" ömer biliyorum sen dün oldu diyeceksin ama özür dilerim inan oyunu bırakamadım
HEY İSTANBUL TAYFASI EH ARTIK BİR BULUşMA OLSUN ...
HEY İSTANBUL TAYFASI EH ARTIK BİR BULUşMA OLSUN ...
Selam, en son ne zaman bir buluşma olmuştu ?
" ömer biliyorum sen dün oldu diyeceksin ama özür dilerim inan oyunu bırakamadım
özürdilerim her kezden ) şimdi aramızdan bazı arkadaşlar askere gidecek misal ( barbarların şahı
yalakalığında bu kadarı olur yani ömer ) bazıları ise hala burada
demem oki şubatın ilk haftası bir buluşma olsun eh tabi düşünceleri almak lağzım buyrun herkez konuşsun 
Bende protesto ediyorum. Dün son anda durumum değişmeseydi o buluşmaya dahil olacaktım ama dahil olsaydım bile o buluşma da büyük bir grup eksik olacaktı. Hem de uzun süredir görüşmedikleri, uzaktan gelen bir arkadaşları orda olduğu halde gelmeyeceklerdi. Özelden de kızmıştım şimdi de kızıyorum. Ben şahsen şubat ayında bir buluşma yapılırsa İstanbul'da olacağım halde gelmem. Ã?mer'i askere uğurlamak için kendisi ile daha uygun bir durumda görüşürüm. Bu da benim protestom. Hıh... 
sevdiğim insanlar tarafından ekilmeye katlanamıyorum. hele de söz verip yerine getirmemek bambaşka bişey. en azından arayıp ben gelemicem arkadaslar işte şu şu sebeplerden dolayı.. diyebilirdin değil mi? neyse seni affediyorum
(lafı sok, sora affet.. olduuu
) Ercü senin gelememende baya üzdü. Hakan da vardı çünkü. Neyse artık şubatta toplanırız. Hatta ben askere gitmeden önce bi con yapsak hiç fena olmaz. ne dersiniz?
Only God can Judge me!
Arkadaşlar bu buluşma lütfen pazar günüde denk gelsin yada hafta içi bir güne
.
Ã?mer kardeşim askere gidyor vay beeee gelmezmiyim uğurlamaya tabiki gelicem bende. şimdi şubatın ilk haftasımı son haftasımı bir tarihi belirleyinki kendimizi ona göre ayarlayalım değilmi
.
Evt arkadaşlar ozaman buluşmada görüşürüz
.
Ã?mer kardeşim askere gidyor vay beeee gelmezmiyim uğurlamaya tabiki gelicem bende. şimdi şubatın ilk haftasımı son haftasımı bir tarihi belirleyinki kendimizi ona göre ayarlayalım değilmi
Evt arkadaşlar ozaman buluşmada görüşürüz
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
-
FrontsideAir
- Gölge Ustası
Biri buluşma mı dedi? Ne zaman? 
Gelmeye çalışırım ama elimde bir tarih olması gerek. Herkes kendine en uygun tarihleri yazsın lütfen.
Gelmeye çalışırım ama elimde bir tarih olması gerek. Herkes kendine en uygun tarihleri yazsın lütfen.
Code: Select all
Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.
Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..Evet arkadaşlar.Wenom wrote:Arkadaşlar bu buluşma lütfen pazar günüde denk gelsin yada hafta içi bir güne.
Ã?mer kardeşim askere gidyor vay beeee gelmezmiyim uğurlamaya tabiki gelicem bende. şimdi şubatın ilk haftasımı son haftasımı bir tarihi belirleyinki kendimizi ona göre ayarlayalım değilmi.
Evt arkadaşlar ozaman buluşmada görüşürüz.
-
BrokenBlade
- Süresiz Banlanmıştır
-
BrokenBlade
- Süresiz Banlanmıştır