Ã?ncelikle sizi burda görmek şeref beyefendi ..şimdi arkadaşım sen bilmeden öle bi halk olduklarını onlara saldırıyorsun.Ve onların nasıl sefil olduklarını görüyorsun.Ama kraldan kesin emir var dediğim gibi.
Ordaki halk senin adamlarını öldürmek istemiyo gidin diyolar.Özgürlüğümüze göz dikmeyin diyolar biz ne yaptık ki saldırıyorsunuz sadece istemiyoruz ülkemizi vermeyi diyolar anladınız mı?
Ama sizde yazmışsınız illa yok bunlar ölecek bundan bahsediyorum nie öldürüyosunuz zavallıcıkları onlarında can(sizin (patlıcan !) değil ama yine de acıyın arkadaş) ı var dimi yani..
Benim bahsettiğim tamamen budur kendiniz gibi düşünün ordaki insanların ölümünü görüceğinizi düşünün..Ne Yapardınız??
Beni mutlu et tatlı kız..<br> Bana sarıl bu gece.<br> Öp beni yağmurun altında.<br> Sev beni sonsuza dek..<br>
Fakir yada güçlü. Karşıma bir ordu dikilmiş ve benimle savaşacaklar. Biz topraklarını aldığımızda ne değişecek. Onu bir bilsem belki değiştiririm kararımı ama o köylüler bizim çekilmemizle işin biteceğinimi sanıyorlar. Ordusu düşmüş bir ülke tüm diğer ülkelerin iştahını kabartacaktır.
Bunu da anlamıyorlarsa artık elden ne gelir. Orada ordu geri çekilirse benim devletimin diğer toplardaki gücü kaybolacaktır. kalan devletlerin hepsi de fakir ordularla karşıma çıkacaktır. Al başına belayı!
teslim olsunlar öldürmeyeyim. ize bir şans daha veriyorum ama ayaklanma felan duyarsam gelirim ve bu sefer acımasız olurum derim.
Dediğim gibi benim kralım ne menem bir şeydir onu bilmek lazım. Bu ülkeyi ele geçirince bu insanların yaşamında nasıl bir değişim olacak.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Karakterimden bahseden kim genede savaşırdım.Krala ihanet edip aileni katlettirmekmi yoksa tanımadıın adamları savaşta yenip bide üstüne para almakmı??Bence 2.si daha avantajlı.Hadi olmadı biraz acıyıp teslim olmalarına da izin verebilirdim.
Nindyn vel'uss kyorl nind ratha thalra elyhinn dal lil alust.
Anlamıyosunuz galiba sıkıştırmıyorum ailenizi de kurtarma şansınız var yani hatta yeterince rahat kurtarırsınız çünkü oraya haber gitmesi çok zor anlatabildim mi?
O yüzden CANİLİK yapmayın arkadaşlar özellikle sen darkgnome ciğim bak hatırlatma 10 kasabayı
Beni mutlu et tatlı kız..<br> Bana sarıl bu gece.<br> Öp beni yağmurun altında.<br> Sev beni sonsuza dek..<br>
arkadaşım son dakkada "yok haber gitmesi zor, yok şöyle böyle" diyeceğine tam manası ile kafalarda soru işareti bırakmayacak bir şekilde olayı anlatırsan daha sağlıklı olmaz mı?
Yaw tamam aileye birşey olmasın Kral senin kurallarına karşı geldiğini elinde sonunda duymayacak mı o zmn napıcaksın.General ken kaçak hayatı mı sürceksin?Dediğim gibi kolay bir savaş olurdu zaten.Teslim olanlarada gereken merhameti gösterirdim.Ama daha fazlası elimden gelmez.Bu canilik değil eğer bir kişi general olmuşsa böyle durumlara alışık olmalıdır bence.
Nindyn vel'uss kyorl nind ratha thalra elyhinn dal lil alust.
Raziel_Zauvirr e kesinlikle katılıyorum hiç bi şart altında oraya gelen orduyu geri döndürmem savaşmamayı umarım ama bu birazda karşıdaki ordunun insiyatifine kalır kendime üç tane köylüden kaçtı dedirtmem
koskoca generalim ben
Bu bir savaş ve bizde ordu komutanıyız,herhalde karşıdakiler karşımıza çıkarken neler olabileceğini göze alarak çıkmışlardır.Rhonin aklıma takıldıda son zamanlarda Vinas Solamnus'u falanmı okudun,yani sırf meraktan,birde mediaval falan oynarken karşına peasantlardan oluşan bir ordu çıktığında ordunu geri çekiyormusun yoksa atlılarını tam gaz üstlerine sürüp birkaç dakikada zavallıcıkları devirmelerinimi seyrediyorsun
Komik ama burda insanların direkt vicdanlarına saldırı var aslında bir anlamda forum da bu psikoloji çok kullanılır kendi görüşünü söylemeden başkalarının zor bir durumda neler yapabileceğini dünlemek hele bu kadar sadist sayılabilecek durumda ...
Bende kendi görüşümü söylüyorum.Bir tane canlı bırakmazdım.Meydanda alabileceğim kadar esir alıp şehre girdiğimde genç ve güzel olanları askerlerime dağıtır eğlendirirdim, savaşta kahramanlık yapmış olanlara güzel kızlardan bir kaçını köle olarak veirr ardından bütün kadın ve çocukları öldürürdüm.Öldürdüklerimi aldığım esirlerin gözleri önünde yapardım ki teslim olmak yerine savaşmanın acısını onlara öğretirdim işim bittikten sonra.şehirde bir tane canlı kalmazdı.Böylece hem kralın gözüne girmiş olur, hem de gelecekteki savaşlarda önüme çıkacak ordulara savaşmadan önce bir daha düşünmeleri gerektiğini hatırlatırdım.Tıpkı Cengizha gibi .....
erethan wrote:Bu bir savaş ve bizde ordu komutanıyız,herhalde karşıdakiler karşımıza çıkarken neler olabileceğini göze alarak çıkmışlardır.Rhonin aklıma takıldıda son zamanlarda Vinas Solamnus'u falanmı okudun,yani sırf meraktan,birde mediaval falan oynarken karşına peasantlardan oluşan bir ordu çıktığında ordunu geri çekiyormusun yoksa atlılarını tam gaz üstlerine sürüp birkaç dakikada zavallıcıkları devirmelerinimi seyrediyorsun
Ne alaka ya öle müzik dinliodum aklıma geldi yazdım salladım bişiler 2dkkada bu ortaya çıktı attım foruma acaba ne düşüncekler die olay budur
Bu general tiplemenin de temsil ettiği ve iyiliğinden (fayda olarak iyi), yüceliğinden sorumlu olduğu bir halk var. Bu insanları öldürmeyip onlardan yana olur ve kralın bir ordu daha toplayıp kendisinin üzerine sürmesi hem kendi açısından, hem temsil ettiği halk açısından, hem karşı taraftaki köylüler açısından, hem kral açısından hem de emrindeki ordu açısından hiç iyi olmayacaktır.
Bir kere köylülerden yana geçse bile, köylüler bu orduyu besleyecek kapasiteye sahip mi? Sokaklar çamurlu, sefil bir yer diyorsun... Sanmıyorum ki bu orduyu onlardan yana geçirmek onlar için daha iyi olsun. Kısa vadede bu insanlar keşke ölseydik de diyebilirler...
Hehehe ben siz haksızsınız demiyorum bence her düşünce doğru aslında generalsen senin koruduğun halka zarar gelmemesi için savaşırsın veya toprağını genişletmek için senin için insan ölümünün önemli olmaması gerekir ama bilmem böle bişi yazdık işte
Neyse sitede başka insan yokmu ya onlar napardı!:D
Türk halkından bunun dışında bir düşünce çıkabileceğini pek sanmıyorum çünkü biz millet olarak biraz devletimize ve halkımıza düşkünüz. Ezer geçeriz, arkamıza dönüp de bakmayız pek. Aman dileyene kadar vururuz. Aman diledimi de alır katarız kendi içimize o kadar sorun yapmayız. O yüzden misal sen istediğin gibi bir cevap alamadın, şu an forumdaki herhangi bir erkek üye askere gidecek olsa ve bir savaş olsa, aynı durumda önce ikna etmeye çalışır, olmayanı da ikinci kez düşünmeden vururlar benim tahminimce. Bilmem anlatabiliyor muyum? Ã?ünkü senin asker olarak temsil ettiğin yüce bir millet var, sen yenilirsen o milletin itibarı zedelenecek, o yüzden kaybetmeyeceksin. O yüzden Türk ordusu korkunç bir güç ve dış güçler siyaset yoluyla vs. bu gücü engellemeye çalışıyorlar
Ne alakası var demişsinde yani nedense yapılan yorumlara verdiğin cevaplar bende zavallı köylüleri kurtarırdık dememizi beklediğin imajını uyandırdı,böyle krala isyan eden köylülerin yanında savaşan bir komutan olurduk dememizi bekler gibisin,buda bana nedense bahsi geçen efsanevi şahsiyeti hatırlattı.