Senin Karakterin?

Ben her konuda geyik yaparım diyorsanız…
BrokenBlade
Süresiz Banlanmıştır

Senin Karakterin?

Post by BrokenBlade »

Ne tür bir d&d karakterisinix?Hadi bakalım.

http://twinrose.net/dandchar.php

ben Chaotic Evil Half-Orc Thief Mage muşum lan :ehue
uwriel
Süresiz Banlanmıştır

Post by uwriel »

Chaotic Evil Halfling Thief Mage
İnsan tabiatının, diye devam ettim, sınırları var; sevinç, üzünç, acıları bir ölçüye kadar kaldırabilir ve bu aşılırsa, mahvolur.
trulias
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by trulias »

acıkçası zindan ve ejderha için konuşamayacağım ancak kendimi diablo2 deki necromencer karakterinin cekiminde hissediyorum. hem iyi tarafta hem üstün büyü ve ruh güçleri kullanıyor, daha ne olsun...
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

Tahmin ettiğim şey çıktığı için testi başarılı sayabilirim:
Neutral Good Human Bard

Ama hiç büyücü istatisliklerde büyücü için 0 demesi de garip...Ozandan sonra barbar geldi o da gerip pek alakam olmaz...
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
uLtior
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by uLtior »

True Neutral Elf Ranger

ben druidi tercih ederdim. ama karakter true neutral dogrudur.
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Ya ne yazıkki Chaotik good bard çıktım. Kendimi hep neutral diye düşünürdüm ama ezici bir üstünlükle kazandı kaos. Olsun ama en azından iyi çıktım. :D

İnsan olma ihtimalim çok yüksekmiş ve senden gnome olmaz diyede ibare koymuşlar 4. sıraya atarak. Herhalde gnomeleri sadece doğa çocuğu olarak görüyor bu utanmazlar. Sie onlara. :evil: :P

İkincisi, bana da barabar çıktı ve oyunlarda bile oynamayı sevmediğim bir karakterdir aslında. O kadarda savaşa karşı şeyler seçtim oysa. Kaotik diye barbarı dayamışlar.

Yalnız ne yalan söyleyeyim, masaüstünde gnome mucitten sonra en çok oynadığım karakter CG ozandı. :D
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Slach
Gölge Ustası

Post by Slach »

True Neutral Elf Fighter Druid

Thief olsa daha memnun olursum neyse yönelimle ırk tuttu :)
Oyunların kralını bozan hep benim, gırgırı şamatayı seven hep benim, bilin bakalım ben kimim?
BrokenBlade
Süresiz Banlanmıştır

Post by BrokenBlade »

Neutral Evil Half-Elf Bard
Chaotic Evil Half-Elf Bard

Bu ney lan.Hiç alakasız karakterler çıkıo bana.Ne demek istio bu şey.İlle ozan denen acaip o sürekli türkü çığıran şey mi oyna dio....
beceremem ki. 8O
Lord Necros
Başbüyücü

Post by Lord Necros »

Lawful Evil-Human-Wizard

Tesadüfün bu kadarı.. :|
All power demands sacrifice...and pain. The universe rewards those willing to spill their life's blood for the promise of power.

Power demands sacrifice.
uLtior
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by uLtior »

oyunlarda hep lawful evil gördümmü kaçmışımdır.:) hiç haz etmem kendilerinden:) pisliğin önde gidenidirler bence:)
Lord Necros
Başbüyücü

Post by Lord Necros »

Lawful Evil favori alignment'ımdır. Karakterlerimin çoğu lawful evil'dır. Lawful evil-human-wizard ise en tipik karakter tiplememdir. O yüzden feci tesadüf oldu bu.

Lawful evil rulaz..
All power demands sacrifice...and pain. The universe rewards those willing to spill their life's blood for the promise of power.

Power demands sacrifice.
Artex_Croma
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Artex_Croma »

You Are A:
Chaotic Evil Human Barbarian

walla herşeyi içimden gelerek işaretledim... Böle yalan olmaz... Barbar felan deilim ben :D
"Kötü olan, amaca ulaşmak için yapılması gereken kötülük değil, kötülüğü becerememektir ve kınanması gereken de budur."
Niccolo Machievell
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

Bu arada sınava kendinizi mi karakterlerinizi mi soktunuz. Ben kendimi soktum ama...

Bu kadar evil korkuttu beni :)
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
barabus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by barabus »

lawful good human paladin başka söze gerek yok açıkçası oynattığım karakteri bu kadar doğru oynattığımı bilmiyordum kendimle gurur duydum
Türklider
Seçilmiş Savaşçı

Post by Türklider »

Bu test çok abidik. Gerçi hepsi abidik. Hiç bir zaman bu tarz testleri dikkate almamak gerektiğini hep söylerim. "Kurt, kurbağa, öküz birini seç" gibi genelleme yaklaşımlarla dolu ve saçma bir kere neye cevap verdiğinizi bilmiyorsunuz :) Sonra çıkartıyo ki "bilmemkaç kaos, bilmemkaç law" iyi de behey arkadaşım sen benim beğenilerimi nasıl sınıflandırıyon kafana göre?

Beğenmedim bunu, artı bu testlere bakarak hareket etmeyin, kendiniz olun... "Ben şuyum" diyemeyenler, başkasının ağzına bakanlar hayatta daima kaybederler...

Saygılarımla...
Türklider...
Locked