Gölgelerde sinmiş bekleyenler...
Gölgelerde sinmiş bekleyenler...
Arkadan saldırıda kesici olmayan en etkin silah size göre hangisidir?..Lütfen nedenini veya avınızı nasıl halledeceğinizi de ekleyiniz...
Ã?ıktım açık alınla,yirmibeş yılda yirmibeşbin savaştan;
Ne bileğim,ne de ruhum,ama yüreğim burkulur insanlığın çarpıklığı ve ruhsuzluğundan.
Kendisiyle beraber insanlığÄÂ
Ne bileğim,ne de ruhum,ama yüreğim burkulur insanlığın çarpıklığı ve ruhsuzluğundan.
-
KiNg_Of_DaMnEd
- Kullanıcı

- Drizzt_Dourden
- Kullanıcı

dişlemek değil arkadaşım şişlemek...dislemek bana cok ters
bence en sağlamı sopadır arkadaşlar...
şişi ıskalabilirsiniz ve ikinci bir şişleme şansınız oldukça azdır...
ip rakibinizin kas gücüne sahip olmaması durumunda kullanılacak bi yöntem bence..
demir topun ise ıskalama şansı fazla ve ıskalama durumunda kesinlikle ikinci bi şansınız olmaz...
sopaya gelince... eğer adama o kadar yakınsanız ıskalama şansınız çok azalır.. ve sopayı tekrar kullanabilme şansın vardır...
you are not alone ; so don't be afraid in the dark and cold m'thain d'streea
...
Diyarın gölgelerinde sinsi sinsi bekleyen avcilar bu kadar az mı?
sopa...
Arkadaşlar öncelikle kendimizi o sinsinin yerine koyalım...Sopa gerçekten de en mantıklısı gibi;fakat dex. iyi olan bir sinsi,demir topla çok iyi işler çıkarabilir;elbetteki rakip zırh giyiyorsa,haklansa bile(ki belli bir mesafaden kask bile ezilir kafayla birlikte)yakındaki yandaşı uyanabilir.
şiş,zayıf bir karakterin elinde bile ölümcül olabilir/arkadan tam enseye gırlaktan çıkacak şekilde-zaten sipsivri bir şiş diyorum;iğne değil/ama dex.kaçırma şansı vb elbetteki etkileyebilir;sopa da olacağı gibi.
...Bana kalırsa...
şiş,zayıf bir karakterin elinde bile ölümcül olabilir/arkadan tam enseye gırlaktan çıkacak şekilde-zaten sipsivri bir şiş diyorum;iğne değil/ama dex.kaçırma şansı vb elbetteki etkileyebilir;sopa da olacağı gibi.
...Bana kalırsa...
-
KiNg_Of_DaMnEd
- Kullanıcı

Gırlağa giren bir şiş sonrası ağızı kapatırsınız. İple boğma artistik ama zaten gizli gizli sokulmuşsun artistiği ne yapacaksın
. Hem şiş batırıp uzağa kaçarak adamın kıvranışını seyrederken patlamış mısır da yiyebilirsin. (Muhahahahaha)

Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
MADEM GEYİğE DÃ?KÃ?LMÃ?ş OLAY şUNU DA EKLEYEYİM;adamın şEYİNE bir TEKME gömerseniz,adam sessiz soluksuz yere yapışacaktır.Sonra seç silahını.
-
KiNg_Of_DaMnEd
- Kullanıcı

Arkadan sinsice avınıza sokuldunuz.Yanınızda kesici bir alet yok.Avınızı vuran sizce hangisi olmalıdır? DEDİM YA BİRADER !
a) İyi işlenmiş sağlam bir sopa.
25% [ 1 ]
b) Enseye girmek için bekleyen sipsivri bir şiş.
25% [ 1 ]
c) Talihsiz avınızın sesini,soluğuyla beraber uçuracak sağlam bir ip.
50% [ 2 ]
d) Uzaktan sizden habersiz bekleyen avınıza fırlatacağınız (avuç içi büyüklüğünde) demir bir top.
0% [ 0 ]
a) İyi işlenmiş sağlam bir sopa.
25% [ 1 ]
b) Enseye girmek için bekleyen sipsivri bir şiş.
25% [ 1 ]
c) Talihsiz avınızın sesini,soluğuyla beraber uçuracak sağlam bir ip.
50% [ 2 ]
d) Uzaktan sizden habersiz bekleyen avınıza fırlatacağınız (avuç içi büyüklüğünde) demir bir top.
0% [ 0 ]
-
The_KiRaTh
- Başbüyücü
Tabiki ip... şiş ile ıskalama şansın çok yüksek, ayrıca gürültü riskin var. Sopa zaten öyle, bando ile öldür adamı daha iyi... Top en rezili: ıskaladın, hem şansın gitti hem de kimbilir nerde neyi kırıdn bi yığın gürültü... Vurdun, adamın kafasından çıkan+ topun yere düşmesi+ adamın vücudunun yere düşmesi, hele bir de adamın kaskı varsa yine bandoyu tercih ederim en azından daha karizma olur...
Ama ip, kullananı bilen için en ideali olur. Tek hareket, adamın bedeninin yere çarpmasına da engel olabilirsiniz... Ama iptense ince ve sağlam bir tel daha çok işine gelir. Kullanımı daha kolaydır, boğazı yardığı için adamı daha çabuk öldürür. Hatta yeterince kas gücü var ise adamın kafasını bile uçurabilir(girdle of giant str ile başıma gelmişti bikere) .
Ama ip, kullananı bilen için en ideali olur. Tek hareket, adamın bedeninin yere çarpmasına da engel olabilirsiniz... Ama iptense ince ve sağlam bir tel daha çok işine gelir. Kullanımı daha kolaydır, boğazı yardığı için adamı daha çabuk öldürür. Hatta yeterince kas gücü var ise adamın kafasını bile uçurabilir(girdle of giant str ile başıma gelmişti bikere) .
Tecrübe yenilen kazıkların bileşkesidir...