İlgisizlikten yakınıyorum...

Her tür dilekleriniz ve moderatorlük başvurularınız için.
Post Reply
Türklider
Seçilmiş Savaşçı

İlgisizlikten yakınıyorum...

Post by Türklider »

Günlerdir kime başvurduysam geri çevirildim... Cevap dahi alamadım ve isteğim de yerine getirilmedi...

Diyarın ustaları sınavı'na başvurumda hikayeye koyacağım ekleri unutmuşum. Bunları ekleyin diye hangi admin online olduysa mesaj attım, kimse oralı değil...

Mesaj editlemeyi kaldırma gerekçeniz "siz bize söyleyin biz düzeltiriz" idi... Eğer yapmayacaksanız, bırakın biz kendi mesajlarımızı düzeltelim...

Ayrıca "yok site hacklendi bilmemneydi" demeyin çünkü site hacklendikten iki gün sonra attım o mesajı ve herkes çatır çatır saatlerce online kaldı kimse ilgilenmedi...

Çok kalbim kırıldı iplenmememe... Edit isteğimin üzerinden de bir kaç gün geçti...

Saygılarımla...
Türklider...
Dragonfire
Seçilmiş Savaşçı

Post by Dragonfire »

Ã?ncelkle bana metinin orjinal şeklini yollarsan eskisinin yerine koyarım ama bu sana sınav yollanacağı anlamına gelmez. Zira sınav yollama görevini üstlenen alt adminler görevlerini bıraktılar. Yen göreve gelen alt adminimiz henüz bu konular hakkında bilgilendirilmedi. Ayrıca sınavlar yeniden elden geçirildiği için son 3-4 gündür kimseye sınav yollanmıyor.
Saygılarımla...
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
Post Reply