şu Filmde Ben Oynamalıydım...
şu Filmde Ben Oynamalıydım...
şu filmde, şu dizide ben oynamalıydım, bu rol bana daha çok yakışırdı dediğiniz filmler mutlaka vardır tıpkı benim gibi. Ama bunu istememizin çeşitli nedenleri de vardır. Ben bu nedenleri merak ediyorum gelin bunu burada birlikte paylaşalım. İlk örnek benden olsun.
Desperate Housewives adlı dizide Susan Mayer (Teri Hatcher) rolünde olmayı isterdim. Nedeni belki çok basit gibi gelebilir ama karakter çok sevimli ve şirinliliğiyle kendime o dizide en yakın hissettiğim karakter. Hem ben oynasam Teri Hatcher'dan daha başarılı olurum.
Desperate Housewives adlı dizide Susan Mayer (Teri Hatcher) rolünde olmayı isterdim. Nedeni belki çok basit gibi gelebilir ama karakter çok sevimli ve şirinliliğiyle kendime o dizide en yakın hissettiğim karakter. Hem ben oynasam Teri Hatcher'dan daha başarılı olurum.
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
hiç yetenekli değilim rol yapma konusunda ama yinede sanki yardımcı oyunculuk çok yerinde bi seçim olurmuş gibi geliyo yani genelde filmlerin görünmez kahramanlarıdır onlar problem yaratmazlar ve genelde problemleri çözmeye çalışırlar ,
ben kimseye benim oynayabileceğimden kötü oynamış diyemem ama şeytanın avukatı filmi müthiş bi senaryo orada herhangi bi rol olabilirdim
birde filmlerde ki bilge adamları oynamak çok keyiflidir herhalde bu tip rolleri de keyifle yapabilirim
ben kimseye benim oynayabileceğimden kötü oynamış diyemem ama şeytanın avukatı filmi müthiş bi senaryo orada herhangi bi rol olabilirdim
birde filmlerde ki bilge adamları oynamak çok keyiflidir herhalde bu tip rolleri de keyifle yapabilirim
-
Logan
- Kullanıcı

Anjelina jol. ni rol aldığı her hangi bir flim NEdenide Belii değilmi...
Özelikle BAy,bayan Smitte Brad in yerini almayı cok isterdim...
Özelikle BAy,bayan Smitte Brad in yerini almayı cok isterdim...
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
-
Sturm_Ardeth
- Kullanıcı

-
Logan
- Kullanıcı

barabus wrote:işte tam logan cevabı![]()
dostum aynı filmde bende kötü adam olmak isterdim nedense angelina jolie önce kötü adamlarla birlikte oluyo
![]()
![]()
![]()
Yengen hakında böle kouşma o sanatını icra ediyor...
Zaten bred le evlenmeside tamen kandırmaca... o benle birlikte aslında...
Neyse...
Bide matrix te ki... şu elinde 2 tane silah taşıyan robot var ya.. onlardan birini kulanan olmak isterdim ama gerçiğini... huehe ..
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
-
Logan
- Kullanıcı

barabus wrote:bak şimdi aklıma geldi ben bide korku filmlerin oynayabilirim ,hani şu üniversiteli gençlerin kamp yapmaya gidip öldükleri filmlerdeşişman ve gözlüklü olupta ilk ölen karakter tam benlik
:D:D cuk otururum yani
Bende... oynıyacam... Bende sapık elidne bıçak olan katil olacam..
En çok oynamak isteyeceğim rol kesinlikle Back to the Future serilerinde Martin
acaip çok sevdiğim bir seri ve karakterdir, micheal j. fox gerçekten süper oynamış ama kıskandım yine de
o olmaz derseniz Star Wars serilerinde Anakin yada Luke rollerine de aday olabilirim
cast ve saygılarımla...
acaip çok sevdiğim bir seri ve karakterdir, micheal j. fox gerçekten süper oynamış ama kıskandım yine de
o olmaz derseniz Star Wars serilerinde Anakin yada Luke rollerine de aday olabilirim
cast ve saygılarımla...
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...