Ankara buluşması / Beyin Fırtınası
Ankara buluşması / Beyin Fırtınası
Ben Ankara'ya geleli çok olmadı. E tayfayı da özledim. şöyle büyükçe bir buluşma yapalım diyordum zaten.
trulias'ın da ayrı ayrı buluşmalarla site için bir fikir alışverişi yapılması talebi vardı. Bunu da gerçekleştirmiş oluruz diyorum.
Ankara tayfasından gelebilecek olanlar geleceklerini ve ne zaman uygun olduklarını belirtirse sevinirim. Uzun zaman oldu bir görüşelim artık...
trulias'ın da ayrı ayrı buluşmalarla site için bir fikir alışverişi yapılması talebi vardı. Bunu da gerçekleştirmiş oluruz diyorum.
Ankara tayfasından gelebilecek olanlar geleceklerini ve ne zaman uygun olduklarını belirtirse sevinirim. Uzun zaman oldu bir görüşelim artık...
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
-
Aredheliquas
- Kullanıcı

Arkadaşlar yok mu? Ankara tayfası öldü mü yani?
Yok ben beyin fırtınası falan anlamam da demeyin. Tek amacımız da bu değil ankara tayfasını özledik. Bir ses verin gelemiyecekseniz bile sebebini açıklayın bari.
Ey gidi eskiden kaç kişi toplanırdık...
Yok ben beyin fırtınası falan anlamam da demeyin. Tek amacımız da bu değil ankara tayfasını özledik. Bir ses verin gelemiyecekseniz bile sebebini açıklayın bari.
Ey gidi eskiden kaç kişi toplanırdık...
Chaos is the law of nature,
-
ranger_ilvetus
- Kullanıcı

-
ranger_ilvetus
- Kullanıcı

Sanırım bizim beyin fırtınası Efla ile benim aramda olacak. : )
Eğer katılmak isteyen başk başka arkadaşlar vardı da atladıysak... Onlarla ayrı bir gün tekrar buluşuruz. : )
Eğer katılmak isteyen başk başka arkadaşlar vardı da atladıysak... Onlarla ayrı bir gün tekrar buluşuruz. : )
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Eeğer oturup iki tek atacaksak her an gelirim abicim =) hatta isterseniz bu cuma veya cumartesi bir şeyler yapalım oturup muhabbet ederiz. Kızları keseriz, takılırız ehe-he piyasa yaparız. Eğleniriz ama söyleyem şimdiden Sakarya'ya gitmem =)
--------------------------------------------------
Mutluluğun ve üzüntünün ötesinde...
Mutluluğun ve üzüntünün ötesinde...