olmuyor
olmuyor
denedim onları olmuyor yeminer yine girdiğim an Tharivol olarak gözüküyorum. (O başlığa cevap atamadığım için yeni konu açtım)
Sayfanın solundaki Kişisel bölümünde "Siteden Ã?ıkış" kısmını tıklayın. Yada üst kısımda "Ã?ıkış" yazan yeri tıklayın ve bekleyin. Sayfa kendini yenilesin. Daha sonra pencereyi kapatıp tekrar giriş yapmayı deneyin. şifreniz ve kullanıcı adınız sorulacaktır.
Last edited by Daeya on Fri Aug 04, 2006 10:36 pm, edited 1 time in total.
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
Ya da biraz daha ayrıntılı bir silimle. Eğer IE(internet explorer kullanıyorsan)
C:\Documents and Settings\Administrator\Cookies\
C:\ ->(İşletim sisteminin olduğu dizin bu değilse C:\ yerine onu yaz. Ã?rneğin bende d:\)
Documents and Settings\ -> Bu değişmez.
Administrator\ -> Buraya kendi kullanıcı ismini yaz. Ã?rneğin bende "The One"
Cookies\ ->içeriği silinecek dosya bu.
dizinindeki metin belgelerinin hepsini sil. Index adlı dosya silinemeyecektir, onu seçme silerken
Bunlar da çözüm olmazsa belki kullanıcından kaynaklanan bir sorun olabilir.
C:\Documents and Settings\ dizinindeki tüm kullanıcıların cookie lerini sil.
Eğer bu da olmazsa bana özel mesaj at, durumu değerlendirelim. Bunlar çözüm değilse senin problemin kişiye özel bir problemdir, burada konuşmak gereksiz olur.
C:\Documents and Settings\Administrator\Cookies\
C:\ ->(İşletim sisteminin olduğu dizin bu değilse C:\ yerine onu yaz. Ã?rneğin bende d:\)
Documents and Settings\ -> Bu değişmez.
Administrator\ -> Buraya kendi kullanıcı ismini yaz. Ã?rneğin bende "The One"
Cookies\ ->içeriği silinecek dosya bu.
dizinindeki metin belgelerinin hepsini sil. Index adlı dosya silinemeyecektir, onu seçme silerken
Bunlar da çözüm olmazsa belki kullanıcından kaynaklanan bir sorun olabilir.
C:\Documents and Settings\ dizinindeki tüm kullanıcıların cookie lerini sil.
Eğer bu da olmazsa bana özel mesaj at, durumu değerlendirelim. Bunlar çözüm değilse senin problemin kişiye özel bir problemdir, burada konuşmak gereksiz olur.
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
güç amacın, k