Senin Karakterin?
-
BrokenBlade
- Süresiz Banlanmıştır
Senin Karakterin?
Ne tür bir d&d karakterisinix?Hadi bakalım.
http://twinrose.net/dandchar.php
ben Chaotic Evil Half-Orc Thief Mage muşum lan :ehue
http://twinrose.net/dandchar.php
ben Chaotic Evil Half-Orc Thief Mage muşum lan :ehue
Ya ne yazıkki Chaotik good bard çıktım. Kendimi hep neutral diye düşünürdüm ama ezici bir üstünlükle kazandı kaos. Olsun ama en azından iyi çıktım.
İnsan olma ihtimalim çok yüksekmiş ve senden gnome olmaz diyede ibare koymuşlar 4. sıraya atarak. Herhalde gnomeleri sadece doğa çocuğu olarak görüyor bu utanmazlar. Sie onlara.
İkincisi, bana da barabar çıktı ve oyunlarda bile oynamayı sevmediğim bir karakterdir aslında. O kadarda savaşa karşı şeyler seçtim oysa. Kaotik diye barbarı dayamışlar.
Yalnız ne yalan söyleyeyim, masaüstünde gnome mucitten sonra en çok oynadığım karakter CG ozandı.
İnsan olma ihtimalim çok yüksekmiş ve senden gnome olmaz diyede ibare koymuşlar 4. sıraya atarak. Herhalde gnomeleri sadece doğa çocuğu olarak görüyor bu utanmazlar. Sie onlara.
İkincisi, bana da barabar çıktı ve oyunlarda bile oynamayı sevmediğim bir karakterdir aslında. O kadarda savaşa karşı şeyler seçtim oysa. Kaotik diye barbarı dayamışlar.
Yalnız ne yalan söyleyeyim, masaüstünde gnome mucitten sonra en çok oynadığım karakter CG ozandı.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
-
BrokenBlade
- Süresiz Banlanmıştır
-
Lord Necros
- Başbüyücü
-
Lord Necros
- Başbüyücü
Lawful Evil favori alignment'ımdır. Karakterlerimin çoğu lawful evil'dır. Lawful evil-human-wizard ise en tipik karakter tiplememdir. O yüzden feci tesadüf oldu bu.
Lawful evil rulaz..
Lawful evil rulaz..
All power demands sacrifice...and pain. The universe rewards those willing to spill their life's blood for the promise of power.
Power demands sacrifice.
Power demands sacrifice.
-
Artex_Croma
- Kullanıcı

-
Türklider
- Seçilmiş Savaşçı
Bu test çok abidik. Gerçi hepsi abidik. Hiç bir zaman bu tarz testleri dikkate almamak gerektiğini hep söylerim. "Kurt, kurbağa, öküz birini seç" gibi genelleme yaklaşımlarla dolu ve saçma bir kere neye cevap verdiğinizi bilmiyorsunuz
Sonra çıkartıyo ki "bilmemkaç kaos, bilmemkaç law" iyi de behey arkadaşım sen benim beğenilerimi nasıl sınıflandırıyon kafana göre?
Beğenmedim bunu, artı bu testlere bakarak hareket etmeyin, kendiniz olun... "Ben şuyum" diyemeyenler, başkasının ağzına bakanlar hayatta daima kaybederler...
Saygılarımla...
Beğenmedim bunu, artı bu testlere bakarak hareket etmeyin, kendiniz olun... "Ben şuyum" diyemeyenler, başkasının ağzına bakanlar hayatta daima kaybederler...
Saygılarımla...
Türklider...