2006 Divxplanet Anime Ödülleri Sahiplerini Buldu!

Buyrun huzurumuza ey güzide müdavimler. Eşsiz ve sonsuz dehlizlerinde savrulurken, bırakalım ruhumuzu dinginliğinin tadını çıkarsın...
Post Reply
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

2006 Divxplanet Anime Ödülleri Sahiplerini Buldu!

Post by Gorath »

Sonunda 2006 ödülleri sahiplerini buldu arkadaşlar. Bizim için yoğun bir çalışma oldu ama sonuca ulaştık ve bundan sonra her yıl ödül töreni tekrarlanacak. Bu aralar hangi animeyi izlesem diye düşünenler varsa bu animelerden başlamasını öneriyorum. AGT de yaptığım duyuruyu buraya ekliyorum:

2006 Divxplanet Anime Ã?dülleri Sahiplerini Buldu!

2006 Divxplanet anime ödülleri sahiplerini buldu. Bu yıl ilk defa düzenlenen 2006 Divxplanet Anime Ã?düllerinde aday olduğu tüm dallara damgasını vuran ve beş dalda ödül alan anime Ergo Proxy oldu. En iyi Anime Film dalında ödül alan anime Gin`iro no Kami no Agito olduğu gibi En iyi OST ödülünü Mushishi sahiplendi. En iyi Drama kategorisinde Kemonozume ve En iyi Komedi kategorisinde de School Rumble Ni gakki birer ödüle layık görüldü. Diğer kategorilere ve ödül alan tüm animelere buradan ulaşabilirsiniz.
Last edited by Gorath on Sat Feb 10, 2007 3:53 pm, edited 1 time in total.
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...

Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Güzel olmuş bu başlık. Anime tavsiyesi alacak kişiler buradan bakarlar artıkın. Zaten ankette çok ayrıntılı bir anketti. Okuyup fikir alanlarda Gorat'a teşekkür etmekle yükümlülerdir. Buradan fikir alıpta teşekkür etmeyenlerin animeleri tez vakitte patlasın, indirdikleri filmler sinema çekimi çıksın inşallah! :D
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Post Reply