Ankara Tayfası Buluşuyor...

Her türlü organizasyon, duyurular, davetler, etkinliklerimiz ile ilgili herşey...
Molydeus
Kullanıcı
Kullanıcı

Ankara Tayfası Buluşuyor...

Post by Molydeus »

Ankara tayfası hiç buluşmaz mı? düzenli, düzensiz bir buluşma olayı yok mu Ankara'da? Yoksa İstanbul'a gideceğim haftasonu (can sıkıntısı) :)
Ivellius
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Ivellius »

daha geçen hafta ankara toplantısı yapıldı.

biz de denizlililer olarak yarın buluşuyoz thorn ve ben.
mekan teval(bizim okul) :? :x :P
Molydeus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Molydeus »

eh, ben geriden gelmişim... neyse, bi sornaki buluşmaya inşallah, size de denizlili frp'ciler cemiyeti olarak başarılar :) :)
Hükümlü
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Hükümlü »

Aslında sürekli buluşuruz....neden bu haftada bir araya gelmiyoruz? güleriz, eğleniriz, yemek yeriz...bence güzel olur benlki ben bile gelebilirim! ama fira vermeyelim bu sefer...
--------------------------------------------------
Mutluluğun ve üzüntünün ötesinde...
ketchup
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ketchup »

ama fira vermeyelim bu sefer...
taşı aldım sevgili hükümlü :D
aslında bu hafta sonu bizde buluşabiliriz veya buluşmayız.birşeyler yaparız,daha pazartesi bugün :D
Molydeus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Molydeus »

Benim staj kızışmadan bir yerlerde buluşup birkaç saat takılabiliriz... ben yeniyim çok, kimseyi doğru dürüst tanımıyorum ama tanımak isterim...
Molydeus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Molydeus »

Hatta ev ortamı ayarlarsak oyun açar, ankara tayfası olarak bir oyuna imza atarız, içeriz de hatta... heheh, ben absolut getiririm (rüşvet)
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Ah Tufan keşke şu başlığı görseydi. Söyleyecek çok sözü olurdu! Molydeus arkadaşım alttaki başlıklara bir bakacak olursan Tufan'ı görecek olursun.
Ankarada buluşulabilecek bir yok. İlk ve en önemli sorun bu. Orta dünya var ama ne bileyim. Buluşma ayarlarsanız gelmeye çalışırım ancak tezim üstünde uğraşıyorum ve aslında ben internetede bu sebeple girmiştim :!: . Neyse bütün mesajlara bakıp araştırmaya devam ederim. Seviyom ben bu siteyi yav :D .
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Molydeus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Molydeus »

Darkgnome, tufan'a ulaşmaya çalışıyorum, ankara'da oyun hadisesi yüzünden ama ulaşamıyorum!

Orta Dünya'yı boşverin. şöyle güzel bir kebapçıda filan buluşuruz, veya ev filan ayarlarız, akşamında da oyun açarız süper olur bence.

veya eğer dilerseniz Kzıılay civarıdna birkaç tane daha sakin, hoş cafe biliyorum, isterseniz adres veririm...
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

şu an Eskişehideyim. Ankaraya cuma günü gelmeyi düşünüyorum ama tez araştırması için geliceğim. Bende buluşmayı çok isterim. Sen Tufana söyleyeceğini bana yaz ben ona ulaştırmaya çaışırım. Sanırım şu anda interneti ile bir sorun yaşıyor. Bu akşam bir internet cafeden tekrar gimeye çalışacağım. Ancak Ankarada internet cafe bile bulmakta zorlanıyorum.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
burock
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by burock »

haftasonu ben de gelebilirim belki
War, war never changes...
ketchup
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ketchup »

ya arkadaşlar bakıyorum da bu buluşma işine bayağı sıcaksınız.gerçi biz istanbul tayfası gibi bir organizasyon beceriksizliği yapmıyoruz.buluşacagız dersek buluşuyoruz :D
bu şartlar altında yeni teklifim şu,istanbul tayfası 14 martta buluşuyorsa bizde ankara tayfası olarak 14 martta buluşalım.bizim denizimiz yok ama sevgi dolu ve küçükte olsa bir orta dünyamız var :D öyle boğayla falanda işimiz olmaz :D saat 13:00'dan sonra ben orta dünyada olurum.flintfireforg ve gandalfoftheday'de gelir kesin,veya isterlerse gelirler :D
istanbul tayfası isim yazdırıyor ki gelecek olanları bilsinler,ama biz istemiyoruz.yoksa istanbul tayfası komplekse girebilir,şimdi onlar 15 kişi olunca mutluluktan uçuyor onları ikiye katlarsak bu sefer çatlarlar :D bu nedenle biz sessizce buluşuruz ve eğlenmemize bakarız.
yüzüklerin efendisi için sinema kapatmıştık,bu seferde orta dünyayı sizin için kapatırız,eee bizler ankara tayfasıyız,yaparız bilirsiniz :D
KISKANANLAR Ã?ATLASIN :D
Molydeus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Molydeus »

Orta Dünya olmasa... zaten cumartesi orası çok kalabalık...
Bir de ben Orta Dünya'ya gitmem sanırım... :( :(
Molydeus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Molydeus »

Yine de elbette herkes Orta Dünya derse mızıkçılık yapmamaya çalışırım... biraz ayaklarım beni geri geri de götürse... :(
üzgünüm.
burock
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by burock »

pazar günü benim için zor ama bakalım. günlerin ne getirceği bilinmez
War, war never changes...
Post Reply