şİKAYET!!!

Her tür dilekleriniz ve moderatorlük başvurularınız için.
Post Reply
ulfgar
Kullanıcı
Kullanıcı

şİKAYET!!!

Post by ulfgar »

KİTAPGAH BÃ?LÃ?MÃ?NE BİR BAşLIK AÃ?TIM..WORLD OF DARKNESS İLE ALAKALI ROMANLARIN İSİMLERİNİ Ãƒ?ğRENMEK İÃ?İN.. HADİ KULLANICILARIN Bİ FİKRİ YOK KABULÃ?MDÃ?R.. HADİ MODLARIN DA Bİ FİKRİ YOK BU DA KABULÃ?MDÃ?R.AMA HİÃ? OLMAZSA Bİ MODERATÃ?R AZICIK SORUMLULUK ALSA DA HANİ DİYORUM BAşLIK AÃ?ILMIş MERAK EDİLMİş... BİLMESEM DE EN AZINDA BU GENÃ? ARKADAşIMIZA Bİ YOL GÃ?STERİİM şÃƒ?LE şÃƒ?LE SİTE SÃ?LİİM şURAYA BURAYA GİT SOR DİİM GİBİ Bİ YORUM YAPMASI GEREKMEZ Mİ..

HANİ BEN MOD UM.. BU KONUYLA İLGİLİ FİKRİM OLMASI LAZIM DEYİP.. EğER YOKSA BİZZAT KENDİ ARAşTIRIP ES KAZA Bİ GÃ?N Bİ YERDE Bİ DAHA SORULUR MANTALİTESİ İLE Bİ ARAşTIRMA YAPMASI GEREKEMEZ Mİ ? MOD UN BAşLIğINA AZICIK DİKKAT ETMESİ GEREKMEZ Mİ ?

!!!!!!lütfen dikkat mesele kitapgah moderatörü yener le sınırlı düşünülmezse daha hoş olur.. bu sitenin genelinde gördüğüm bir kusurdur. tekrar sölüyorum bu şikayet isim verilmeden yener in şahsına yapılmış değildir.. yukarda isim verilmemiştir çünkü bu bütün modların sorunudur.. bu yenerin eksikliği falan değildir.. öle bişey söylebilecek kadar bilgili birisi değilim ben.
Hani eski bir resme bakarken hani yılları sayar da insan hani gözleri dolar ya birden.. İşte öyle bir şey..
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

Dilek kuyusu genellikle kişiye yönelik değil siteye ve bütüne yönelik şikayet ve isteklerin bulunduğu bir yerdir. Eğer şikayetlerin kişiye yönelik olmadığını söylüyorsanız isim vermemeniz daha uygun düşer.

Kişiye yönelik şikayetlerin de öncelikle kişiyle konuşulmasını uygun olacağını unutmadan ekleyeyim.

şikayetiniz dikkate alınacak. Ã?ncelikle teşekkür ederim.

Fakat dileklerinizde ve şikayetlerinizde üslubunuza dikkat etmeniz de benim ricamdır. Daha sakin ve uygun bir üslupla yapılan eleştiriler makbuldür. Aslında bu sitemize yapılan her türlü katkı için geçerlidir.

Göstermiş ve gösterecek olduğunuz duyarlılıktan dolayı teşekkür ederiz.

Saygılarımla...
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
Lord Necros
Başbüyücü

Post by Lord Necros »

Bahsedilen şeyler, bölüm moderatörlerinin görevleri dahilindedir, evet. Moderatörler bölümlerindeki bilgi danışılan en üst kişilerdir ve açıklanamayan konulara açıklık getirmelidirler. Bu konuda bahsedilenler bir gerçektir.

Ama böyle bir azarlama ve ültimatom üslubu kabul edilemez. Bahsi geçen başlık 03.09.2003 Pazar tarihinde açılmış olup, aradan sadece bir gün geçtikten sonra da bu başlık açılmıştır. Moderatörün bu konuda hiçbir bilgisi olmadığını varsayarsak ona sadece bir gün araştırma süresi vermek, zalimlik olur. Herkesin kendine ait özel bir hayatı vardır ve hayatındaki işleri de yerine getirmesi gerekir. Böyle bir şikayet, aradan geçen bir haftanın sonunda fazlasıyla dikkate alınır, iki haftadan sonra da böyle bir üsluba bile denilecek pek bir şey bulunamayabilirdi; ama bir gün...

İstirham ederim, şikayetlerinizde sunacağınız örnekler biraz daha akla mantığa yatkın örnekler olsun. Kimsenin günahını almayın. Bunun dışında bu tip şikayetler mutlaka dikkate alınacak ve değerlendirmesi de yapılacaktır, bundan da kimsenin şüphesi olmasın.

Saygılarımla..
All power demands sacrifice...and pain. The universe rewards those willing to spill their life's blood for the promise of power.

Power demands sacrifice.
Post Reply