Diriliş

Frpworld forumlarındaki eski FRYO(Forum Rol Yapma Oyunu) başlıklarının tutulduğu arşiv.
Post Reply
Beckett
Seçilmiş Savaşçı

Diriliş

Post by Beckett »

Arkadaşlar;

Bir toplanalım silkinelim kendimize gelelim.Ã?nümüzde İyi bir rp var.Bunu lehimize çevirmeye çalışalım.Hadi Andero artık sen varsın başımızda ayarla bişiler.Diyarı kılıçtan geçirelim.Ve herkesi önümüzde eğiltelim...
Bu İsaret Kaos Tanrısının
Bu,Kılıcların Tanrısının
Bu,hayatın
Bu da olumun
..... Bilmen gereken bunlar.....
Geliyor zamanı Tanrıların;
Hayatın ve Olumun...
Andero
Seçilmiş Savaşçı

Post by Andero »

Ya aslında çok az kişi kaldık. Azalin'in Tahtı biçer döver gibi geçti üzerimizden. Bazı karakterler öldü ve yeni karakterlerle aramıza dönmedi. Lysana'nın durumu hala muğlak ve sitede pek göremiyorum şu sıralar. Tapınakta Dorian, Daeya, Dafnet, Bloodlight ve Xeyna ile RP yapmaya çalşıyoruz ama sitenin son yaşadığı problemlerden sonra eskisi kadar siteye girmiyorlar. Üstelik Dafnet ve Xeyna hiç girmediler. Diğerlerinin de RP leri engellendiği için girmemeyi bir süre daha devam ettirirlerse karakterlerini öldürmeyi yada yalnız takılabilecekleri bir şey yaratarak sahneden çekmeyi planlıyorum. O günkü moduma bağlı :mrgreen: Efla'da sevglili lichcağızını pek iplemiyor gibi. Suratsız suratsız bekliyor kan havuzunun yanında. Oren'in seçilmiş karakteri de Raistlin'in yoğunluyla siteyi boşlaması sonucu açıkta kaldı. Hala ibadet ediyor.

Yani anlayacağın sevgili dostum grupta sürekli aktif adam kalmadı gibi bir şey. Eski ihtişam gitti. Ben karakterimi seviyorum. Ölmesin istiyorum. Ben onunla RP yapmak istiyorum diyen Kaos üyeleri buraya bir mesaj atsın da bir şeyler düşünelim kimler hala bizle görelim.
Sadness is my reward because I hate, because I am alone, because I exist. It is the thing which reveals my rage, my envy. I neither live nor die. I will always pursue her. I am sad, I am angry and, I am waiting my time, because I am it, revenge itself.
Beckett
Seçilmiş Savaşçı

Post by Beckett »

Ben sonuna kadar kaosa bağlıyım.Good tabanlı bir chr oynamayacağımı sen kendinde biliosun.Diğer evil tanrılarda bana göre değil.Yani ben her daim buradayım... :wink:
Bu,Kılıcların Tanrısının
Bu,hayatın
Bu da olumun
Hayatın ve Olumun...
Beckett
Seçilmiş Savaşçı

Post by Beckett »

Özel mesaj yöntemi iyimiş.Baya iyi aslında,ben yapıyım dicem ama 1. rütbedeki bi eri millet ne kadar tınlar orasını bilmiyorum :lol: .Yani ben gelin işte küsel buralar iyi baya derim ama adam bakar bu "er" hade leeen gibisinden bi tepki verebilir.Taktik konusunda ne gibi şeyler var kafanda Eldarin?
Bu,Kılıcların Tanrısının
Bu,hayatın
Bu da olumun
Hayatın ve Olumun...
Andero
Seçilmiş Savaşçı

Post by Andero »

Kusura bakma Hakan 15 er dakikalık rastgele şans girişleriyle girebiliyorum şu an ama cuma akşamı atıcam daha önce atamam. İki üç cümlelik saçma sapan bir şey olmasını istemiyorum.
Sadness is my reward because I hate, because I am alone, because I exist. It is the thing which reveals my rage, my envy. I neither live nor die. I will always pursue her. I am sad, I am angry and, I am waiting my time, because I am it, revenge itself.
Daeya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Daeya »

Hakan aman diyim gölge düşürme biricik ocağımız mabedimize bi huzur ver...
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
Xeyna_Inferno
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Xeyna_Inferno »

Selamlar arkadaşlar giremiyorum uzun suredir... Pek sık giremiyorum acıkcası. Benim karakter ne alamede bilen varmı :roll:
İsim : Xeyna Inferno
Irk : İnsan
Sınıf : Fighter
Favori Silah: Katana
Boy : 1.82
Kilo : 60
Yönelim : Choatic Evil
Andero
Seçilmiş Savaşçı

Post by Andero »

Karakter? Karakter kalmıycak Xeyna RP'ye hadi :mrgreen:
Hükümlü
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Hükümlü »

Hala kaos'a kayıtlı mı gözüküyorum yahu =D
benden umudunuzu kesmediğiniz biliyordum *snif* duygulandım =))
ama bir zamanların en ihtişamlı ahalisinden eser kalmamış yahu ne acı =(
öpüyorum sizleri
--------------------------------------------------
Mutluluğun ve üzüntünün ötesinde...
Daeya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Daeya »

Necros, Dreamshadow devam edemeyecekmiş...
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
Post Reply