Ewet sitenin admin kişler benimde rpler için bir düşüncem var şimdilik normal kişile level 7 ,Diyarın Ustaları sınavını gecenler ve moderatörler level 10 olarak biliniyor.şimdi benim düşüncem bu şekilde herkezsin level 7 olmamalı kişe ne ise büyücü ,savaşcı, clarik fark etmez kendi yerlerinde yani büyücüler ""Büyücülük Kulesin'de"" savaşcılar ""Savaş Karargahın'da"" onlarda sınava girmesi iyi olur enazında herkezin level 7 olmaması için iyi olur yani sizin istediğiniz level 5-6 arasını seçersiniz sınavına girer geçerse level 7 olur giremezse level 5-6 kalır yani benim demek istediğim direk vermiş olduğunuz level 7'nin bir amacı olsun yani benim açımdan ben büyücüyüm diyen kişiler büyücülük sınavında ,sınava girmedi ise benim için büyücü değildi çıraktır.Yada millet level 7 olur sınava girer geçerse level 8 olur.Benim böyle dememin nedeni bazı rp'lerde iki kişi level 7 olmsına rağman bir onun başkanı; benimde bu yüzden düşünme nedenimde budur başkanı level 8 olmalı yada altındakinin level 6 olması daha mantıklı olur benim acımdan.
Ama önemli olan sizin düşünceleriniz
SAYGILARIMLA
Düşüncem
-
green_eye_of_devil
- Kullanıcı

Düşüncem
hayatın daima görmediğimiz bir yanı vardır. ve hep o yanı görmek isterken asıl kısmını kaçırırız...
-
Dragonfire
- Seçilmiş Savaşçı
Bunlarin acikcasi pek onemi yok. Onemli olan ba$kanin karakterini nasil oynadigidir. I$in sirri gosteri$te. Adam karizmasini konu$turur 6.lvl oldugu halde 10 gibi gorunur ama gucu 6. lvl ile sinirlidir aslinda.
Mevcut sinav sistemi zaten yeterince kari$ik oladugundan dolayi $u an icin boyle bir$ey soz konusu olmaz. Ama isteyen 5 olsun isteyen 6. Biz karar vermeden 7yi gecmeyinde
Mevcut sinav sistemi zaten yeterince kari$ik oladugundan dolayi $u an icin boyle bir$ey soz konusu olmaz. Ama isteyen 5 olsun isteyen 6. Biz karar vermeden 7yi gecmeyinde
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."