Ankara Tayfası Buluşuyor...
Ankara Tayfası Buluşuyor...
Ankara tayfası hiç buluşmaz mı? düzenli, düzensiz bir buluşma olayı yok mu Ankara'da? Yoksa İstanbul'a gideceğim haftasonu (can sıkıntısı) 
Ah Tufan keşke şu başlığı görseydi. Söyleyecek çok sözü olurdu! Molydeus arkadaşım alttaki başlıklara bir bakacak olursan Tufan'ı görecek olursun.
Ankarada buluşulabilecek bir yok. İlk ve en önemli sorun bu. Orta dünya var ama ne bileyim. Buluşma ayarlarsanız gelmeye çalışırım ancak tezim üstünde uğraşıyorum ve aslında ben internetede bu sebeple girmiştim
. Neyse bütün mesajlara bakıp araştırmaya devam ederim. Seviyom ben bu siteyi yav
.
Ankarada buluşulabilecek bir yok. İlk ve en önemli sorun bu. Orta dünya var ama ne bileyim. Buluşma ayarlarsanız gelmeye çalışırım ancak tezim üstünde uğraşıyorum ve aslında ben internetede bu sebeple girmiştim
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
Darkgnome, tufan'a ulaşmaya çalışıyorum, ankara'da oyun hadisesi yüzünden ama ulaşamıyorum!
Orta Dünya'yı boşverin. şöyle güzel bir kebapçıda filan buluşuruz, veya ev filan ayarlarız, akşamında da oyun açarız süper olur bence.
veya eğer dilerseniz Kzıılay civarıdna birkaç tane daha sakin, hoş cafe biliyorum, isterseniz adres veririm...
Orta Dünya'yı boşverin. şöyle güzel bir kebapçıda filan buluşuruz, veya ev filan ayarlarız, akşamında da oyun açarız süper olur bence.
veya eğer dilerseniz Kzıılay civarıdna birkaç tane daha sakin, hoş cafe biliyorum, isterseniz adres veririm...
şu an Eskişehideyim. Ankaraya cuma günü gelmeyi düşünüyorum ama tez araştırması için geliceğim. Bende buluşmayı çok isterim. Sen Tufana söyleyeceğini bana yaz ben ona ulaştırmaya çaışırım. Sanırım şu anda interneti ile bir sorun yaşıyor. Bu akşam bir internet cafeden tekrar gimeye çalışacağım. Ancak Ankarada internet cafe bile bulmakta zorlanıyorum.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
ya arkadaşlar bakıyorum da bu buluşma işine bayağı sıcaksınız.gerçi biz istanbul tayfası gibi bir organizasyon beceriksizliği yapmıyoruz.buluşacagız dersek buluşuyoruz 
bu şartlar altında yeni teklifim şu,istanbul tayfası 14 martta buluşuyorsa bizde ankara tayfası olarak 14 martta buluşalım.bizim denizimiz yok ama sevgi dolu ve küçükte olsa bir orta dünyamız var
öyle boğayla falanda işimiz olmaz
saat 13:00'dan sonra ben orta dünyada olurum.flintfireforg ve gandalfoftheday'de gelir kesin,veya isterlerse gelirler 
istanbul tayfası isim yazdırıyor ki gelecek olanları bilsinler,ama biz istemiyoruz.yoksa istanbul tayfası komplekse girebilir,şimdi onlar 15 kişi olunca mutluluktan uçuyor onları ikiye katlarsak bu sefer çatlarlar
bu nedenle biz sessizce buluşuruz ve eğlenmemize bakarız.
yüzüklerin efendisi için sinema kapatmıştık,bu seferde orta dünyayı sizin için kapatırız,eee bizler ankara tayfasıyız,yaparız bilirsiniz
KISKANANLAR Ã?ATLASIN
bu şartlar altında yeni teklifim şu,istanbul tayfası 14 martta buluşuyorsa bizde ankara tayfası olarak 14 martta buluşalım.bizim denizimiz yok ama sevgi dolu ve küçükte olsa bir orta dünyamız var
istanbul tayfası isim yazdırıyor ki gelecek olanları bilsinler,ama biz istemiyoruz.yoksa istanbul tayfası komplekse girebilir,şimdi onlar 15 kişi olunca mutluluktan uçuyor onları ikiye katlarsak bu sefer çatlarlar
yüzüklerin efendisi için sinema kapatmıştık,bu seferde orta dünyayı sizin için kapatırız,eee bizler ankara tayfasıyız,yaparız bilirsiniz
KISKANANLAR Ã?ATLASIN