ben cokca dwarf oynarım adam akıllı oynaya bildigim ırkta odurzaten diyerleri ile hemen sırıtırım insan da cok oynatmıslığım vardır nede olsa insanım ve zaten cokca özgürsünüz sınırı yok ( varda siz belirliyorsunuz sınırları)
azcok her ırkı bilirim ama yukardakileri oynatırkenbirisi bir dwarf yada insan olduğumu daha rahat anlar yani
asıl sorun su artık (8 yıl gecti) bir elf oynatmanın zamanı geldi ama en cok korktuğum elf den cok bir tezgahtar insana benzemesi
mutlaka belli yerlerini ben cizecem ama gene belli hatlar veya belli yerler nerdeyse klişedir
örnekliyecek olursak kender ırkından birinin ilk gördüğü yaraktıktan korkup kacması gibi bir durum olmasını istemem(tabi ilk gördüğü yaratık bir death knight sa degişir
bir elf yaparken ve rol yaparken neler aklımdan cıkmamalı
bide alignment olarak ne secersem klasik bir elf standartına uyarım mm de cg diyorda bu adamların nihayetinde sehirlerinde belli kurallar var ve onlara uyuyorlar o zaman zaten lawful olunmazmı ayrımı nedir)
(bir kere denicem eger olmazsa dwarf a geri dönerim heralde pek yapabilecegime inanmıyorum da)
not: yazdıklarım içinde ki seyler tartısma konusu olabilir ve konunun dagılmamasını istemiyorum (kender söle demişsin aslında degil : dwarflar söledir gibilerinden )
asıl soru su normal sehirinde/köyünde yasamıs bir elf nası olur (genel)(subraceleri dahil etmeyin drow dur falan gibi bildiğin elf)
cok uzun oldu gene ama yanlıs anlasılmamak için yaptım sabredip okunman bile bişi