NEDEN SITEDE ULASAMADIGIMIZ BASLIKLAR VAR!!!

Herkesin kürsüye çıkıp özgürce tartışma başlatabilmesi için…
Post Reply
Sylvius
Kullanıcı
Kullanıcı

NEDEN SITEDE ULASAMADIGIMIZ BASLIKLAR VAR!!!

Post by Sylvius »

sayın admin ve modlara soruyorum. Anasayfada gecen ve sag ust tarafta surekli sirkuler bir sekilde donen baslıkların bir kısmına neden erisimim yok benim? zira bir forum uyesi olarak hakkım oldugunu dusunuyorum. Eger seffaf bir forumsa kesinlikle her yazılanı gorebilmem gerektigine inanıyorum. Yok sadece modları ve adminleri ilgilendirir diyorsanız orada dolasmasın. Ki bence gene de gorulebilmesi lazım. Biliyorum her forumda mod ve adminler icin ayrılmıs birkac bolum bulunur. Ancak bu forum hepimizinse benim ve dolayısı ile daha bircok uyenin bu baslıkları gorebilmesi gerekmez mi?

Gereginin yapılmasını arz ederim...
Aredheliquas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aredheliquas »

aslında haklısın...
benimde o baslıkların içerikleri hakkında içim içimi yio :|
<div>Duvarlar renkli olsada, karanlıkta ne görebilirsinki?... Bir köre rengi, nasıl anlatabilirsinki?</div><br>
Lixer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lixer »

Taht Odası başlıklarıdır, admin altadmin solbekadmin takımına ait :D
Yukarıda yazdıklarımı bir daha okursan sen kazanırsın, okumazsan ben!<br>
chosen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by chosen »

Yönetim başlıklarından bahsediyorsun, zamanında orada görülsün mügörülmesin mi başlık isimleri diye bile düşünülmüştü, yani o başlıkları görememen çok normal. Yönetiminde bazı şeyleri gizli konuşmaya hakkı var diye düşünüyorum(mod alımı vs vs)...

açıklama ve saygılarımla...
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
Yener
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Yener »

chosen wrote:Yönetim başlıklarından bahsediyorsun, zamanında orada görülsün mügörülmesin mi başlık isimleri diye bile düşünülmüştü, yani o başlıkları görememen çok normal. Yönetiminde bazı şeyleri gizli konuşmaya hakkı var diye düşünüyorum(mod alımı vs vs)...

chosen' ın söylediklerinin dışında şunuda eklemek isterim ; Saraydaki ve üst yönetimdeki her başlığın herkes tarafından görülmesi sitede bir kaos ortamının doğmasına neden olurdu ve bu çok sevdiğimiz site eninde sonunda çöküşe giderdi. Kişiler yönetimde açılan başlıklara karşı başlıklar açmaya başlardı sonra karşı atışmalar kavgalar belki küfürleşmelere dönerdi vs...vs...
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Sylvius'un bir diğer demek istediği zaten girilemeyen başlıkların son gönderilenler kısmında gözükmemesi. Yani yönetimi ilgilendiriyorsa yönetim o ana başlığın altına girer ve kendisi kontrol eder.

Ama bütün üyelerin başlıları görmesi elbetteki yanlış olacaktır.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
SacoKhan
Forum Yöneticisi

Post by SacoKhan »

Eğer o başlıklara post geldiği gizlenirse, bu seferde site yönetimi bir karar verdiğinde site ahalisi için ani bir karar olacaktır ve eğer tepki olacaksa normalde daha sert olacağını düşünüyorum. Bu biçim iyi gayet...

Saygılarımla...
And i still wonder if you ever wonder the same!...
chosen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by chosen »

Orada gözükmesinin nasıl bir yanlışlık olduğunu söylerseniz bence daha mantıklı olacak ama
chosen wrote:Yönetim başlıklarından bahsediyorsun, zamanında orada görülsün mügörülmesin mi başlık isimleri diye bile düşünülmüştü, yani o başlıkları görememen çok normal. Yönetiminde bazı şeyleri gizli konuşmaya hakkı var diye düşünüyorum(mod alımı vs vs)...

mesajımda dediğim gibi daha önce konuşuldu bu konu benim bildiğim ve bu karar alındı, zaten başlık isimleri öyle galeyana getirecek şeyler değil, ona dikkat ediliyor...

bilgi ve saygılarımla...
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
Sylvius
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Sylvius »

O zaman orada donup kafamı bozmasınlar benim arkadaslar. sonucta bakıyorum guzel bir konu gibi gorunuyor tıklıyorum acılmıyor. nedir bu simdi? ya donmesin yada sadece gerekli kisiler gorsun. Merak olayı yani...
Dragonfire
Seçilmiş Savaşçı

Post by Dragonfire »

O başlıklar sadece taht odası ve saray başlıkları değil aynı zamanda usta forumlarının da başlıkları oalbilir. Usta forumları için amaçta zaten merak cezbetmektir ama bunun dışında saray ve taht odası başlıklarını görünmemesi ayarlanamamıştı. Yani kısacası fazla üzerinde durmayın. şeffaf yönetim demek her şeyi göstermek demek değil. Alınan kararı bildirmektir ki buda yapılıyor. Ama bunun nasıl yapıldığını bilmenize gerek yok kanımca.
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Doğrusunu söylemek gerekirse böyle bir sorun olduğunu yeni öğreniyorum :roll: :roll:
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
Archasias
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Archasias »

Bence bu bir sorun olmaktan cok uzak. Aksine site kullanıcılarına sunulmus bir hizmet olarak nitelendirilebilir. Site yönetimince görüşülecek konuların site kullanıcıları tarafından gorulebilmesi site kullanıcılarının sahip oldugu bir konfordur.
Zaman..Yaşayan her canlının yaşamını avuçları arasından çalan, ilk yaşamdan beri varolmuş ve son yaşama kadar da var olacak en güçlü, en acımasız ve en sinsi katil.. Sabrın ve sükunetin ise tartisilma
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

Madem içini göremiyoruz başlığı da görmeyelim mantğı çok tutarlı değil bence. şöyle ki:
Kullanıcıların yönetim karar alırken bu sürece müdahale etme karar almada etkin rol oynama yetkisi olmasa bile. Yönetimin ne kadar aktif olduğunu hangi konuların gündemde olduğunu bilmeye hakkı var diye düşünüyorum.
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Bu durum sitenin ilk gününden beri var. Açıkçası ben de hiç şikayetçi değilim. Ã?ncelikle sarayda ( modların ve adminlerin bulunduğu forum başlığı) ve taht odasında ( adminlerin bulunduğu forum başlığı) nelerin tartışıldığını görmek istiyorum. Ancak tartışma başlıklarını okursam o zaman tartışmaya dahil olurum ki bunu kesinlikle istemiyorum. İsteseydim zaten mod olurdum ki bunu gerçekten isteyen herkes yapabilir.

Daha önce başka bir başlıkta tekrarladığımı yine tekrarlayacam. Yönetim tartışmalarına dahil olmanın bir hak değil bir sorumluluk olduğuna inanıyorum. Benim gözleyebildiğim kadarıyla bu sitedeki tüm kullanıcıların yeterince aktiflerse ( yeterincenin tanımını bilmiyorum yapmak gerekir mi) bu sorumluluğu alabilirler.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Post Reply