Drow mage prestige class'ları hakkında biraz bilgi...

Sorularınız mı var? O zaman cevapları olan kişileri burada bulabilirsiniz.
Post Reply
Goddess
Kullanıcı
Kullanıcı

Drow mage prestige class'ları hakkında biraz bilgi...

Post by Goddess »

Beyler, en sevdiğim race drowlar, en sevdiğim class da mage olunca... Uzun bir süredir drow mage oynatıyordum, arkadaşlarımın ölmesi ile de dm ile kafa kafaya oynardık çok zevkli olurdu ikimiz için de, başkaları da girerdi falan... Neyse hayat hikayeme girmeyeyim =) Bu drowların büyücü class ları için (priest değil, gerçek büyüden bahsediyorum...) neler biliyorsunuz? Mesela blade singer vardı zamanında, aşırı severdim hala da severim ben dm olduğumda arkadaşlardan birini blade singer yapmaya... O tarz aşırı gelişmiş prestige class olarak neler var?
" I came from the darkness behind and the darkness comes from the hopelessness I create... " (Necridman Kalimm, kara elf büyücüsü)
Shevarash
Seçilmiş Savaşçı

Post by Shevarash »

Ã?ncelikle şunu ifade edelim, blade singer drowlar için fazla tercih edilen bir prestige class değil. Hatta dual class drow çok az var bunun sebebi herşeyi yapmak yerine toplumsal basamakları herhangi birşeyde iyi olarak çıkma isteklerine dayanıyor.

Mageler için prestige classlara gelince complete arca ve diğer tüm kitaplardaki mage prestige classları geçerlidir ve güzel olabilir. Bunların dışında levliniz yettiği zaman (15 olunca) archmage ideal gözüküyor.

şu an itibarı ile drowlara özgü offical tek arcane spellcaster prestige classı "arachnomacer". Ã?rümceklerle ilgili büyüler yapma konusunda uzmanlaşmış ve drow toplumunda saygı görebilecek tehlikeli bir sınıf. Bunun özelliklerini "Forgotte Realms Underdark" kitabında bulabilirsiniz.
Goddess
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Goddess »

İlginiz için teşekkür ederim, sanırım bir cevap aldım. Ha bir de zaten bladesingerlar genelde elflerden çıkıyor drowlardan değil, ben istisnalardan bahsetmiştim zaten...
" I came from the darkness behind and the darkness comes from the hopelessness I create... " (Necridman Kalimm, kara elf büyücüsü)
Post Reply