Lamber gece boyu yol aldı ve gün ışımadan bir süre sonra şehirin ışıkları uzaktan göründü, yol aldıkça ışıkların büyüyüp netleşip şekil almalarını izledi Lamber. Sehrin doğu kapısına vardığında uzaktan yaklaşan yabancıyı gördü.. Ruhunda gücün sembolünü taşıyordu..
Lamber insanların kaderinde ne olduğunu okuyabilirdi..Varolma amacını bazılarının sembolü sönük olurdu bunlar amaçsız ya da amacını yitirmiş olanlardı bunun dışında her ruhun bir amacı vardı.
iyilik, kötülük, katliam,güç, intikam,hatırlanmak,kahramanlık....
Bu adamın sembolü ışıl ışıldı..Lamber adama doğru baktı ve;
"Selam arkadaş buralarda bana güzel bir han söyleyebilirmisin, dilim damağıma yapıştı, uzun yoldan geliyorum."
Tabiki Lamber Loredon şehrinde tek bir güzel han olduğunu ve o adamın da orayı söylemesi gerektiğini biliyordu..
Gelmiş Geçmiş ve Gelecek
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

-
Xeyna_Inferno
- Kullanıcı

Taylan kapıya vardığında gece mavisi bir cübbe giymiş bir yabancıyla karşılaştı. İlk konuşan yabancı olmuştu;
"Selam arkadaş buralarda bana güzel bir han söyleyebilirmisin, dilim damağıma yapıştı, uzun yoldan geliyorum."
Taylan adamı tependen tırnağa dikkatlice süzdü. Elinde bir asa vardı üzerinde gece mavisi bir cübbe. Cübbesinin kapsonu kafasında oltuğu için yüzü tamn olarak seçilmiyordu ama sesinden genç biri olduğu anlaşılıyordu. Taylan bir kaç saniye adamı inceledikten sonra cevap verdi;
"Tabiki yabancı. Ama önce bana adını bahşet. Benimki Taylan. Taylan Elite."
Taylan kukuletasını basından cıkartarak yabancıyı selamladı...
Taylan adamı tependen tırnağa dikkatlice süzdü. Elinde bir asa vardı üzerinde gece mavisi bir cübbe. Cübbesinin kapsonu kafasında oltuğu için yüzü tamn olarak seçilmiyordu ama sesinden genç biri olduğu anlaşılıyordu. Taylan bir kaç saniye adamı inceledikten sonra cevap verdi;
"Tabiki yabancı. Ama önce bana adını bahşet. Benimki Taylan. Taylan Elite."
Taylan kukuletasını basından cıkartarak yabancıyı selamladı...
İsim : Xeyna Inferno
Irk : İnsan
Sınıf : Fighter
Favori Silah: Katana
Boy : 1.82
Kilo : 60
Yönelim : Choatic Evil
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

şehrin karanlığında hızlı adımlarla ilerleyen Mist doğu kapısına varmıştı..Burada işi yoktu..Loncadan aldığı emri uygulayıp hedefini öldürmüştü..Başarısını rapor etmesi gerekirken neden buraya gelmişti?
Kadere inanmıyordu lakin bir şekilde buraya çekildiğini hissediyordu..Gözüne gece mavisi renginde cübbeli adam çarptı..Başka biriyle konuşuyordu..Konuştuğu adamı daha öncede görmüştü..Güçlü biriydi, düşmanı olunmaması gereken bir adamdı..
Merak suikastçı mesleği için iyi bir huy değildi..Mist onları takip etmeye başladı..Gölgeler içinde hızlıca hareket ediyordu..Acemi gözler için görünmezdi..Ama izlendiğini hissediyordu..Loncanın adamları diye düşündü ilk önce fakat zamanı vardı gece yarısına kadar..
Aklını bu düşüncelerden uzaklaştırıp ikiliye odakladı..Bir şeyler konuşuyorlardı.. Konuşulanı duymaya çalıştı"
Kadere inanmıyordu lakin bir şekilde buraya çekildiğini hissediyordu..Gözüne gece mavisi renginde cübbeli adam çarptı..Başka biriyle konuşuyordu..Konuştuğu adamı daha öncede görmüştü..Güçlü biriydi, düşmanı olunmaması gereken bir adamdı..
Merak suikastçı mesleği için iyi bir huy değildi..Mist onları takip etmeye başladı..Gölgeler içinde hızlıca hareket ediyordu..Acemi gözler için görünmezdi..Ama izlendiğini hissediyordu..Loncanın adamları diye düşündü ilk önce fakat zamanı vardı gece yarısına kadar..
Aklını bu düşüncelerden uzaklaştırıp ikiliye odakladı..Bir şeyler konuşuyorlardı.. Konuşulanı duymaya çalıştı"
We were young..
Halseev gece boyunca yolculuk etmişti ve şehre doğru yaklaşıyordu. Bu tür işleri hiç sevmezdi ve aceleyle yola çıktığından dolayı tütün kesesini odasında unuttuğunu farketti. Gayet okkalı bir küfür savurdu ve yürümeye devam etti. Demekki önemli bir görev beni yolladıklarına bakarsan dedi. Ã?ünkü Halseev kuledenin gelecekteki lideri olarak görülüyordu. Bu sadece bir inanç değil ona verilen özel eğitim ve laf aralarında imalar nedeniyle anlaşılamayacak bir şey değildi. Kulenin başbüyücüleri bir toplantı yapmış ve aceleyle onu yollamışlardı. Kırmızı cübbeli bir büyücü olarak kendisinin yollanması onu biraz da şaşırtmıştı. Neyse dedi gidelim bakalım şu lanet şehre kim bulacaksa bulsun bizi. Hem madem o kadar önemli bir görev neden kendiniz gitmediniz maçanız yemedimi yoksa hokkabazlar diye düşündü sonra da kahkahalarla güldü. Statükoyu elinde olmadıkca sevmez, eğlenmek ve vakit geçirmek için bir arkadaşa da gerek duymazdı.
şehrin kapıları gözükmüştü bile ve umursamazca içeri girip bir han aramaya başladı. Ã?yle değilmiydi zaten bir şehirde aradığın herşeyi bir handa bulabilirdin ' kadın,bela,yiyecek ve yatacak,yoldaş ve tabiki bilgi '. Etrafa dikkatlice bakarak ilerlemeye başladı bir tabela arıyordu gözleri.
şehrin kapıları gözükmüştü bile ve umursamazca içeri girip bir han aramaya başladı. Ã?yle değilmiydi zaten bir şehirde aradığın herşeyi bir handa bulabilirdin ' kadın,bela,yiyecek ve yatacak,yoldaş ve tabiki bilgi '. Etrafa dikkatlice bakarak ilerlemeye başladı bir tabela arıyordu gözleri.
-
Xeyna_Inferno
- Kullanıcı

"Humm tanıştığımıza memnun oldum Lamber. Tabi bir içki fena olmaz.Lütfen benimle gel"Oren_Dautry wrote:Tabii Taylan benim adım da Lamber..
istersen sohbetimize sana bir içki ısmarlarken devam edelim sen de bana hanı göstermiş olursun olmazmı??
Yabancıyla birlikte hana doğru ilerlemeye başladı. Yolda hiç bir soru sormadı Taylan. Hanın kapısını açarak;
" Lütfen önden buyur Lamber. Bu gece benim misafirimsin. "
İsim : Xeyna Inferno
Halseev birkaç sokak ilerledikten sonra gürültülü bir binanın önünde durdu. Buranın bir han olduğu açıktı ve kapısına doğru yönelerek içeri girdi. Duman altı olmuş klasik bir handı burası. Bir tarafta içki içen sarhoşlar diğer yanda etrafı merakla izleyen şüpheliler. Cübbesinin başlığını çıkardı ve köşedeki şöminenin yanındaki bir masaya yerleşti. Bir süre burda oturması gerekebilirdi ancak bu süre umarım uzun olmaz diye geçirdi içinden. Gözleriyle bir garson arayıp hafif bir yemek bir içki ve elbette kaliteli bir tütün istedi. Bu esnada handaki ilginç kişileri izlemeye koyuldu. Kimi bulması gerektiğini bilmiyorsa da aradığı kişi mutlaka kendini belli edecek farkedilebilir özelliklere sahip olmalıydı. Garsonun getirdiği yiyeceklere şöyle bir baktı ucundan ufak parçalar kopararak yemeye başladı. Ancak yediği yemeğin de ne yemeği olduğunu merak etmiyor değildi.
Elf Taylan'ın masaya vurmasıyla irkildi ve onu dinlerken ilk defa gerçek anlamda Lamber'e baktı. Gece mavisi bir cübbe giymiş olan Adam geldiğinden beri oldukça sessizdi, Sanki düşünceleri çok uzaklarda gibi diye düşündü Elf ve bakışlarını tekrar katile doğru çevirdi. Nedense ona keyif veren bir biçimde farke ettiki Adamın sırıtması biraz azalmış gibiydi...
**Amin estela ta nauva anlema**