Frp oynayalım

“şöyle güzel bir oyun oynatan olsa da oynasak” ya da "Oyun oynatacağımda adam var mıdır ki acep?"diyorsanız bu bölüm tam size göre...
Post Reply
Lean-The-Bard
Kullanıcı
Kullanıcı

Frp oynayalım

Post by Lean-The-Bard »

Arkadaşlar,
Canlar çok sıkkın... Bir şey yapasımız geliyor. Ankaranın düzensiz havası kafamızı allak bullak etti. ZB bekleme salonunda yapılan oyun duyurularının sonucunda birer ay aralıklarla ben de geliyorum mesajları alıyoruz... Böyle biraz eskice, ama çoğumuzun ilki olan bir DnD oyunu düşündüm. En önemlisi artık, ben biliyom bu işi, neymiş lan frp, kitabını yazdım, bütün kuralları okudum! heyt be ben neymişim tavrından sıyrılıp samimi, canayakın bir ortamda OYUN oynamak. En azından benim arzu ettiğim bu. Her cumartesi günü bizi evinde konuk etmek isteyen arkadaşlar varsa ne ala olmazsa, o kafe senin bu kafe benim ilkesiyle oyunumuzu oynarız. Ben oynatırım. Ama oynatmak isteyen başka arkadaşlar var ise konuşuruz ederiz. Cumartesi günleri öglen saatleri güzel olur gibime geliyor. Akşam desek her hafta bir kişinin planı çıkar... Kimseyi sıkmak da istemiyoruz.Ã?yle değil mi? Lise 3. sınıf öğrencisi arkadaşlar, gelirim demeden önce bir kez daha düşünün. Hani sınav sonrası siniridir. Kötü sonuçların müsebbibi olmak istemeyiz. Gelmek isteyen arkadaşlar, oyunlara gelmeden önce kibirimizi bilgimizi evde bırakıyoruz ve oyunun keyfini birlikte keşfediyoruz.Yeni arkadaşlar ediniyoruz. NE MUTLU BİZE... Hepinize sevgiler...

not: Tanışma ortamındaki saygı deneyime ve yaşa tabi değildir

not2: Bir an önce karar verelim uzayınca kesinlik ortadan kalkıyor...
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Hakikatten şu METUCONa kadar bekleyemeyeceğim. Daha önceden bir görüşelimde gerçekten avatarlarınızdaki kadar karizmatikmisiniz bi görelim :D

Evimi her an açamam çünkü ne yazıkki hala ailemle kalıyorum. Ama benim bir şansım var ODTÃ?de oturuyorum. Yani misafir olarak alabilirim sizi içeri. şu anda koruluğun içindesiniz diyeceğinize gerçekten koruluk içinde olursunuz. Hem bahar aylarında ODTÃ? korulukları çok güzel olur, kurtulursunuz şehir havasından.

Ã?niversite sınavına gireceklerde oynamasalar bile ODTÃ?ye gelir içinde yaşamış birinin görüşlerini alırlar.

Oh be bakarsın Ankarada da bir gurubum olur. :D :-P
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Oren_Dautry
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Oren_Dautry »

mlsf cumartesileri rezerveyim..
Bugün için yaşa , yarın için hayatta kal..
erethan
Başbüyücü

Post by erethan »

Daha uygun bir senemde olsaydı,seve seve.Ama bu yıl başladığımız oyunu bile sürdüremiyoruz.
İsim:Erethan Aereos
Irk:insan
Sınıf:Wizard/Evoker
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

oyuna seve seve gelirim ama dm olarak değil :D

siz yeri vezamn berlirleyin... özel dersşer dışında zamn olursa gelirim...
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Post Reply