frpworld halısaha turnuvası v2.0

Her türlü organizasyon, duyurular, davetler, etkinliklerimiz ile ilgili herşey...
esen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by esen »

yaaa biz bayanlarda size destek oluruz :roll: puhahahhaha zeren ve ben varız sanırım zeren o zaman istanbulda olursun :P acayip küfür ederim upsss pardon yani tezaurat demek istedim puahahahha :D
scythe
Kutsanmış Kişi

Post by scythe »

liste bayağı kabarık oldu o zaman :).. par- salian ı da eklersek ve gorathı -şimdilik- saymazsak 10 tane oyuncu ve iki tane de amigo kızımız var :).. maç yeri ve tarihi henüz belli değil hala.. sınavlardan sonra yapılacağı kesin sadece.. o da şubatın ortasına sonuna falan denk geliyo.. ama ısrar üzerine erkene veya geçe alınabilir... halısaha konusunda ise önerilere açığız... fazla bir külfeti olmaz sahanın...
you are not alone ; so don't be afraid in the dark and cold m'thain d'streea
barabus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by barabus »

ben şubatın 2. haftası geliyorum öncesi mümkün değil eğer saha içinde irice bi paladin görmek isterseniz beni bekleyeceksiniz

saygılar
Sturm_Ardeth
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Sturm_Ardeth »

scythe kardeşimm.... basketbol maçı olmazmıydı yaa!!! :(
ama farketmez futbol da oynarız.. yani tam bir takım çıkmazsa benim kendi halı saha tayfama karşı oynarız.. Sölemesi ayıp son 1 yılda bizi yenen olmadı :wink: ( espri değil ciddiyim )
" Let My Heart Go "
scythe
Kutsanmış Kişi

Post by scythe »

((halısaha takımını başka bi zaman sakla kardeşim :).. sen askere gitmeden önce ayrı bir randevu yaparız sizinle :)))

sitedeki halısaha maçına gelince futbolcuların kendi ağızlarından ifade ettikleri yeteneklerine bakarsak ne kadar iddialı geçeceğini anlarsın :)... seni de yazmış bulundum kadroya... bu şekilde 11 ettik galiba... bayağı hızlı bir şekilde tamamlanmış oldu kadro :).. hadi bakalım karlar dinsin de ayarlayalım sahayı... bu arada amigo kız açığımız var hala :).. ve de taraftar...
barabus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by barabus »

ya kusura bakmayın bu sabah geçirdiğim bir kaza sonucu benim için ayırdığınız yer malesef boşaldı.. :oops: :oops: kar çok güzel yağıyodu kendimi tutamayıp dışarı çıktım ve ilk merdivebden inme denemesinde kaseyi feci kırdım ... işin doğrusu şu an nefes almak bile zorluyo beni sanırım maçta oynayamıyacam siz benim yerime bi arkadaşı ayarlayın ve mümkünse kusuruma bakmayın

ama bakarsanızda benim elimden artık bişey gelemiyo .. mukadderat ne diyelim ..kendi düşen ağlamaz :P :P

kusura bakmayın tekrar
FalcoN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by FalcoN »

Geçmiş olsun barabus. Ama daha kesin bi tarih belirlemedik. Zaten şu ara maç falan çok zor gibi görünüyor. Bildiğiniz gibi hem karlı hem de çok soğuk bi hava var. Belki kesin maç tarihine kadar sende iyileşip oynarsın barabus. dikkat et kendine, atma kendini yerlere :P :)
Only God can Judge me!
Yener
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Yener »

Bende frpworld den hep böle bişey bekliyordum halı saha maçı :P bende oynarım arkadaşlar benide yazın listeye tarih içinde en azından şu karların erimesini beleyelim :D

benide ekle listeye ersin kardeşim :wink: .
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
scythe
Kutsanmış Kişi

Post by scythe »

(geçmiş olsun barabus)

kadrodan barabus u çıkarıp venom u alıyoruz o zaman....

1- scythe
2- falcon
3- majenta
4- levian
5- artex
6- yalnız insan
7- brokenblade
8- yılmax
9- truilas
10- venom
11- sturm ardeth

karlar erisin havalar ılısın bakalım artık...
Artex_Croma
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Artex_Croma »

bence karlı hawada yapalım. Kırmıxı top, renkli formalar, souk iklim ... Tundra da halısaha keyfi...
"Kötü olan, amaca ulaşmak için yapılması gereken kötülük değil, kötülüğü becerememektir ve kınanması gereken de budur."
Niccolo Machievell
barabus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by barabus »

yinede olmassa gelir teknik direktörlük kariyerime frpworldspor da başlarım :lol: :lol: :lol:
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

Ben de gelirim uygun bir zaman olursa :) Pek yetenekli sayılmam ama sizinle maç yapmak isterim arkadaşlar. Bir bahane olur.

Seyirci vs vs.. konusuna gelince, sanırım o da zamanla olur :)
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

valahi siz ne zaman olduğu sölerseiz benim de gelme ihtiamlim var istanbula oa göre belki... yanlız bakın real madrid de carıyor gitmiyorum :P
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
TheoDorus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by TheoDorus »

yeter abi zaman uyarsa gelicem :D . 2 senedir asıoruz alalala. bensiz defans mı olurmus
Kazanmak hersey degildir ama kaybetmek hicbir seydir.
scythe
Kutsanmış Kişi

Post by scythe »

yeminer ve theodorus la kadro tamamlandı o zaman.... bundan sonra oyuncular yamuk yapmadığı müddetçe kadrolara oyuncu alımı durmuştur... şimdi sıra gün belirlemede :)
Post Reply