Logan-Artex-yanlizinsan buluşma

Her türlü organizasyon, duyurular, davetler, etkinliklerimiz ile ilgili herşey...
Post Reply
Artex_Croma
Kullanıcı
Kullanıcı

Logan-Artex-yanlizinsan buluşma

Post by Artex_Croma »

öncelikle bu mini-buluşmaya hiç birinizi çaırmadığımız için özür diliyoruz. NEyse zaten olaylar bir anda gelişti...Logan Tarafından binlerce ölüm tehtidi almama rağmen bu buluşmayı detaylı bir şekilde buraya aktarıyorum...:P

Buluşma Yeri; Kadıköy

Saat 5.35 de kadıköy'e bir vapur yardımıyla varmıştım. Bir yandan ince giyinmeme sebep olan 1 saat önceki güneşli havaya söylenirken bir yandan da Logan'la buluşma noktası olarak kararlaştırdığımız Ã?küz Heykeline doğru yürüyordum. neyse bi 5-6 dakkalık yürüyüş sonucunda buluşma noktasına geldim ve etrafıma bakındım lakin Loganı göremedim. Neyse arayıp buluştuk vs... derken şuursuz bi şekilde bahariyenin tepesine doğru tırmanmaya başladık (göbek dekoltesi...). Yyürürken Loganın aç olduğunu beyan etmesi üzerine Patsos a girdik ve bişiler yedik/içtik. Bu arada "yanlizinsan" aramıza katıldı ve Logan'ında yemeğinin bitmesiyle Modaya doğru olan maceramıza başladık. Yürürken geyik yaparken bir anda "yanlizinsan"ın Ali Usta (Dondurmacı) krizi tuttu ve oraya yönlendik. Girdik yanlizinsan dondurma aldı, Logan Kazandibi yanına 1 top dondurma aldı ben de kağıt helvayla yetindim(BURJUVAZİ). Tatlıları yerken Logan'ın Kick-Box maceralarını paylaştık ve bunu yaparken Fijutsu yada Jijutsu diye bir döwüş sanatının varlığından haberdar olduk. BU arada bir de "Oren_Dautry" nin iyi geçinilmesi gereken bir birey olduğunu öğrendik.:P
Neyse kalktık ali ustadan ve Moda sahile doğru giderken son anda çalım yapıp "Bomonti" adlı mekana girdik. Baktık GS-ANK maçı var hiç bi yerde de maç parası alınır yazmıo girdik içeri. Oturduk baş köşeye bi yandan manzara bi yandan geyik bi yandan maç derken. Konu "Tavla" ya geldi.
Logan'ın iddaasına göre; Kadıköy de ben gelmeden evvel "Kahverengi" adlı kafeye gidip nargile içmiş ve bunu yaparken kafenin 3 tane garsonuyla tavla atmış. 3unude deplasmanda yenerek olay yerinde zaferle ayrılmış.

Bunun üzerine, garsona bir tavla siparişi verdik ve oyuna başladık. Lakin ben bir şey bilmediğimi iddaa etmiştim ama Loganın ısrarı üzerine oynayayım dedim. Neyse başladık oynamaya, ilk elde "Mat" ettim ve 2-0 öne geçtim. Evet evet o dereceki Mars'a mat diycek kadar tavla konusunda acizimdir. Neyse bu skorun üstüne çirkefliğe yattım ve 2-0 ben kazandım diyip tavlayı kapattım. Lakin Loganın ısrarı üzerine 5 e ulaşan kazanır diye anlaştık ve tekrar pulları dizdik. Bir daha başladık ve skorun 3-0 olmasıyla logan tarafında moraller adeta alt üst oldu. Akabinde gelen golle birlikte logan skoru 3-1 yapmayı başardı lakin son elde gelen bir "Mat" ile 5-1 bana yenilmeyi başardı.
Gene tavlayı kapattık tabe Loganın sinirler iyice attı:P TAvlayı koltuk altına almayı reddetmeler konuyu deiştirip gasaray maçına odaklanmalar vs... Derken bu seferde hadi 7 de bitsin diye tekrar açtı ve kapanırken skor 7-4 ve gene Logan cephesi bozguna uratılmıştı. Tabi oyun sırasında binlerce yapılan hileler heyyula seda kıvamındaki alınan kapılar hat safhadaydı ama kazanmasını bildik.

Neyse cıktık ordan tuwalete giricez, bi baktık ki tuwaletin kapısında 250YKR yazıyo. Yanlızadam ve benim söylenmem üzerine tuwaletin başındaki adam bize "bedava işeme" jestini yaptı lakin biz yok abi zaten yoktu diyip geçiştirdik. Loganın tuwaletten çıkmasıyla cebinden 250YKR bozuk çıkmaması ve benim de tuwaletciye 500YKR vererek bir jestte bulunmam da bizi yolun bi 3-4 dakkalık kısmı boyunca güldürdü. Neyse yürüdük rıhtıma geldik felan yemek yedik sora gittik.

Ehhh biraz uzun oldu, Logandan dönen tekme, ölüm vuruşu ve hatta "tiger uppercut" tehtidleri almama rağmen bu güzel ve eğlenceli buluşmayı sizle paylaşmak istedim.
uwriel
Süresiz Banlanmıştır

Post by uwriel »

düseltmek istediğim bir nokta war. skor önce 2-1, sonra 3-1 we ardından BEş -1 olmuştur. yani Logan MAT'tan sonra toparlanmış, ama kalesinde üstüste goller görmüştür. Tawlada level'lı garsonlar, master seviyesinde hademeler yendikten sonra gelip bize yenilmesi (biz diyorum, neden ? çünkü çok kritik hamlelerde bulundum oyunda) akıllarda soru işaretleri bırakmıştır. Acaba bu garsonlar Logan'ın tehditlerinden mi korkmuşlardır ? Logan bunları nasıl yenmiştir ? Logan acaba çok mu abartmaktadır bazı şeyleri ? Yoksa biz çok mu şanslıydık sadece ? Evet bu sorulara cewap bulmak üzere, bazı derin araştırmalar yapmaya karar verdim ve sizin de görüşlerinizi almak istedim.

not: Logan nasıl bu kadar çok çift atabilmektedir ? Bu da mı şanstır sadece ?
Artex_Croma
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Artex_Croma »

bariz zaten 5-1 den sonra cebinden hileli zarları çıkardıda o sayede 4 e ulaştı.
şaka maka adamla frp oynanamaz falla havada uçan 20-20-20 ler "instant"lar vs... :P
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

EEE Bir daha ne Zaman Buluşuyoruz... Eylenceleli bir buluşmaydı... ilgi gösterdiğiniz için saolunda bir daha ne zaman buluşuyoruz sizinle.. :kafa = Artex_Croma
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

Bu arada senini yüzünde internete tavla oynamaya başladım...

8)
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
uwriel
Süresiz Banlanmıştır

Post by uwriel »

logan wrote:EEE Bir daha ne Zaman Buluşuyoruz... Eylenceleli bir buluşmaydı... ilgi gösterdiğiniz için saolunda bir daha ne zaman buluşuyoruz sizinle.. :kafa = Artex_Croma
bu kaba kuvvet içerikli tehditlere pabuç bırakmayız ! değil mi yoldaşlar ?! eyh eytere beah !!!
Post Reply