HEY İSTANBUL TAYFASI EH ARTIK BİR BULUşMA OLSUN ...

Her türlü organizasyon, duyurular, davetler, etkinliklerimiz ile ilgili herşey...
esen
Kullanıcı
Kullanıcı

HEY İSTANBUL TAYFASI EH ARTIK BİR BULUşMA OLSUN ...

Post by esen »

Selam, en son ne zaman bir buluşma olmuştu ?
" ömer biliyorum sen dün oldu diyeceksin ama özür dilerim inan oyunu bırakamadım :cry: özürdilerim her kezden ) şimdi aramızdan bazı arkadaşlar askere gidecek misal ( barbarların şahı :lol: yalakalığında bu kadarı olur yani ömer ) bazıları ise hala burada :P demem oki şubatın ilk haftası bir buluşma olsun eh tabi düşünceleri almak lağzım buyrun herkez konuşsun :wink:
Lysana
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lysana »

Bi dakka bu başlığa sitem etmeden geçemem :) ne güzel dün biz buluşmuştuk ozmn sende gelseydin ne güzel olucaktı :wink: şimdi ben gidiyorum sen hadi buluşma olsun diyosun unutmam artık bunu :P
Bir şehir,kalesini asla kaybetmez;
eğer onu taçlandıran duvarlar tuğladan
değil de insandan ise..
esen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by esen »

ah be güzelim zaten şimdi yapmıyoz buluşmayı o zaman sende geleceksin şubatın ilk haftası yada son haftası olabilir ve inan senden özürdiliyorum :wink: buluşma olurda ben gelmezmiyim istisnai bir durumdu dünkü kusura bakmayın sizi seviyom :D
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

Bende protesto ediyorum. Dün son anda durumum değişmeseydi o buluşmaya dahil olacaktım ama dahil olsaydım bile o buluşma da büyük bir grup eksik olacaktı. Hem de uzun süredir görüşmedikleri, uzaktan gelen bir arkadaşları orda olduğu halde gelmeyeceklerdi. Özelden de kızmıştım şimdi de kızıyorum. Ben şahsen şubat ayında bir buluşma yapılırsa İstanbul'da olacağım halde gelmem. Ã?mer'i askere uğurlamak için kendisi ile daha uygun bir durumda görüşürüm. Bu da benim protestom. Hıh... :)
FalcoN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by FalcoN »

sevdiğim insanlar tarafından ekilmeye katlanamıyorum. hele de söz verip yerine getirmemek bambaşka bişey. en azından arayıp ben gelemicem arkadaslar işte şu şu sebeplerden dolayı.. diyebilirdin değil mi? neyse seni affediyorum :D (lafı sok, sora affet.. olduuu :D) Ercü senin gelememende baya üzdü. Hakan da vardı çünkü. Neyse artık şubatta toplanırız. Hatta ben askere gitmeden önce bi con yapsak hiç fena olmaz. ne dersiniz?
Only God can Judge me!
Yener
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Yener »

Arkadaşlar bu buluşma lütfen pazar günüde denk gelsin yada hafta içi bir güne :???: .
Ã?mer kardeşim askere gidyor vay beeee gelmezmiyim uğurlamaya tabiki gelicem bende. şimdi şubatın ilk haftasımı son haftasımı bir tarihi belirleyinki kendimizi ona göre ayarlayalım değilmi :roll: .

Evt arkadaşlar ozaman buluşmada görüşürüz :D .
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
FrontsideAir
Gölge Ustası

Post by FrontsideAir »

Biri buluşma mı dedi? Ne zaman? :)

Gelmeye çalışırım ama elimde bir tarih olması gerek. Herkes kendine en uygun tarihleri yazsın lütfen.

Code: Select all

Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.

Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

Wenom wrote:Arkadaşlar bu buluşma lütfen pazar günüde denk gelsin yada hafta içi bir güne :???: .
Ã?mer kardeşim askere gidyor vay beeee gelmezmiyim uğurlamaya tabiki gelicem bende. şimdi şubatın ilk haftasımı son haftasımı bir tarihi belirleyinki kendimizi ona göre ayarlayalım değilmi :roll: .

Evt arkadaşlar ozaman buluşmada görüşürüz :D .
Evet arkadaşlar. :D Buluşma cumartesi günü değil mi? Hem bazı arkadaşlarımız nasıl oyunu pazar gününe alıyorlarmış bir görmüş oluruz. :D
barabus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by barabus »

arkadaşlar bu buluşma hangi gün olursa olsun bence şubatın 2. haftası olsun ayıp oluyo yoksa sınavlerım var benim daha samsundayım
Yener
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Yener »

Bence güne ömer karar versin askere gidecek olan o :D (ercan sen karışma bea :D zeten gelmedin :P :D ).
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

Pazar olursa yine gelmem! Biliyorsun acaip bir cüce inadım var. Hadi geçen sefer mecburen gelemedim ama önümüzde ki haftadan itibaren sürekli istanbuldayım. Buna rağmen pazar günü olursa gelmem. Sadece bu grup oyununu ertelesin diye cumartesi olmasında ısrarcıyım. İnadım inat. :twisted:
BrokenBlade
Süresiz Banlanmıştır

Post by BrokenBlade »

1-O günkü buluşmanın fotolarına nasıl ulaşcaz.
2-Tabu oynayacaksak ben gelirim.
3-şimdi ezmek istemiyorum ama bilenler gelsin yani,öle eziklerle oynamam ben :ehue ,çok kolay bi galibiyet oldu yane.
Lysana
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lysana »

1) o günkü fotolara benden ulaşıcaksınız zaten paso ömerle ben çektim
2)Tabu oynarmısınız bilmem ama yenilen grup bida oynamak istemeyebilir :P
Bir şehir,kalesini asla kaybetmez;
eğer onu taçlandıran duvarlar tuğladan
değil de insandan ise..
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

Brokenblade, bence sen o fotolara ulaşma :D Morelin bozulabilir. Sen Zerenden bile kısa çıkmışsın o fotolar da :ehue
BrokenBlade
Süresiz Banlanmıştır

Post by BrokenBlade »

Ben zeren exilmesin die kambr durdum. :evil:
Hem daa büyüycem ben süt içiorum,melekler kahvesinde bile süt içtim ben. 8O

İki sene sora 195 olcam hedefim budur.
24 cm var fazla bişi diil :P .
Post Reply