Buluşma Yeri; Kadıköy
Saat 5.35 de kadıköy'e bir vapur yardımıyla varmıştım. Bir yandan ince giyinmeme sebep olan 1 saat önceki güneşli havaya söylenirken bir yandan da Logan'la buluşma noktası olarak kararlaştırdığımız Ã?küz Heykeline doğru yürüyordum. neyse bi 5-6 dakkalık yürüyüş sonucunda buluşma noktasına geldim ve etrafıma bakındım lakin Loganı göremedim. Neyse arayıp buluştuk vs... derken şuursuz bi şekilde bahariyenin tepesine doğru tırmanmaya başladık (göbek dekoltesi...). Yyürürken Loganın aç olduğunu beyan etmesi üzerine Patsos a girdik ve bişiler yedik/içtik. Bu arada "yanlizinsan" aramıza katıldı ve Logan'ında yemeğinin bitmesiyle Modaya doğru olan maceramıza başladık. Yürürken geyik yaparken bir anda "yanlizinsan"ın Ali Usta (Dondurmacı) krizi tuttu ve oraya yönlendik. Girdik yanlizinsan dondurma aldı, Logan Kazandibi yanına 1 top dondurma aldı ben de kağıt helvayla yetindim(BURJUVAZİ). Tatlıları yerken Logan'ın Kick-Box maceralarını paylaştık ve bunu yaparken Fijutsu yada Jijutsu diye bir döwüş sanatının varlığından haberdar olduk. BU arada bir de "Oren_Dautry" nin iyi geçinilmesi gereken bir birey olduğunu öğrendik.
Neyse kalktık ali ustadan ve Moda sahile doğru giderken son anda çalım yapıp "Bomonti" adlı mekana girdik. Baktık GS-ANK maçı var hiç bi yerde de maç parası alınır yazmıo girdik içeri. Oturduk baş köşeye bi yandan manzara bi yandan geyik bi yandan maç derken. Konu "Tavla" ya geldi.
Logan'ın iddaasına göre; Kadıköy de ben gelmeden evvel "Kahverengi" adlı kafeye gidip nargile içmiş ve bunu yaparken kafenin 3 tane garsonuyla tavla atmış. 3unude deplasmanda yenerek olay yerinde zaferle ayrılmış.
Bunun üzerine, garsona bir tavla siparişi verdik ve oyuna başladık. Lakin ben bir şey bilmediğimi iddaa etmiştim ama Loganın ısrarı üzerine oynayayım dedim. Neyse başladık oynamaya, ilk elde "Mat" ettim ve 2-0 öne geçtim. Evet evet o dereceki Mars'a mat diycek kadar tavla konusunda acizimdir. Neyse bu skorun üstüne çirkefliğe yattım ve 2-0 ben kazandım diyip tavlayı kapattım. Lakin Loganın ısrarı üzerine 5 e ulaşan kazanır diye anlaştık ve tekrar pulları dizdik. Bir daha başladık ve skorun 3-0 olmasıyla logan tarafında moraller adeta alt üst oldu. Akabinde gelen golle birlikte logan skoru 3-1 yapmayı başardı lakin son elde gelen bir "Mat" ile 5-1 bana yenilmeyi başardı.
Gene tavlayı kapattık tabe Loganın sinirler iyice attı:P TAvlayı koltuk altına almayı reddetmeler konuyu deiştirip gasaray maçına odaklanmalar vs... Derken bu seferde hadi 7 de bitsin diye tekrar açtı ve kapanırken skor 7-4 ve gene Logan cephesi bozguna uratılmıştı. Tabi oyun sırasında binlerce yapılan hileler heyyula seda kıvamındaki alınan kapılar hat safhadaydı ama kazanmasını bildik.
Neyse cıktık ordan tuwalete giricez, bi baktık ki tuwaletin kapısında 250YKR yazıyo. Yanlızadam ve benim söylenmem üzerine tuwaletin başındaki adam bize "bedava işeme" jestini yaptı lakin biz yok abi zaten yoktu diyip geçiştirdik. Loganın tuwaletten çıkmasıyla cebinden 250YKR bozuk çıkmaması ve benim de tuwaletciye 500YKR vererek bir jestte bulunmam da bizi yolun bi 3-4 dakkalık kısmı boyunca güldürdü. Neyse yürüdük rıhtıma geldik felan yemek yedik sora gittik.
Ehhh biraz uzun oldu, Logandan dönen tekme, ölüm vuruşu ve hatta "tiger uppercut" tehtidleri almama rağmen bu güzel ve eğlenceli buluşmayı sizle paylaşmak istedim.