Oyun modülü...

Sorularınız mı var? O zaman cevapları olan kişileri burada bulabilirsiniz.
Post Reply
Mondeus
Kullanıcı
Kullanıcı

Oyun modülü...

Post by Mondeus »

Herkese merhaba. Bu yeni buldum ve kayıt oldum.

Sitede bulunan oyun modülü hakkında bilgi verebilecek birileri var mı? MUD tarzı birşey mi? Bir karakter yarattım (sanırım) ama nasıl oynayacağım konusunda fikirsizim :(
Shevarash
Seçilmiş Savaşçı

Post by Shevarash »

Daha ayrıntılı olarak adminler açıklar bugün içinde ancak şimdilik fazla beklememeniz için ben kısaca yanıtlayayım : orada yaratılan karakterler ile site içindeki forum rplerine katılabiliyorsunuz. Bunun için öncelikle rp alanını biraz incelerseniz daha ayrıntılı fikir verebilir.
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

Ã?ncelikle sitemize hoşgeldin Mondeus, umarım aradığın gibi bir site ile karşılaşmışsındır,

Sorıularına gelecek olursak,

Shevarash ında dediği gibi oyun modülü siteiçinde oynanan RPG lerde kullanılacak. Bunun için sitemizde RP Uzantılı başlıkları inceleyebilirsin.

Kullanılacak dedim, çünkü henüz yapım aşamasında ve henüz eklemelerimiz bitmedi.

Orada yaratmış olduğun karakter sende farketmişsindir standart karakter yaratma kuralları ile henüz uyumlu değil, bunun için orada yaratmış olduğun haliyle karakterini oynayamazsın. Peki oyunlara katılmak için yapman gereken nedir?
Ã?ncelikle karakter kağıdını Wordden ya da bir karakter yaratma programından yaratıyorsun, ardından bu kağıdı bizlere gönderiyorsun, biz karakteri tekrardan inceliyoruz, herhangi bir yanlış yoksa sana oyun tercihinde yardımcı oluyor ve seni Site EP lerine dahil ediyoruz...

Sorularına verebileceğim cevaplar bunlar. Başka sorun varsa yine buradan bizlere iletebilirsin. Ayrıca Forumları detaylıca bi incelemeni de tavsiye ederim. Sorularının cevapları forumlarımızda mevcuttur çünkü...
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
Post Reply