Heh tamam ilk gurup oluştuğuna göre ilk oyuna başlayabiliriz.
Oyuncular :
1-WizardOfQuarks
2-Mark
3-darkelven
4-Lord Necros
5-Lupus Nigra
Bu arkadaşlar ilk oyunun oyuncularıdır.
-şimdi gerekli açıklamaları yapıyorum iyi okuyunuz -
Bu oyun diyar RP 'sinden bağımsız ayrı bir oyundur. Oyun FR Faerun 'da geçecektir (Toril' in mütevazi kıtası

). Oyun isminden de anlaşıldığı gibi daha çok drow yaşamı üzerine dönecek. Yani drow severlerin beyeniyle takip edip oynayacağı bir oyun olacak

.
şimdi gelelim karakterlerimizi nasıl yaratacağız meselesine. 32 point buy dağıtacağız 4. lvl başlanacak oyuna lakin biliyorsunuz ki drowların leveladjusment 'ı var. Yani drow oynayan arkadaşlar oyuna 2. lvl başlayacak (ama merak etmeyin hızla level atlarsınız sorun olmaz). İsterseniz ben burada örnek bir drow karakter yaratırım sizde ona göre ayarlamalar yapabilirsiniz. 32 point buy 'ı ayarlamak için red blade kullanabilirsiniz.
Bütün oyunlar için genel bir tanıtım başlığıda açacağım, fakat bir kaç şeyden bahsedeyim burada. İlk oyun için hiç kimse evil drow yaratmasın

, alignment kısmını şimdilik boş bırakın.
En yakın zamanda karakterlerinizi hazırlamaya başlayabilirsiniz. Seçilebilir ırk ve sınıf kıriterlerine bir kere daha deyiniyorum dikkatinize.
Irklar : Drow, half-drow, elf (moon elf, wood elf, sun elf), half-elf (moon, wood, sun), human (seçilebilen ırklar bunlarla sınırlıdır).
Sınıflar : Bard, ranger, fighter, wizard, sorcerer, cleric, druid, barbarian, scout, spellthief (şeçilebilen sınıflar bunlarla sınırlıdır).
Daha sonra seçilebilecek prestij sınıflar : Sword dancer (FR faith and panteons), Blade singer (Complate Warrior), Arcana Archer (DM's Guide), Harper Paragon (Player's Guide to Faerun), Divine Champion (Player's Guide to Faerun), Harper Agent (Player's Guide to Faerun), Spellguard of Silvermoon (Player's Guide to Faerun).
İlk oyun Silver Marches, High Forest, Cormanthor, underdark (Menzoberranzan) bölgelerinde geçecek. Karakter öz geçmişlerini yaratmak için açacağım tanıtım başlığını bekleyiniz, ama karakter kağıtlarınızı yukarıdaki kriterlere uygun bir şekilde yaratmaya başlayabilirsiniz.