Yanında Jarlaxle olduğu sürece ona bişey olmaz ama Jarlaxle onu ne zaman terkedecek yada kristali yok ettikten sonra ne yapacaklar ?
Jarlaxle Artemisi satıp Bregan Daerthe'ye geri dönecek mi?
Bunları tahmin edebilen var mı? ya da bunları anlaran bi kitap çıktı mı?
nerden bulabilirim bu kitapları bilen var mııı?
Benim bildiğim daha yazılmadı ama şuan yazılama aşamasında. Drizzt in son serisini bitirdikten sonra Drizzt e ara vereceğini, Artemis ve Jarlaxle nin maceralarını yazacağını söylemişti. tabi bunun üzerinden baya zaman geçti. Yakında yeni bir Artemis kitabı çıkar.
Soruların o kitapta cevap bulacaktır sanırım.
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
Bu kitapların hepsi zamanla çevrilecektir, kimse mail atmasa bile Drizzt sevenlerinin okuyacaklarını düşündükleri için basarlar, tabi ne zaman olur o ayrı...
görüş ve saygılarımla...
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
chosen wrote:Bu kitapların hepsi zamanla çevrilecektir, kimse mail atmasa bile Drizzt sevenlerinin okuyacaklarını düşündükleri için basarlar, tabi ne zaman olur o ayrı...
görüş ve saygılarımla...
ok üstat doğru diosunda yalnız sunuda diosun ne zman olur o ayrı..1 senedir kristalin hizmetkârı,sessiz kılıç,miras gibi jarlaxle ve artemis'in olduğu kitapları okuyorum..Hâlâ da okuyorum artık ezbere başladım wizards.com dan bu iki ktiabının özetini aldım..ama ingilizce bile değil neredeyse frp terimleri falan