Gnome icatları
Gnome icatları
Bütün forumlara girdim (Yalan) ve gördümki teknlojiye yeterince önem verilmiyor. Bu beni ziyadesiyle üzdü. Büyücülere açılmış "büyücü kulesi" gibi mucitler içinde "TEKNOLOJI KALESİ" gibi bir yer istiyoruz(rum). Burada düş dünyası gnomelerinin (ve diğer ırkların) işine yarayacak güzel fikirler öne sürülebilir.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
Selamm Bree yeeerr cücesiii!!!!! Son derece haklısın;bence klasik oluşumların ve kalıpların dışına taşmak gereklidir.Yaratıcı fikir ve geyiklere açık olmak lazımdır.Seni sonuna dek destekliyorum.Düşünce düşünceyi açar;nice geyik,nice yeniliğe öncü olmuştur.Okuyunuz,yazınız düşününüz,tartışınız...Uluğ Tanrı Beyiin Vermiişşş bEYİİİNNN....!!!!!
Ã?ıktım açık alınla,yirmibeş yılda yirmibeşbin savaştan;
Ne bileğim,ne de ruhum,ama yüreğim burkulur insanlığın çarpıklığı ve ruhsuzluğundan.
Kendisiyle beraber insanlığÄÂ
Ne bileğim,ne de ruhum,ama yüreğim burkulur insanlığın çarpıklığı ve ruhsuzluğundan.
[quote="Norticus"]abi sitedeki tek gnom sensin !!!
Biliyorum. Zaten benim yapmak istediğim bu dünyadaki (sitedeki) herkesi benim zeka seviyeme çekmek
. Ben insanım yapamam diye üzülme, istersen ben sana yardım ederim
. Ama senin basit buluşların bile
bize başka bir hava getirir
.
*******şaka bir yana benim bahsettiğim şeyler insanların oyunlarında kullandıkları farklı tarzda aletleri tanıtmaları.*******
Mesela bir arbelete dikiz aynası takarak arkadan gelen saldırıları da görebilmek ve bu sayede arkadan süpriz saldırı yapılmasını önlemek!!!!!!
Biliyorum. Zaten benim yapmak istediğim bu dünyadaki (sitedeki) herkesi benim zeka seviyeme çekmek
*******şaka bir yana benim bahsettiğim şeyler insanların oyunlarında kullandıkları farklı tarzda aletleri tanıtmaları.*******
Mesela bir arbelete dikiz aynası takarak arkadan gelen saldırıları da görebilmek ve bu sayede arkadan süpriz saldırı yapılmasını önlemek!!!!!!
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
Yok canım sonuçta orta çağ teknolojisi ama hava basınçlı seri çivi atar olabilir
. Yada kesmeli arbalet (kesmeli gibi)
. Yada düner uçlu mızrak.
***Sonuçta fantastik dünyada geçen bir oyun***.
Eskisi ka
Eskisi ka
-
KiNg_Of_DaMnEd
- Kullanıcı

-
The_KiRaTh
- Başbüyücü
Onu bunu bilmem de bu kadar gnome oynamışlığım var, bu süre zarfında tek bir icadım doğru düzgün çalıştı (aslında 2 ama entegre).
Biri roketatar dı, dieri ise tank.Roketatarı tanka monte etmiştik. Ufak! komünitemizi korumak için yapmıştım(ben ve ekibim yapmıştık)...
Tabi tank 6 gnome tarafından kullanılabiliyordu, ancak o kadar fazla ses çıkarıordu ki, kimse dierini duyamıordu
Sonradan tek kişinin kullanabildiği versiyonunu yapmaya çalıştım, ama çalışmadı o ayrı.
Tabi bunun artı yanları da vardı, düşmanları sağar ediordu. Roketler hiç yerini bulmasa da önemli deildi, çünkü bu saçmalığı gören zaten tabana kuvvet kaçıordu...
Biri roketatar dı, dieri ise tank.Roketatarı tanka monte etmiştik. Ufak! komünitemizi korumak için yapmıştım(ben ve ekibim yapmıştık)...
Tabi tank 6 gnome tarafından kullanılabiliyordu, ancak o kadar fazla ses çıkarıordu ki, kimse dierini duyamıordu
Tabi bunun artı yanları da vardı, düşmanları sağar ediordu. Roketler hiç yerini bulmasa da önemli deildi, çünkü bu saçmalığı gören zaten tabana kuvvet kaçıordu...
Tecrübe yenilen kazıkların bileşkesidir...
Gnomlargenelde beceriksizdirler ama akıllı oldukları ve yaratıcı oldukları da kesin.
Ayrıca yaratıcılık sadece Nomlara özgü değil.Bu yüzden bu söyleşi bence herkezi ilgilendiriyor...
BReeee Deeee !!!!!!!!!!!!
Ayrıca yaratıcılık sadece Nomlara özgü değil.Bu yüzden bu söyleşi bence herkezi ilgilendiriyor...
BReeee Deeee !!!!!!!!!!!!
Ã?ıktım açık alınla,yirmibeş yılda yirmibeşbin savaştan;
-
KiNg_Of_DaMnEd
- Kullanıcı

Tankı nasıl yaptın abi pedal çekerekmi gidiyordu? Güzel düşünce belki seni dünyayı ele geçirecek orduma alabilirim.
Eh artık bizde bu tank varken önümüzü açmasanızda olur biz zaten önümüzü kesnleri ezerek geçeriz.
Eh artık bizde bu tank varken önümüzü açmasanızda olur biz zaten önümüzü kesnleri ezerek geçeriz.
Eskisi ka
Eskisi ka
- Drizzt_Dourden
- Kullanıcı

abi yannış biliyosam düzeltin lütfen ama benim bildiğim hic bi gnom aleti dogru düzgün calısmaz ve cünkü calısırsa onun üzerinde arastırma yapacak birsey kalmadıgı icin gnomlar o aleti önemsemezler...diye biliyorum ben...The_KiRaTh wrote:Onu bunu bilmem de bu kadar gnome oynamışlığım var, bu süre zarfında tek bir icadım doğru düzgün çalıştı (aslında 2 ama entegre).
-
KiNg_Of_DaMnEd
- Kullanıcı