frpworld halısaha turnuvası v2.0
liste bayağı kabarık oldu o zaman
.. par- salian ı da eklersek ve gorathı -şimdilik- saymazsak 10 tane oyuncu ve iki tane de amigo kızımız var
.. maç yeri ve tarihi henüz belli değil hala.. sınavlardan sonra yapılacağı kesin sadece.. o da şubatın ortasına sonuna falan denk geliyo.. ama ısrar üzerine erkene veya geçe alınabilir... halısaha konusunda ise önerilere açığız... fazla bir külfeti olmaz sahanın...
you are not alone ; so don't be afraid in the dark and cold m'thain d'streea
-
Sturm_Ardeth
- Kullanıcı

((halısaha takımını başka bi zaman sakla kardeşim
.. sen askere gitmeden önce ayrı bir randevu yaparız sizinle
))
sitedeki halısaha maçına gelince futbolcuların kendi ağızlarından ifade ettikleri yeteneklerine bakarsak ne kadar iddialı geçeceğini anlarsın
... seni de yazmış bulundum kadroya... bu şekilde 11 ettik galiba... bayağı hızlı bir şekilde tamamlanmış oldu kadro
.. hadi bakalım karlar dinsin de ayarlayalım sahayı... bu arada amigo kız açığımız var hala
.. ve de taraftar...
sitedeki halısaha maçına gelince futbolcuların kendi ağızlarından ifade ettikleri yeteneklerine bakarsak ne kadar iddialı geçeceğini anlarsın
ya kusura bakmayın bu sabah geçirdiğim bir kaza sonucu benim için ayırdığınız yer malesef boşaldı..
kar çok güzel yağıyodu kendimi tutamayıp dışarı çıktım ve ilk merdivebden inme denemesinde kaseyi feci kırdım ... işin doğrusu şu an nefes almak bile zorluyo beni sanırım maçta oynayamıyacam siz benim yerime bi arkadaşı ayarlayın ve mümkünse kusuruma bakmayın
ama bakarsanızda benim elimden artık bişey gelemiyo .. mukadderat ne diyelim ..kendi düşen ağlamaz
kusura bakmayın tekrar
ama bakarsanızda benim elimden artık bişey gelemiyo .. mukadderat ne diyelim ..kendi düşen ağlamaz
kusura bakmayın tekrar
(geçmiş olsun barabus)
kadrodan barabus u çıkarıp venom u alıyoruz o zaman....
1- scythe
2- falcon
3- majenta
4- levian
5- artex
6- yalnız insan
7- brokenblade
8- yılmax
9- truilas
10- venom
11- sturm ardeth
karlar erisin havalar ılısın bakalım artık...
kadrodan barabus u çıkarıp venom u alıyoruz o zaman....
1- scythe
2- falcon
3- majenta
4- levian
5- artex
6- yalnız insan
7- brokenblade
8- yılmax
9- truilas
10- venom
11- sturm ardeth
karlar erisin havalar ılısın bakalım artık...
-
Artex_Croma
- Kullanıcı

-
Logan
- Kullanıcı

valahi siz ne zaman olduğu sölerseiz benim de gelme ihtiamlim var istanbula oa göre belki... yanlız bakın real madrid de carıyor gitmiyorum 
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF