EN GÖZEL ÖOCUK şARKILARI/ÖİZGİFİLMLER

Buyrun huzurumuza ey güzide müdavimler. Eşsiz ve sonsuz dehlizlerinde savrulurken, bırakalım ruhumuzu dinginliğinin tadını çıkarsın...
Firble
Forum Yöneticisi

EN GÖZEL ÖOCUK şARKILARI/ÖİZGİFİLMLER

Post by Firble »

Arkadaşlar merak ettim. Belki siz de ilgi duyarsınız. Beraber paylaşalım.. Her hangi bir zamanda yayınlanmış her şey geçerli..

Ã?ncelikle şarkı Bir ara bir şarkı vardı.. Tohumlar fidanaa diye başlayan.. Ona bayılırdım. Tavşan kaç tazı tut da fena değil

Çizgifilm olarak ilk aklıma gelenlerden birisi kesinlikle Denver..
Sonra başka bir tane vardı. Savaşan bir dünyadaki iki grup dinazorların yaşadığı dünyaya düşüyorlardı.
Başka biri de oddseusun modern versiyonu olan Ullyses adlı bir çizgifilmdi.. Bu defa uzay gemisi ile amaçsız dolaşıyorlardı.
Bunlar aklıma gelenler geldikçe devam edeceğim.
Bu arada modern çizgifilmlerden de aklınıza gelenleri ekleyin. Ben biraz yabancıyım artık.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Daeya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Daeya »

valla ben ıce earth u beğenmiştim çok güzeeel...gerçi bu eski değil ama olsun.eğer eskilerden isterseniz taş devri mask spiderman'ı izlerdim.hatırladığım şarkı yok açıkçası..ha bide teletabisler vardı onları izlerdim.zuahahah çok hoştu ama..
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
TheoDorus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by TheoDorus »

eskiden kızıl baron wardı deli bişeydi coook sewerdim ah ah!.sonraa bi tane çizgi film wrdıda ismini unuttum bi cocuk wardı böle dünyayı dolasıp(bulutun üzerinde ucarak) 7 tane kucuk kristal top bulması gerekio falan cookk guseldi oda. aaaa bi de scooby-doo benim için efsanedir. :D :D .
Kazanmak hersey degildir ama kaybetmek hicbir seydir.
Blasted
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Blasted »

TheoDorus o cizgi film'in adı DragonBall dı :) eyt bea hala unutmamışım :D benim Hala favori çizgi filmim X-men ya bide eskilerden phantom vardı çizgi film kızıl baronda da çıkıodu arada oda deli bişe idi :D
&quot;For Blood And Honor&quot;
Blasted
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Blasted »

aaa pokemon yakın geçmiş zamanlardan ama unutmamak lazım onuda :P
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Ã?ocuk şarkısı olarak. şu vardı..
Bir dünya bırakın biz çocuklaraaa tutsaklık olmasın.. Diye devam ediyordu Ben çok severdim.
Peki gelelim çizgi filmlere madem klasiklerden bahsediyoruz. Heman le Shela yı anmadan olmaz. Sonra Hulk vardı yeşil dev.. Ve şirinler şirinler çok güzeldi ben hala izliyorum. Onları yayınlandıklarında... Oradaki dünyayı cidden çok güzel kurmuşlar.
Bugün aklıma bunlar geldi geldikçe devam ederim.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
green_eye_of_devil
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by green_eye_of_devil »

Yu-gi-oh en güzeli :lol: dragon ball :lol: da güzel Power Rangers :lol:

Grup olarak Blind Guardian, Therion, Haggard, İced Earth
hayatın daima görmediğimiz bir yanı vardır. ve hep o yanı görmek isterken asıl kısmını kaçırırız...
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Ya İced Earth ü hiç hatırlamıyorum. Biraz bahsetsenize...

Bu arada bir ara vucudun içinde geçen bir çizgifilm vardı yanlış hatırlamıyorsam. Bir de transformers vardı o mütişti yaa. Bi tanesi teybe dönüşüyordu hatta.

Sonra bir de beş tane kahramanın ateş su toprak hava ve düşünce yüzükleri taktıkları bir çizgifilm vardı o da hep aklımdadır. şimdilik bu kadar yeter her halde.. Eğer mümkünse arkadaşlar o kadar o kadar övdüğünüz İced Earth ü merak ettim. Bi anlatın yahuu.
HARBE GİDEN
Blasted
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Blasted »

Power puff girls :lol: :lol:
Lysana
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lysana »

İced Earth'ün bu başlıkla ne alakası var çözemedim? İced Earth bi çizgifilmiydide ben bilmiyorum acaba.Benim bildiğim İced Earth power metal tarzından müzik yapan bi grup. neyse çizgifilmlere gelcek olursak ben red kit'i çok severdim sonra Mansters Rancher vardı oda hoştu.Asterix onu zaten herkez seviyodur :wink: He-man Shi-ra hehehe bunlarda çok iyiydi. :)
Bir şehir,kalesini asla kaybetmez;
eğer onu taçlandıran duvarlar tuğladan
değil de insandan ise..
winterwolf
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by winterwolf »

O Iced Earth değil Ice Age olacaktı galiba.

Çizgifilmler mi; hmmm. Red Kit ve Asterix'e ben de bayılırdım. Hatta Red-Kit'n bir kaç bölümünün kayıtlı olduğu kasetlerim bile vardı. Onun dışında Snoopy'i heç kaçırmazdım. Soora bir ara alemin en matrak çizgi filmi olan Tusubasa vardı. Futbol sahası bir tepenin üzerine kurulu gibiydi. Bir de Sailormoon vardı. Her kostüm değiştirdiklerinde arkadaşlarla dilimiz dışarıda izlerdik 8O 8O :D :D

şarkıya gelince; her zaman çooook takdir ettiğim bir sanatçı olan Barış Manço'nun "AYI" şarkısı elbette...
�nen i-Estel Edain, ú-chebin estel anim
"I gave Hope to the Dúnedain, I have kept no hope for myself"
Sensei
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Sensei »

Vallahi benim en sevdiğim çizgifilm he-man idi ya kılıcını bile aldırmıştım , acayip kaptırmıştım kendimi, ardından transformers vardı, susam sokağını da saymadan geçemem ya çok vardı ama he-man in yeri başka yine koysalar yine izlerim deliler gibi. GÃ?LGELERİN GÃ?CÃ? ADINA GÃ?Ã? BENDE ARTIK!!!! :twisted:
Gitarım Aşkım... My Guitar My Soul...
FreyaImplorer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by FreyaImplorer »

Power Rangers,Pokemon,Yugi-oh,He-Man,Dragonball,Jack The Mad Pirate özellikle Ã?ılgın Korsan Jack çok güzeldir :D hala seyrederim utanmadan FoxKidste :)
Jacta alea est.
Hükümlü
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Hükümlü »

Hiçbir zaman çizgifilm izlediğim için utanmadım utanmam da:D

benim her zaman favori çizgifilmlerim hep güzel intosu olanlardı :D

Transformers kesinlikle!
Tarnsformers more than meets the eye...falan filan die gidio :D

sonra tabii teenage Mutant ninja turtles :D
Teenage mutan ninja turtles, leonardo leads, donetello does machines, rafeal is cool but fool, michelangelo(sıktım nası yaızldığını unuttum :D) is a prty tool mu ne böleydi :D

Sonra Uzay şerifi vardı ama çook az hatırlıyorum onu. daha sürüsüne bereket vardı ama hatırlamıyorum şu anda :D
--------------------------------------------------
Mutluluğun ve üzüntünün ötesinde...
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Uzay şerifi öyle ayının gücü kartalın gözü kurdun kulağı ile başka bir kardeşin ki bu kardeş puma olsa gerek hızını gerektiği zaman çağırabilen hafif druidimsi. Ama gelecek zamanda yaşayıp da bir de gerektiğinde ayaklanabilen bir atı olan hoş bir kardeşti..
O da benim sevdiğim listedeydi..
Nils ve Uçan Kaz tahminimce çok az kişi izlemiştir. Sonra Huck ve Finn vardı onu çok izleyebildim ama çok güzeldi neredeyse tüm bölümlerini çok sevdim.. Yakın zamana gelirsek.. Rugrats kesinlikle hayranıyım ve ne zaman televizyonda görsem izliyorum. Sinemasına gitmedim. Ã?ünkü her tarafın çocuklarla doluyken eğilerek film izlemek zor oluyor.
Ama Toy Story e gitmiştim daha önce kesinlikle dahiyane ypılmış bir film. Hem çocuklara oyuncaklarına daha güzel bakmaları fikrini de veriyor.
Tabii filmin ikincisini izlemedim onu bilmiyorum.
Hadi burada keseyim bakalım.
HARBE GİDEN
Post Reply