YARIşMA-HAYALİNİZEKİ GÖN

Ben her konuda geyik yaparım diyorsanız…
Ares
Kullanıcı
Kullanıcı

YARIşMA-HAYALİNİZEKİ GÖN

Post by Ares »

ewt arkadaşlar yeni buldum bir şeyden dolayı böyle biş aklıma geldi nasılsa konu geyik-yakında burayıda kapatırlar-neyse şimdi hayalinizdeki gün veya günleri geçirmek istediiniz kişiler veya kişi veya yanlız nasılsa geçirmek istediiniz ülkeyi ve şehri ve nasıl geçirmek istediinizi yazmanızı rica ediyorum ilk olarak ben başlayayım;

İngiltere'nin Londra şehrinde NIGHT ile birlikte bir gün geçirmek isterdim.Sabahtan akşama kadar şehri gezmek, o siyah taksilere binmek ve ünlü iki katlı otobüslerle saatlerce dolaşmak ve ne olursa olsun yanımdaki laptop'u kapatmamak ve hep NIGHT ile konuşmak onunla olmak isterdim :) daha sonra hava kararmaya başlarken şöyle kırsal bir yere gidip ingiltere'nin (ünlü) diz boyu çimenlerinin bulunduğu koskoca bir arazide bir ağacın altında NIGHT ile hiç uyumadan(veya o uyuyana kadar)NIGHT ile konuşmak ve onu dinlemek isterdim en sonunda ise özel bir jetle NIGHT'ı evine bırakmak isterdim. :)

DİP NOT=MASRAFLAR KARşILANCAK MERAK ETMEYİN İSTEDİİNİZİ YAZABİLİRSİNİZ :wink:
The future looks pretty black.I'm scared.Only 1 person can help me but SHE does NOT want to help

:twisted: KOYAANISQATSI :twisted:
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

ben çiğdemle (eski sevgilim okuyanlar bilir yeni erkek arkadaşını dövdügüm kız :D) pariste eyfel kulesini tepsindeki yerde başbaşa yemek yedikten sonra sabaha kadar el ele gezmek ve göz göze oturmak isterdim

paris cadeleride dolaşmak sabahlara kadar sonrada en ünlü oteline gidip yataga yatıp ona sarılarak uyumayı çoooook isterdim :((

ya ben bu çocugu tekrar dövecem ya cocuk benim aşkıma kötü davranıyormuş

hırrr neyse işte böle
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Ares
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Ares »

NIGHT ile beraber silikon vadisinde bir gün boyunca dolaşmak isterdim istediim herşeyi alacak ve hiç para ödemeyeceğim(nasılsa sponsor var)ona yeni teknolojik zımbırtılar hediye etmek ve ondan hediye almak isterdim
The future looks pretty black.I'm scared.Only 1 person can help me but SHE does NOT want to help

Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Geçmişe gidemiyoruz demek olsun... Hangi ülkede geçirmek isterdim. Biraz kararsız kaldım... Mısır Luksor olabilir. Bir gece antik tapınağın içinde kalmak isterdim... Kimle mi emin değilim.. Burada olsa Galadlirimle olabilirdi. Sabaha kadar birbirimize şarkı söylerdik .. Bağıra çağıra.... Sonra yorulunca da uzanıp yıldızları seyrderik....
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
sphnx
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by sphnx »

ben kendim için birşey istemiyorum.Sadece kafamı dinleyebileceğim bir yere (dertlerden uzak) gitmek istiyorum.Haa benim bi arkadaş var.Ona harem kurupta giderdim... :)
Sağol Sponsor....
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Re: YARIşMA-HAYALİNİZEKİ GÖN

Post by Logan »

en güzeli uzaya gitmek 1 tanede kız ark bulacan ve fantazini sını olmıyacak :D
hem kafanı dinliyecen ooooooo ne hoş :D
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Ares
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Ares »

yaa şöyle olcak bi şeyler yazında bari SONY-ERICSSON sitesindeki yarışmaya katılın kazanın hem hayalinizdeki gün olsun hemde beleş telefon alın.En güzel Firble yazmış bence :twisted: :twisted:

Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Sağol bir tan daha yapayım..

Yine günümüzde olması gerekiyor.. Hindistan Yeni Delhi.. Cidden görmek istediğim bir yer.. Fillere binip çek çek arabası ile gezerim. Sonra da Muson yağmurları altında ıslanarak otelime giderim. Eğer yanımda hoş bir kız varsa.. Night mesela.. Yağmur altında dans ederiz. Ve sokaklarda su seviyesi yükselirken bile dans etmeye devam ederiz. Su belimize kadar yükseldiğinde ve hint şehirlerindeki o muhteşem ay kaybolmaya başladığında sırılsıklam.. Kaldığımız budist tapınağına döneriz. Kafası traş edilmiş rahipler bize o kırmızı hint giysilerinden getirirler.. Bol pilavlı bir hint kahvaltısı yaparız.. Ve gün boyunca uyuruz.

Yorumu olan varsa alayım. Ã?ellikle Nightınki ni..

Umarım kızmadı.. :!
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Ares
Kullanıcı
Kullanıcı

Re: YARIşMA-HAYALİNİZEKİ GÖN

Post by Ares »

Firble wrote:Sağol bir tan daha yapayım..

Yine günümüzde olması gerekiyor.. Hindistan Yeni Delhi.. Cidden görmek istediğim bir yer.. Fillere binip çek çek arabası ile gezerim. Sonra da Muson yağmurları altında ıslanarak otelime giderim. Eğer yanımda hoş bir kız varsa.. Night mesela.. Yağmur altında dans ederiz. Ve sokaklarda su seviyesi yükselirken bile dans etmeye devam ederiz. Su belimize kadar yükseldiğinde ve hint şehirlerindeki o muhteşem ay kaybolmaya başladığında sırılsıklam.. Kaldığımız budist tapınağına döneriz. Kafası traş edilmiş rahipler bize o kırmızı hint giysilerinden getirirler.. Bol pilavlı bir hint kahvaltısı yaparız.. Ve gün boyunca uyuruz.

Yorumu olan varsa alayım. Ã?ellikle Nightınki ni..

Umarım kızmadı.. :!

valla ne yalan söyleyeyim ben kızdım :veerymad: :veerymad: :veerymad: :veerymad: :veerymad: :veerymad: :veerymad: :veerymad: :veerymad: :veerymad:

Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

indiriyimi ares ? :D

vala güzel bir şeyler istiyorsanız...
bulamadım sonra yazarım :D
ben sevgilime kavuştum ya o bana yeter
Ares
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Ares »

indir baba hiç acıma :twisted:

Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Peki bir tane daha yapayım. Bir kış gecesi Rejavik. İzlanda.. Uzun bir deniz yolculuğu sonucunda oraya ulaşmışım. Yanımda findor olsun.. Ama buz gibi olmuşuz. şehrin sınırındaki bir restorana gidiyoruz. Ve uzaklardan gündoğumunu izliyoruz. Sonra bir yarım saat bir şeyler yiyoruz. Ve bu defa da günbatımını izliyoruz. Ondan sonra yeniden yola devam ediyoruz. Bir ara termostaki çay dökülüyor ve daha havada iken donuyor.
Ama biz yine de yola kendimiz yürüyerek devam ediyoruz. Birazdan gökyüzü rengarenk ışıklarla kaplanıyor. Kuzey ışıkları hep görmek istediğim bir güzellikle. Findorla bunun neyin yaptığını düşünüyoruz . Bir çeşit büyü olmasın. Peki anlamı nedir ki. Sonra ışıkları Bursaya da getirmeye karar veriyoruz. Sonra şehre varıyor. Ve sıcacık bir otele yerleşiyoruz. Sıcağın verdiği o hafifi ağrıyı hissediyoruz. Aşağıda çay içiyoruz. Ve artık iyice uykumuz geliyor. Yukarıda tek oda boş oraya yerleşiyoruz.
Uyumadan önce Uladağ soğuğu ile buranın soğunu karşılaştırıyoruz. Birbirimize eski kız arkadaşlarımızdan bahsediyoruz. Ve dönünce neler yapacağımızdan.. Ya da hiç dönmesek mi?? Burada yaşasak.. Bir ülkenin hem bu kadar soğuk hem de güzel olması mümküün olabilir mi? Dağın eteğinde doğan çocuklar olmasak buna inanmazdık. Ve böylece Rejavikteki günümüz bitiyor.

(nasıl orjinal oldu mu?? )
Abi bıraksanız tüm dünyayı gezerim ben hatta dünya ile yetinmem de.. : )
HARBE GİDEN
Ares
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Ares »

Firble wrote: şehrin sınırındaki bir restorana gidiyoruz. Ve uzaklardan gündoğumunu izliyoruz. Sonra bir yarım saat bir şeyler yiyoruz. Ve bu defa da günbatımını izliyoruz.
baba orda gün 30 dakikadan mı oluşuyo ben oranın nere olduunu bilmiyom da :?

Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Abi Rjavik bildiğim kadarı ile 60 ıncı paralelin kuzeyinde.. 60 ıncı paralelin kuzeyinde.. Kışın günler yarım saate düşebiliyor. Hatta ne kadar kuzeyde olduğuna bağlı olarak durmaksızın gece de yaşanabiliyor.
Yazın da tam tersi oluyor tabii... İmsomnia filmini izlediysen görmüşsündür.
HARBE GİDEN
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

Firble wrote:Peki bir tane daha yapayım. Bir kış gecesi Rejavik. İzlanda.. Uzun bir deniz yolculuğu sonucunda oraya ulaşmışım. Yanımda findor olsun.. Ama buz gibi olmuşuz. şehrin sınırındaki bir restorana gidiyoruz. Ve uzaklardan gündoğumunu izliyoruz. Sonra bir yarım saat bir şeyler yiyoruz. Ve bu defa da günbatımını izliyoruz. Ondan sonra yeniden yola devam ediyoruz. Bir ara termostaki çay dökülüyor ve daha havada iken donuyor.
Ama biz yine de yola kendimiz yürüyerek devam ediyoruz. Birazdan gökyüzü rengarenk ışıklarla kaplanıyor. Kuzey ışıkları hep görmek istediğim bir güzellikle. Findorla bunun neyin yaptığını düşünüyoruz . Bir çeşit büyü olmasın. Peki anlamı nedir ki. Sonra ışıkları Bursaya da getirmeye karar veriyoruz. Sonra şehre varıyor. Ve sıcacık bir otele yerleşiyoruz. Sıcağın verdiği o hafifi ağrıyı hissediyoruz. Aşağıda çay içiyoruz. Ve artık iyice uykumuz geliyor. Yukarıda tek oda boş oraya yerleşiyoruz.
Uyumadan önce Uladağ soğuğu ile buranın soğunu karşılaştırıyoruz. Birbirimize eski kız arkadaşlarımızdan bahsediyoruz. Ve dönünce neler yapacağımızdan.. Ya da hiç dönmesek mi?? Burada yaşasak.. Bir ülkenin hem bu kadar soğuk hem de güzel olması mümküün olabilir mi? Dağın eteğinde doğan çocuklar olmasak buna inanmazdık. Ve böylece Rejavikteki günümüz bitiyor.

(nasıl orjinal oldu mu?? )
Abi bıraksanız tüm dünyayı gezerim ben hatta dünya ile yetinmem de.. : )
böyle güzel bir hikayede sevdiğim bir insan tarafından ele alınmak bana gurur verdi teşekürler firble
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
Post Reply