başta beğenmiş olmana çok sevindim, okuduğuna da. Ben anında yazıp gönderiyorum bölüm bölüm ama kurgusu aklımda var. karakterleri de yani sallamıyorum....
Yaşam; ölümle onur arasında gidip gelen ince bir çizgiden ibaret..."Toprakla birim" kabul ediyorum bu sözü...
ben bu hikaye hakkında yorum yapmak için henüz erken olduğunu düşünüyorum,bir hikayenin daha en başındasın,şu anda eleştiri noktasında birşey söylemek doğru olmaz,hikayeni biraz daha ilerletirsen o zaman bir şeyler söyleyebilirim....
hikayenin devamını bekliyorum ve başarılar diliyorum....
artık sabırsızlanmaya başladım,biraz daha hızlı olsa ne kadar güzel olur,hikayenin heyecanı artarak sürüyor ama ejderhamızrağı serilerine döndü,her kitabın sonunu öyle bitiriyorlar ki bir dahaki kitap çıkana kadar meraktan çatlıyorsunuz
en kısa sürede devamını bekliyoruz..........beni fazla bekletme,yoksa ölebilirim meraktan,ne olacaksa olsun ama bunu bilelim
Ben ilk basta,."vay be demekki muthis bir hikaye yazmisski herkez mesaj atmista 16 olmus(dusunce tarzi arizali biliyorum) diyodum"
Lakin bir baktim hepsini tek tek yazmis.
Bravo diyorum,.,,Hikaye iyi gidiyor,
Hepimizde olan ama sende olmayan birsey varsa oda sabirsizlanmak hissi.
Yoksa bu hikaye coktan bittiydi.
Sen sabredip yaziyosun
Bende bravo diyor ve onunde egiliyorum.
mini sohbete yazdığın benim hikayemi okuyan var mı, peki beni duyan var mı mesajı bi okuyucu topluluğun olmasında yegane etken bence... milletin dikkatini gizli hazineye çekmeyi başardın...
you are not alone ; so don't be afraid in the dark and cold m'thain d'streea
değerli zamanını bizimle paylaştığın için teşekkürler,bizler sabırlı insanlarız,umarım özel işlerini aksattırmadan bu hikayeni yazar ve bizlerle paylaşırsın.sonuçta seninde özel bir hayatın var ve hikayelerini bizimle paylaşmak için bu hayatını aksatmanı ve çevrendeki insanların senden mahrum kalmalarını istemeyiz....
herşey için sağol..
kolay gelsin....