şu Filmde Ben Oynamalıydım...

Ben her konuda geyik yaparım diyorsanız…
Daeya
Kullanıcı
Kullanıcı

şu Filmde Ben Oynamalıydım...

Post by Daeya »

şu filmde, şu dizide ben oynamalıydım, bu rol bana daha çok yakışırdı dediğiniz filmler mutlaka vardır tıpkı benim gibi. Ama bunu istememizin çeşitli nedenleri de vardır. Ben bu nedenleri merak ediyorum gelin bunu burada birlikte paylaşalım. İlk örnek benden olsun.

Desperate Housewives adlı dizide Susan Mayer (Teri Hatcher) rolünde olmayı isterdim. Nedeni belki çok basit gibi gelebilir ama karakter çok sevimli ve şirinliliğiyle kendime o dizide en yakın hissettiğim karakter. Hem ben oynasam Teri Hatcher'dan daha başarılı olurum.
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
barabus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by barabus »

hiç yetenekli değilim rol yapma konusunda ama yinede sanki yardımcı oyunculuk çok yerinde bi seçim olurmuş gibi geliyo yani genelde filmlerin görünmez kahramanlarıdır onlar problem yaratmazlar ve genelde problemleri çözmeye çalışırlar ,

ben kimseye benim oynayabileceğimden kötü oynamış diyemem ama şeytanın avukatı filmi müthiş bi senaryo orada herhangi bi rol olabilirdim

birde filmlerde ki bilge adamları oynamak çok keyiflidir herhalde bu tip rolleri de keyifle yapabilirim
uLtior
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by uLtior »

kebap connection daki reklam yapan şahs-ı muhteremin rolünde oynamak isterdim. hem hayalgücünden hem meslek benzirliğinden
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

Anjelina jol. ni rol aldığı her hangi bir flim NEdenide Belii değilmi...

Özelikle BAy,bayan Smitte Brad in yerini almayı cok isterdim... :D
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
barabus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by barabus »

işte tam logan cevabı :D :D dostum aynı filmde bende kötü adam olmak isterdim nedense angelina jolie önce kötü adamlarla birlikte oluyo :lol: :lol: :lol: :lol:
Sturm_Ardeth
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Sturm_Ardeth »

Yani bunu filmleri izlerken o kadar çok düşündüğüm oldu ki gerçekten.. Neyse anlatsam bitmez wala:)

Mummy filmindeki Ardeth ve King Arthur' da Lancelot! Nedenleri ise aslında çok basit. Kararlılar - Çok İyi Kılıç Kullanıyolar - Karizmalar - Cesurlar..
" Let My Heart Go "
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

barabus wrote:işte tam logan cevabı :D :D dostum aynı filmde bende kötü adam olmak isterdim nedense angelina jolie önce kötü adamlarla birlikte oluyo :lol: :lol: :lol: :lol:

Yengen hakında böle kouşma o sanatını icra ediyor...
Zaten bred le evlenmeside tamen kandırmaca... o benle birlikte aslında...

Neyse...

Bide matrix te ki... şu elinde 2 tane silah taşıyan robot var ya.. onlardan birini kulanan olmak isterdim ama gerçiğini... huehe ..:D
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

Yüzüklerin efendisinde Bay Sam yerine oynayabilirdim.
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
Türklider
Seçilmiş Savaşçı

Post by Türklider »

Findor sen Sam'i oynasaydın "Frodo ile Sam??????" şeklinde başlayan geyikler abarırdı... :P:P
Frodo wrote:"Benim Sam'im!"
Saygılarımla...
Türklider...
barabus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by barabus »

bak şimdi aklıma geldi ben bide korku filmlerin oynayabilirim ,hani şu üniversiteli gençlerin kamp yapmaya gidip öldükleri filmlerde :D şişman ve gözlüklü olupta ilk ölen karakter tam benlik :D:D:D cuk otururum yani
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

barabus wrote:bak şimdi aklıma geldi ben bide korku filmlerin oynayabilirim ,hani şu üniversiteli gençlerin kamp yapmaya gidip öldükleri filmlerde :D şişman ve gözlüklü olupta ilk ölen karakter tam benlik :D:D:D cuk otururum yani

Bende... oynıyacam... Bende sapık elidne bıçak olan katil olacam..:D
barabus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by barabus »

tamam işte bi de angelina jolie olursa ekibi tamamlarız ben bi senaryo bulup ararım seni :D
chosen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by chosen »

En çok oynamak isteyeceğim rol kesinlikle Back to the Future serilerinde Martin :D :D
acaip çok sevdiğim bir seri ve karakterdir, micheal j. fox gerçekten süper oynamış ama kıskandım yine de :D

o olmaz derseniz Star Wars serilerinde Anakin yada Luke rollerine de aday olabilirim :D

cast ve saygılarımla...
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
Daeya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Daeya »

Charlie'nin Melekleri filmindeki Lucy Liu'nun oynadığı karakter Alex olmak isterdim.
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
barabus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by barabus »

ewweeett bende charlie olmak isterdim yada boaslie daha da iyi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Post Reply