Bilinmeyen Kötülük Yorum

Baştan aşağı kendi özgün hikayelerinizi yazmak için…
Post Reply
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Bilinmeyen Kötülük Yorum

Post by Edmond »

Ã?ncelikle yazım kuralları ile aranın kötü olduğunu belirtmek isterim.Büyük küçük harf ayrımını hiç göremedim.Belli bir yazım stilin yok.Bir postunda satır satır yazılmış, bir postunda paragraf yok, bir postun iyi.Bunlara biraz dikkat edersen sevinirim

Hikayeye gelince

"söylediklerine bakılırsa bu apaçık bir büyü" dedi fills kendinden emin bir şekilde
"konu büyüden açılmışken senin bir büyücü olduğunu düşünüyorum"dedi hetrik.
fiils yüzünün aldığı hafif bir tebessümle "evt bir yarım büyücü diğer yanım kılıç ıstasıdır"dedi yumruğunu sıkarak.
"eminim bana anlatacak çok şeyin var" diyerek elini fılls ın omzuna koydu cüce..

Sence burası noktalama işaretleriyle ve büyük küçük harf ayrımıyla çok daha güzel olmaz mı?Ayrıca aynı sahnede, konuya çok direk girmişsin.Yani sahneleri biraz daha uzatibilirdin.

Ayrıca yorumlar için kendin başlık açman gerekirdi.Açmışsın ama Agora'ya değil buraya
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
MarcusDagnarus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by MarcusDagnarus »

Yazım kuralları konusunda Edmond a katılıyorum , noktasız virgülsüz bi yazıyı okumak sıkıcı ve yorucu oluyo (ki hepsini okuyamadım zaten)

2. olarak da ewt acele etmene gerek yoktu forum kaçmıyo :schemes:

Bu arada bi sorum olcak da..bu katliam yapan kimselerin köyün her tarafını yıkıp da hanı yıkmımaması bana biraz saçma geldi :evil:
Bloody orcs nearby , to kill!
Post Reply