Bu konuya "kim bu" isimli konuda değinmiştim.Forum(umuz)'da konu kirliliği var.Gerekli gereksiz tonlarca konu açılıyor.Ã?oğunlukla bu konular geyik üzerine yada arkadaş muhabbetleri üzerine kurulmuş oluyor.Ayrıca bu konular çoğunlukla başka bir konuda zaten tartışılabilicekken ek olarak açılıyor.
Sonuç olarak,
Konu kirliliğinin önlenmesi,gereksiz konuların silinmesi ve forumun geyik yapmaktan ziyade tartışılan ve fikir değiş dokuş edilen bir yer olması için çalışmalar yapılmasını diliyorum.Tabii ki geyik ve eğlence olacaktır.Ancak bir sınır belirlenmelidir.
Ayrıca bu konu kirliliğini yapanlara geyik ve arkadaş muhabbetini yapmaları için sohbet odası,özel mesaj veyahut forum toplantılarını öneriyorum.
Dileğimin önemsenmesini arz ve talep ederim.
Saygılar
The Exile
Çok sayıda gereksiz konu.
-
flintfireforge
- Kullanıcı

Sitemizde geyik yapılan ve ciddi konuların tartışıldığı bölümlerimiz mevcut. Bu konuda bölüm moderatörlerimiz ellerinden geleni en iyi şekilde yapmaya çalışıyor.
Bize bu konu hakkında tavsiyelerin ve görüşlerin varsa, bunları da bize iletirsen seviniriz.
Her türlü görüşünü sarayda tartışıp, yapılması gerekenleri yapacağımızdan emin olabilirsin.
Bize bu konu hakkında tavsiyelerin ve görüşlerin varsa, bunları da bize iletirsen seviniriz.
Her türlü görüşünü sarayda tartışıp, yapılması gerekenleri yapacağımızdan emin olabilirsin.
Cüceler her zaman son sözü söyler...