajlar.
şimdilik idare edin.
Hepinize İyi Turlar
Bu arada Turla ilgili olarak bu sefer iki adet sahne turu var. Sanırım sizleri yer yer güldürecek yer yer şoke edicek turlar ama gördüğünüz gibi artık oyuna tam bir giriş yaptık ve hepinizin karakterleri ciddi olarak seneryoda ki yerini aldı. :racha :hop q:)
Hadiyin hayırlısı
(Geveze Kahin! Geveze Kahin! Susta sahneyi oyunculara bırak
)
şimdilik idare edin.
Hepinize İyi Turlar
Bu arada Turla ilgili olarak bu sefer iki adet sahne turu var. Sanırım sizleri yer yer güldürecek yer yer şoke edicek turlar ama gördüğünüz gibi artık oyuna tam bir giriş yaptık ve hepinizin karakterleri ciddi olarak seneryoda ki yerini aldı. :racha :hop q:)
Hadiyin hayırlısı
Renard, Asgard, Trias ve Khutai karakterlerinin Rolleri acilen bekleniyor.
Bu arada Horcoel çok fazla boşlamaya başladın. Senin Rollarini aksatmayacağına güvenerek karakterini direk seneryoya almıştım. Bir çok arkadaşın bu şekilde başlayamadı. Ufak seneryolarla hepsi denemelere girdiler ve resmen sınav verdiler. Lütfen Rollerini zamanında yap. Bu ilk ve son uyarım oluyor. Bir daha olmayacak. Karakterinde çok güzel tasarlanmış bir karakter. Yazık olmasın...
Diğer arkadaşlardan akşama kadar Rollerini bekliyorum. Zaten bir sorunu olan arkadaşlar sağolsunlar bana özelden ya da buradan söylüyorlar. Roller aksamadan devam ediyor böylece...
Bu arada Horcoel çok fazla boşlamaya başladın. Senin Rollarini aksatmayacağına güvenerek karakterini direk seneryoya almıştım. Bir çok arkadaşın bu şekilde başlayamadı. Ufak seneryolarla hepsi denemelere girdiler ve resmen sınav verdiler. Lütfen Rollerini zamanında yap. Bu ilk ve son uyarım oluyor. Bir daha olmayacak. Karakterinde çok güzel tasarlanmış bir karakter. Yazık olmasın...
Diğer arkadaşlardan akşama kadar Rollerini bekliyorum. Zaten bir sorunu olan arkadaşlar sağolsunlar bana özelden ya da buradan söylüyorlar. Roller aksamadan devam ediyor böylece...
Oyun çok hareketli ve heyecanlı gidiyor gerçektende herkesi burdan kutlamak istiyorum hepiniz çok iyi rol yapıyorsunuz tebrikler arkadaşlar
cidden çok zevk alıyorum bu oyundan Gorath da saolsun karşımıza çıkardığı olaylar karekterler ve oyun akışı çok iyi teşekkürler Gorath
.
Hadi kayım rollerinizi aksatmatın
SAYGILAR VE SEVGİLER
......
Hadi kayım rollerinizi aksatmatın
SAYGILAR VE SEVGİLER
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
- khutai
- Kullanıcı

Vallahi haklısın dostum bu sefer biraz geciktim ama oyun gerçekten kopmuş abi
heycanla şu pazardan çıkmayı bekşliyorum sıkıldım abi kalabalıktan ya çıkaracam baltaları yardırıcam pazarcılara ama cücede beni yaracak oracıkta 
Neyse arkadaşlar hadi çıkalım ya pazardan bi han bulun hadi nolurrrr
Neyse arkadaşlar hadi çıkalım ya pazardan bi han bulun hadi nolurrrr
Horn ölüleri say!!!!!
-
FrontsideAir
- Gölge Ustası
Yüce Kahin'imize neden cüce diyosunuz yaw, anlamadım ki??
Kayıp Ruhlar ile ilgili bişey mi ki??
Kayıp Ruhlar ile ilgili bişey mi ki??
Code: Select all
Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.
Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..- khutai
- Kullanıcı

Neyse işte böle bi kahinimiz var aman ha ona göre dikkatle oynamalı bu oyunu.Sen şimdi catterianları kadın sanırsın deme
Aslında kr ile sınırlı fdeğil onun cüceliği ben tanıdım tanıyalı bi cüce işte
Horn ölüleri say!!!!!
-
mefistofeles
- Kullanıcı

- khutai
- Kullanıcı

Yanlız varya kastım abicim kendimi inatla tanışıcaz sizinlke
acıktım abijim ya hana gitmek bişiler yemek istiyom ....kalabalıktan sıyrılmak istiyom ya off yaaa
tanışıcaz sizinle kafaları çekecez bebeğide satacaz gelen parayı kırışıcaz gidicez pavyonlarda yiycez.ne kasıyonuz olum dünyayı bizmi kurtaracaz ya 
Horn ölüleri say!!!!!
- khutai
- Kullanıcı

orası kesin dostum
ama bu barbar biraz kırık
gerçi ne kadar uraşsakta bir conan gibi karakter yaratıp oynayamayız ama hastasıyımdır onun ve acaip fanatiğiyimdir...Horn ölüleri sayyyy!!!!!...
ama dedim ya insanın canı bazen rp yazmak istemiyo ozamanda o anki ruh halin filan giriyo olaya
acaip içesim varda bi kaç gündür
..
ama dedim ya insanın canı bazen rp yazmak istemiyo ozamanda o anki ruh halin filan giriyo olaya
Horn ölüleri say!!!!!
-
FrontsideAir
- Gölge Ustası
Bu durumda devreye W.W.C.D. giriyor. O ne mi?? What would Conan do? (Order of the Stick okuyun
)
Hadi artık çıkalım şu pazardan. Döndür şu turu Yüce Kâhin. Bak Slach da atmış RP'sini.
Hadi artık çıkalım şu pazardan. Döndür şu turu Yüce Kâhin. Bak Slach da atmış RP'sini.
Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.
Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..- khutai
- Kullanıcı

evet evet hadi kahinim kızgın kahinim psikopat kahinim,içinde bastırılmış sadizim olan yüce kahinim çıkar bizi bu pazardan valla yöçn duygusu filan kalmadı kim nberde oturuyo biz nerdeyiz allak bullak oldu kafam
bu nasıl barbar saçmalamaya baladı bak :d hangi barbar mantıklı çözümler üretip muhafızlardan korkar
hadi kahinim hadi cücem döndür turu çatlıyoz bak alayımız burda 
Horn ölüleri say!!!!!
-
FrontsideAir
- Gölge Ustası
Ne bastırılmışı ya (bastırılmış sadizm) keşke biraz bastırsaymış.
Ben de öyle işlevsiz işlevsiz duruyorum, biri çıkarsın beni pazardan ben annemi özleeeeeddiiiiiiim. İçiicem ulan, tutmayın beniiiii. Anamı babamı kaybettim. Hüngüüüür 
Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.
Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..Höyt! Susun bakayım dokunmayın Kahinime. O bana dantelli mavi don verdi. Kırmızısınıda verecek daha, di mi kahinim?
Yalnız bize RP atmadı bu kahin neden bilmiyorum. Acaba bu kahin bizi sevmiyormu. Acaba biz bu pazarda sonsuza kadar kalacak ve ğpazarcımı olacağız. Hade kahin at bize RPlerimizi.
Yalnız bize RP atmadı bu kahin neden bilmiyorum. Acaba bu kahin bizi sevmiyormu. Acaba biz bu pazarda sonsuza kadar kalacak ve ğpazarcımı olacağız. Hade kahin at bize RPlerimizi.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka