Gölgelerin Lordunun Seçilmişi

Gölgelerdeki yaşamı bilenler için...
MASK
Kullanıcı
Kullanıcı

Gölgelerin Lordunun Seçilmişi

Post by MASK »

Quel Shin Gölgelerin lordunun çağırdığı yere gelmişti. İçinde muazzam bir şeylerin olacağını hissediyordu hayatının asla aynı olmayacağını ama yine de bunun ne olabileceğini çok da farketmiyordu. Gölgelerin lordu ansızın çıktı karşısına. Varlığı ya da yokluğundan emin olamıyordu ama yine de bir şekilde Mask ın hırsızların tanrısının orada gerçekten var olduğunu biliyordu. Buraya niye çağırıldığını biliyor musun diye sordu hırsızların tanrısı. Quel Shin olumsuz anlamda başını salladı. Seni izliyordum Quel Shin uzun süredir gölgelerin ruhunu anlayabilen sayılı insandan biri oldun hep ama şimdi ondan da fazlasısın. Quel Shin merakla MASKın gözlerinin içine baktı. Ben ve benim temsil ettiğim gücün ruhu bize ettiğin hizmet karşılığında sana bir hediye vermeye karar verdik. Gücümün küçük bir bölümü ama senin hayatını değiştirmeye yetecek ve gölgelerle aranda sonsuza dek bağ kuracak.
Quel Shin MASKın gözlerininiçine baktı: hayatımın gölgelere sadakatime
mi bağlı olacağını döylüyorsun.

MASK gülümsedi: Sana bu tip bir anlaşmayı kabul ettiremeyeceğimi biliyordum. Hayır sadakatine bağlı bir şey olmayacak. Hatta ben bile bu gece yapacağımı tersine çeviremem ama bu gece alacağın gücün ancak gücün kaynağı olan kavramın yok olması ile yok olacak bir güç tıpkı ancak bu kavramın yok olması ile benim varlığımın sona ereceği gerçeği
gibi.
Quel Shinin gözleri hevesle parıldadı. MASK gülümsedi. Hazır mısın?
diye sordu. Quel Shin başı ile evet dedi. MASK elini uzatarak önündeki
vampirin omzuna dokundu. Quel Shin gücün akışı ile sarsıldı. İçinde yaşadığı ve hep dostu bildiği gölgelerin ve gölgelerin üstadlarının gücü çok farklı bir varlık şeklinde bedenine akıyordu. Hayatı boyunca yaşamadığı bir deneyimdi. Bağırmak istiyor ama belki de onun bu konuma gelmesini sağlayan içindeki bir ses bu isteği bastırabiliyordu. Sonra bitti. Mask Quel Shinin omzundan elini çekti artık Gölgelerin Lordunun Seçilmişisin Quel Shin. Birden ellerini birbirine vurdu ve ikili güneşin kavurduğu bir çölde buldu kendini. Quel Shin ellerini yüzüne götürdü ve ve vucuduna ulaşan güneş ışınlarının derisini yakmasını bekledi. Ancak güneş ışınları Quel Shine asla ulaşamadılar. Vucudunu çevreleyen bir gölge aurası güneş ışınlarını durdurdu. Quel yvaşça ellerini çekti. gölgenin ardında düzlüğü hatta güneşi gayet net görüyordu ama güneş ışığı artık ona zarar veremiyordu. MASK gülümsedi. Gölgelerin gücünün bir bölümüne sahip senin vucuduna ulaşamaz. Bizzat şafak lordunun bile ciddi bir çaba harcamadan yokedemeyeceği bir güç bu. Tanrı olmayanlar içinse bu gücü yok etmenin hiçbir yolu yok.
Quel Shin yıllardır göremediği güneşe gölgeler arasından baktı artık onun için bir tehtid değildi. İçinden seni altettim sonunda diye geçirdi. Sonra MASK a döndü Başka ne güçlerim var.
MASK ellerini açtı başka ne güçler mi?
Bir anda tekrar mağaraya döndüler. MASK illuzyon dedi. Benim en iyi güçlerimden birisidir. şimdi kendine başka bir vucud hayal et. Quel Shin ısırıp kanını emebileceği güzel genç bir elf kadını hayal etti. Evet dedi. şimdi dedi daha fazlasını yap hayal ettiğin vucutata bulunduğunu düşün. Quel Shin "ama nasıl yapabilirim ?"diyecekti ama sonra denemeye karar verdi. Bir saniye sonra elf kadınının bedenine sahipti. MASK artık istediğin zaman enerji harcamadan yerleşebileceğin bir vucudun var buna istersen avatar diyebilirsin ama bunun sadece en azından şimdilik iluzyonda usta olan MASKın seçilmişinin sahip olduğu güç olduğunu düşünürsen ben daha çok iluzyon derim. Daha önce şeklini belirlediğin ilüzyon bedenine istediğin zaman enerji harcamadan bürünebilirsin ve ondan ayrılabilirsin. güzel bir elf kadını şeklinde görünen Quel Shine baktı şimdi tekrar eski halini hayal et dedi. Quel Shin tekrar o güçlü vampiri hayal etti ve bir saniyeden kısa bir sürede vampire dönüştü. İstediğim zaman istediğim ... ilüzyon bedene bürünebilir miyim dedi. Hayır dedi MASK bu tanrıların sahip olduğu ayrıcalıktır senin belli bir zamanda bürünebileceğin bir ilüzyon bedenin olacak ama bu bedeni değiştirebilisin. Ancak bunu bir defa yaptın mı 24 saat boyunca tekrar yapamazsın. Ã?rneğin önümüzdeki 24 saat boyunca görünümünü ancak güzel elf kadını şekline bürünecek şekilde değiştirbilirsin. 24 saat sonra aklına güzel elf kadınını getirip onu yaşayan her hangi bir canlıya çevirebilirsin ve bundan sonra o canlı olduğunu hayal eder etmez o canlıya dönüşeceksin.
Sınırlı bir güç de olsa bu da Quel Shinin hoşuna gitmişti. Başka dedi.
MASK ne diyebilirim seçilmişim. Benden alabileceklerin. günde bir saatle sınırlı olarak aksi taktirde gücünü tüketirsin ve dinlenmen gerekir sonuçta içindeki tanrısal güç kendini yenileme özelliği olsa da bunu bir anda yapamıyor) gölgelere hükmedebilir onların seni veya başka bir nesneyi onlara hükmettiğin sürce saklamasını sağlayabilirsin. Bunun dışında aynı süre boyunca kapıların içinden geçe bir sise dönüşebilirsin. Bunun dışında şunu izle dedi. ellindeki kılıcı havada savurdu. Quel Shin kılıcın havadaki hareketini hissedior gibi idi. hemen yana çekildi. Ã?eviklik özelliğin gölgelerin de yardımı ile bazı düşük seviyeli tanrılarınkine bile yakın. (MASKın çevikliği epey fazla) güç zeka gibi diğer özelliklerin de artış gösterdi. En komplike kilit mekanizmalarını bile yeterince uğraşırsan anlayabilir ve çözebilirsin. (sayısal kilitlerde sonsuz zar hakkın var ayrıca tabii çözme yeteneğğin de gelişmiş durumda) Ã?evrende bir tuzak olduğunu (tanrısal bir güç yoksa) farkedebilirsin. Ani saldırıda tüm hırsızlardan daha güçlü saldırabiliyorsun (2. editionda *6) Bir ejdehanın bile duyularının algılamaya asla yetmeyeceği kadar sessiz yürüyebilirsin. Ani saldırıda ejderha ve alt düzaeyindeki canlılar arasında (diğer sçilmişler de buna dahil) seni algılayabilecek tek kişi vardır Malowanın kılıcna sahip olan. Ancak bu kişi de bu güce sadece kılıç bedenine değdiği bu sürece sahiptir. Quel Shin kılcın sahibinin bu zayıflığını aklına yerleştirdi. Yine bu işle bir tanrı veya yarı tanrı (ya da bu işi az çok bilen bir tanrının seçilmişi mesela ben) veya bunlara denk bir güç işin içinde yoksa her tuzağın işleyiş mekanizmasını çözebilirsin. (aksi taktirde de yine çözme şansın var ama kesin değil) İstediğin kadar tuzağı kurma gerekli süreleri harcadıktan sonra kurabilirsin. İluzyonda da Sihir tanrısından bizzat güç almamış her büyücünün iluzyonunu bunun iluzyon olup olmadığı sorusu kafanda belirdiği anda çözebilirsin. Bir kilometre alanındaki her sesi (fısıltıları bile) rahatlıkla duyup dinleyebilirsin. (Tabii konsantre olduğunda bunu yapabiliryorsun yoksa hep bir kilometredeki tüm sesleri duymuyorsun bunu istediğin zaman hiç güç harcamadan aktifleştirebileceğin bir büyü gibi düşün)
Başrahibimin birkaç seviye üstünde (26. seviye) bir rahibin tüm güçlerine sahipsin. Quel Shin rahip sözünü duyunca irkildi. Merak etme dedi MASK benim rahibim deiğilsin ve gücün sadakatine bağlı olarak alacağım bir şey değil. Kısaca rahibim değilsin ama rahip güçlerine istisnasız sahipsin. Ayrıca artık yemek yemek uyumak benzeri ihitiyaçlarında yok gülerek tabii kan emebilirsin tüm vampirlik güçlerin nasıl devam ediyorsa bu da emiyor ama artık bunu ihtiyaç olduğu için değil zevk almak için yapacaksın sadece.
Quel Shin gülümsedi Bana layık gördüğün güçler için sağol Lord MASK dedi. MASK Önemli değil sadece güç seni çıldırtamasın seçilmişim hala senden üstünlerin olduğunu senin aşağındakilerin bazılarının da sana üstün gelebilme ihtimalleri olduğunu unutma dedi ve eğildi bir an sonraysa birden yok oldu. Quel Shin birden kendini sırtüstü mağrada uzanırken buldu. Aynı mağra idi. Ã?evresine baktı sanki herşey onun hayal gücünde canlanmış gibi idi. Ama sonra içindeki gücü hissetti o ana her şeyin gerçek olduğunu anladı. Mağradan çıktığında kendine olan güveni her zamankinden daha fazla idi o artıK Gölgelerin lordunun seçilmişiydi.
Hiç bir ışık aynaya baktığınızda gördüğünüz karanlığı yok edemez.
Quel-Shin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quel-Shin »

Quel-Shin mağradan dışarıya çıktığında güneş tepedeydi.Yüzyıllardır görmemiştim güneşi diye düşündü vampir lord.Ve yüzyıllardır hep arkasından,güneş battıktan sonra ona lanet edebiliyordum.şimdi yüzüne karşı okuyabiliyorum lanetlerimi Güneş!Senden korkmuyorum artık!Lanet olsun senin ışığına ve aydınlattığın herşeye!Ve bir an için sakinliğini korudu.Belki de seni sevebilirim güneş ne dersin?Ne de olsa düşmanlarım güneşe çıkabildiğimi bilmiyorlar ve tabii dostlarımda.Etrafı inceleyerek bir kaç saat yürüdü.Güneş şimdi sanki yorulmuşcasına batıya dğru eğilmişti.İlerde gözüne bir patika ilişti.Ve az ilerde ilerlemekte olan bir ticaret kervanı gördü.3 at arabası ve biraz da koruma.Sonra aklına güzel elf dişisini getirdi ve ona dönüştü.Gayet kolay olacaktı.Seçilmişlik güçleri olmasa da kolay olacaktı bu iş onun için ama yeni güçleri kullanmak ona ayrı bir zevk veriyordu.En öndeki at arabasını içine yoğunlaştı ve ne konuştuklarına kulak verdi.Tam konusu güzel bir elf dişisinden ağızlarının suyu akarak bahsediyorlardı."Tahmin ettiğimden de kolay olacak bu"....
raini
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by raini »

Tebrikler Quel Shin. Gücünü bilgece kullanacağına eminim.
Dragonfire
Seçilmiş Savaşçı

Post by Dragonfire »

Tebrik ederim Gölgelerin yandaşları herbirinizi. 8)
(şimdi biz büyücülerde zamanı gelince Gandalfoftheday'in seçilmişlerimi olacağız :roll: yazık bize...)...
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

RP dışı:
Valla Chosen One 101 dersi gibi olmuş tebrik ederim
Ben dağ bayır dolaşıyorum özelliklerimi öğrenmek için oysa :P
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Quel-Shin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quel-Shin »

Raistlin wrote:RP dışı:
Valla Chosen One 101 dersi gibi olmuş tebrik ederim
Ben dağ bayır dolaşıyorum özelliklerimi öğrenmek için oysa :P
Senin seçilmişliğinle benim şeçilmişliğim arasında dağlar kadar fark var.Sen tanrının kulları arasından şeçtiği şeçilmişisin.Ona sadakatinle hizmet edersin.ama ben Lord Mask ile bir anlaşma yaprım.Bu anlaşma beni bağlar.Ne sadakat ne de kulluk.Sen tanrının sınamalarına maruz kalabilirsin,tanrın senin imanını ölçmek isteyebilir.Ama Mask'la benim aramdaki bu tür bir şey değil.
MASK
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by MASK »

:)) Corax sen tanrı seçimini kendin yaptın. Aslında tüm tanrılarla seçilmişleri arasındaki bir tür anlaşmdır ama bazı tanrılar bunu itiraf etmezler ve seçilmişlerini saçma şartlarla bağlarlar. Ben seçilmişime karşı dürüstüm onlar güçlerini nasıl kullanırlarsa kullansınlar sonuçta güçlerini arttırmanın yolunun gölgelerin ve hırsızların güçlenmesi olduğunu bildikçe benim açımdan sorun yok çünkü bunu bilen mantıklı bir insan hırsızlara ve gölgelere ihanet emeyecek ve dolayısı ile benim özünü oluşturduğum kavramların da güçlenmesine yardım edecektir. Ancak bunu yapıp yapmamak tamamen kendi iradesindedir. İsterse gücünün yok olmasını göze alıp beni var eden kavramları da yok etmeye çalışabilir ama dediğimgibi benim müttefiklerimi bağlayan genelde onur gibi ya da sadakat yemini gibi kavramlar değil genelde sadece mantıktır.
Hiç bir ışık aynaya baktığınızda gördüğünüz karanlığı yok edemez.
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

RP DIşI: Dark side her zaman iyilerden daha çabuk güçlenebilir ama bizim potansiyelimiz daha büyük çünkü biz ateşten ve acıdan geçeriz. Siz karanlıkta saklanırsınız :mrgreen:
Bu dünyanın kaderi güçle değil kalplerdeki cesaretle şekillenir...
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

tebrikler quel iyi bir anlaşma yapmışa benziyorsun. iyiler daha sağlam olurmuş pehh :D
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
Quel-Shin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quel-Shin »

Raistlin wrote:RP DIşI: Dark side her zaman iyilerden daha çabuk güçlenebilir ama bizim potansiyelimiz daha büyük çünkü biz ateşten ve acıdan geçeriz. Siz karanlıkta saklanırsınız :mrgreen:
Bu dünyanın kaderi güçle değil kalplerdeki cesaretle şekillenir...
rp dışı: Kalbimde ceseratin olmadığını nerden biliyorsun?Güçlenebilmerat gerekir,gücü kabullenemk için ve onunla yaşamak için.Ben Maskın verdiği gütim çünkü buna cesaretim vardı.Evet gölgeler arasındakiler çok çabuk güçlenü onlar derin planlar yapıp fırsatları kollarlar.yani az zamanda çok iş yaparlar.Ama tek bir zaafları var:gölki sabırsızlıklarını gölgelerden çıkınca da sürdürüyorlar.Bu onların en büyük hatası.Acele ediyorlar.Ama benim beklemekten usanacağım falan yok.Ama ben bir tarafa da ait değilim.
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Bu arada yanlış anlaşılmasın iyi olduğumu filan söylemedim haaaa.
Ben nötr'üm...
Quel-Shin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quel-Shin »

anlış falan anlamadım.Ben de nötür sayılırım....Hiçbir tarafa ait değilim.
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

İster istemez bir tarafa zorlanıyormuşuz gibi geliyor dogmalarımız nedeniyle... Ama Tanrilarimiz bile bir sekilde bazi konularda anlasmaya varabiliyorsa her sey mumkundur anlayisini benimsiyorum ben...
Quel-Shin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quel-Shin »

Evet,sanırım artık korumam ve gözetmem gerekecek.Ama bu benim kendi seçimim
Quel-Shin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quel-Shin »

Neyi diye soracaksınız,klavyem çok uyuz yazmamış.Bahsettiğim şey lonca.
Post Reply