!!!!!!!!!!!!!!!!!!!VAMPİRLEER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!VAMPİRLEER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Savaşcı düşe kalka kasabadan içeri girdi.. ne kılıcı ne kalkanı vardı üzerinde ve zırhı parça parçaydı....ve ağır şekilde yaralı olduğu üzerinden yol boyu damlamış olan kandan anlaşılabiliyordu...
kasaba meydanına ulaşan savaşcı yere yığıldı...
kasabalılar başına toplandığında ise sadece sayıklıyordu..
"vampirler, katliam... arkadaşlarım.. öldürdüler ...durdurun.."
nefes alması yavaşlayan savaşcı sonunda sayıklamayı bıraktı .. artık o da diğer arkadaşlarıyla buluşacağı yere ulaşmıştı....
kasaba meydanına ulaşan savaşcı yere yığıldı...
kasabalılar başına toplandığında ise sadece sayıklıyordu..
"vampirler, katliam... arkadaşlarım.. öldürdüler ...durdurun.."
nefes alması yavaşlayan savaşcı sonunda sayıklamayı bıraktı .. artık o da diğer arkadaşlarıyla buluşacağı yere ulaşmıştı....
Bugün için yaşa , yarın için hayatta kal..
iki atlı tam o sırada karagahtan çıkmış Dragonfire tapınağına doğru yola çıkıyordu.
Atlılar adama baktılar...
"Daha geç olmadan devam edelim. Buı işi derhal bitirmek istiyorum."
"Aynen. Olabildiğince çabuk..." dedi elf.
Kalabalıktan bir kişi bu konuşmayı duymuştu....
"siz kimsiniz ki vampirlere karşı dayanabilceksiniz?" adamın sesinde umudu arayan bir ton vardı iki savaşçıdan insan olanı adama baktı...
"Bizler adalet savaşçılarıyız ve vampirlere karşı tek umudunuz biziz." ardından iki savaşçı atlarını mahmuzlarayark dragonfire tapınağına doğru yola çıktı...
Atlılar adama baktılar...
"Daha geç olmadan devam edelim. Buı işi derhal bitirmek istiyorum."
"Aynen. Olabildiğince çabuk..." dedi elf.
Kalabalıktan bir kişi bu konuşmayı duymuştu....
"siz kimsiniz ki vampirlere karşı dayanabilceksiniz?" adamın sesinde umudu arayan bir ton vardı iki savaşçıdan insan olanı adama baktı...
"Bizler adalet savaşçılarıyız ve vampirlere karşı tek umudunuz biziz." ardından iki savaşçı atlarını mahmuzlarayark dragonfire tapınağına doğru yola çıktı...
--------------------------------------------------
Mutluluğun ve üzüntünün ötesinde...
Mutluluğun ve üzüntünün ötesinde...
Ereshin beyaz cüppeler içinde gelir sağa sola bir göz attıktan sonra konuşur....... "Beni Başbüyücü Erethan gönderdi... Vampirlerle savaşınıza yardım edeceğim!!!" dedi ve genç büyücü tepkileri görmek için sustu.... bu arada etrafı süzmekteydi.......
I break the silence now because I want the facts known. If I am to be judged let me be judged by the truth.
Sensei dışarıdan aldığı haberlere göre, büyük bir vampir avına hazırlıların başladığına kanaat getirdi. Emrindeki tüm vampirlerle teker teker görüşüp talimatlarını verdi. Oturduğu yerden yapılacak olan avı düşünüyordu.
Bu diyarda böyle bir şeyin yapılmasının artık zamanı gelmiş geçiyordu. Daha çok kan, avlar, kurbanlar onlara doğru geliyordu hemde onlara hiç zahmet çektirmeden.Ama tabiki onlara tuzaklar hazırlşama ve bunu planlamak onun işiydi. Efendisinin bu konudaki görüşleride çok önemliydi...
Bu diyarda böyle bir şeyin yapılmasının artık zamanı gelmiş geçiyordu. Daha çok kan, avlar, kurbanlar onlara doğru geliyordu hemde onlara hiç zahmet çektirmeden.Ama tabiki onlara tuzaklar hazırlşama ve bunu planlamak onun işiydi. Efendisinin bu konudaki görüşleride çok önemliydi...
Gitarım Aşkım... My Guitar My Soul...
Sonunda Thlyrotel ve dostlarıda buraya gelmişlerdi, bu diyar için önemli bir şey yapacağını düşünüyordu elf.. hissettiği bu sorumluluk yüzüne yansıyordu.. sert ses tonu ile oradakilere seslendi...
"Savaşçıların Tanrısı Burock adına... buraya savaşınıza yardım etmeye geldik"
"Savaşçıların Tanrısı Burock adına... buraya savaşınıza yardım etmeye geldik"
Sahi nasıldır yüzü dostunun.. senin yüzündür o pürüzlü ve kusurlu bir aynada...
-
Logan
- Kullanıcı

çadırdan cıktıgımda bir kalbalık oldunu gördüm ve kalbalıgın yanına gidigimde hükümlüün orda oldunu gördüm...
kılıcımla yanınızdayım...
ewet ne zaman yola cıkıyoruz ?
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
''İstersen biraz yawaş ol savaşçı!Bu arada birkaç goblinden yada orklardan bahsetmiyoruz.Söz konusu olan karanlığın ve kötülüğün hizmetkarları olan vampirler.''dedikten sonra hükümlünün yanına gidip''merhaba hükümlü karargahta karşılaşmıştık belkide orarada yapmam gerekeni şimdi izninle yapmak istiyorum!''der ve sol dizini yere koyup kılıcını sağ dizinin üzerine yerleştirip kılıcı hükümlüye doğru uzatır ve başını yere eğip''Eğer kabul ederseniz kılıcım daima emrinizde olacaktır!''dedi.
hükümlünün önünde dizleri üstünde çökmüş savaşçıyı görünce yavaş yavaş yaklaşır Changes.Ta ki aralarındaki seramoni bitene kadar.Seramoni bittiğinde yaklaşır savaşçıya Changes.
-Vampirler hakkında neler biliyorsun savaşçı anlat ki zayıf yönlerini bilelim anlat ki ruhlarını kullandıkları bedenden ayıralım.
Changes bütün bunları söylerken dimdik ayakta duruyor ve gümüşi işlenmiş olan tanrısının sembollerinin bu siyah kıyafetinde gereken ilgiyi çektiğini umuyordu.
-Vampirler hakkında neler biliyorsun savaşçı anlat ki zayıf yönlerini bilelim anlat ki ruhlarını kullandıkları bedenden ayıralım.
Changes bütün bunları söylerken dimdik ayakta duruyor ve gümüşi işlenmiş olan tanrısının sembollerinin bu siyah kıyafetinde gereken ilgiyi çektiğini umuyordu.
"We were young and unexperienced.We were proud and ready to die for justice.But now it is time to break the chains.Long live Chaos Legion"
-
Logan
- Kullanıcı

psycookie eyilip kalktında sonra omuzundan tutat ve derki benim için önemli olan güçleri degil kötü olmalıdır hafife alınmıyacak kadar güçlüyümdür...
kılıcımla emrinizdeyim... (hükümlüye dönerek)
tabi kabul edilirsem lordum
kılıcımla emrinizdeyim... (hükümlüye dönerek)
tabi kabul edilirsem lordum
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
-
green_eye_of_devil
- Kullanıcı

Green önünde bir topluuk gördü topluluğa doğru ilerledi fazla kişi yoktu biri bir binadan cıkıp kılıcımla yanınızdayım... ewet ne zaman yola cıkıyoruz ? kelimelerini söyledikten sonra tanıdık bir ses konuşmaya başladı.Green topluluğun arasına girdi ve eski dotunu dinleme başladı ''Savaşçıların Tanrısı Burock adına... buraya savaşınıza yardım etmeye geldik" ''bu doğru eski dostum vampir avının başlama zamanı geldi bu iğreç yaratıkların bu dünyadaki varlıklarına son verilme zamanı geldi ve geçiyor herkezin yardımına ihtiyacımız var.
Bu sözlerin sahibine döndü ewet insan vampirler hakkında hiçbirşey bilmediğin acık onlardan birtanesi seni öldürmek için var olan enerjisini onda birini kullanmasına gerek kalmadan seni yok eder bu senin kestğin basit goblinlere benzemez.[/img]
Bu sözlerin sahibine döndü ewet insan vampirler hakkında hiçbirşey bilmediğin acık onlardan birtanesi seni öldürmek için var olan enerjisini onda birini kullanmasına gerek kalmadan seni yok eder bu senin kestğin basit goblinlere benzemez.[/img]
hayatın daima görmediğimiz bir yanı vardır. ve hep o yanı görmek isterken asıl kısmını kaçırırız...
''Adını bahşet bana savaşçı!Yanlış anladın beniı!Amacım seni alaya almak değildi.''der ve savaşçını elini avucuna alıp dostça sıkar''Sadece esaslı bir plan yapmadan ve yanımızda yeterli güç olmadan bir vampir yuvasını basmanın tehlikeli olabileceğini söylemek istedim.Üstelik yerde yatan savaşçıya bir baksana üzerindeki zincir zırhı adeta eski bir parşomen gibi parçalanmış.'' changesa dönerek''Merhaba kuzeyli!Sizin tapınağa gitmeden yolum buraya düştü yeniden karşılaşmak sevindirici.Özellikle bir ruhban işimize oldukça yarar.Vampirleri öldürmek basit değildir.Ã?evik ve güçlüdürler.Kanın kokusunu alırlar.Yani bir vampire sinsice arkadan yaklaştığınızı sanırken ölümünüze yaklaşıyorsunuz demektir.Kılıçlar herzaman işe yarar.Kafalarını gövdelerinden ayırmak yeterli olur.Ayrıca kutsal suya oldukça ihtiyacamız olacak.Bir bilgin bana vampir efendilerinden bahsetmişti.Diğer vampirlerden daha üstün ve güçlü.Telepatik güçlere sahipler ve kutsal şeylere karşı daha dayanıklılardır.Bir vampir efendisi onlarca vampire bedeldir diye duymuştum. ''der ve changes'a yaklaşıp kulağına''Onlar gerçekten ordalar kuzeyli sen haklıydın!'' diye fısıldar ve gülümser.
-
Logan
- Kullanıcı

green_eye_of_devil
dönerek bu ne küstahlık sen benim hakımda hiç bir şey bilmeden nasıl böel konuşa bilirsin_
burda yeni olabilirim ama bu kimseye bana küstahlık etme hakını vermez
dönerek bu ne küstahlık sen benim hakımda hiç bir şey bilmeden nasıl böel konuşa bilirsin_
burda yeni olabilirim ama bu kimseye bana küstahlık etme hakını vermez
''Yoksa bir adın yok mu savaşçı?Elf haklı.Vampirler tehlikelidir.Biraz sakinleş.Burada birbirimizle yarış halinde değiliz bu yüzden ne bilgelik ne de kas münakaşasına girmenin alemi yok.Gücünüzü yarına saklayın.Ve arkadaşlar eğer birbirimizin arkasını kollayacaksak birbirimizin adlarınıı bilmeliyiz değil mi?''der psy ve bir adım öne çıkıp''Ben psy bilginin ve zekanın kılıcımı keskin yapan tek şey olduğuna inanırım.Ve siz beyler sizler kimsiniz?''
İsim:Psycookie
Sınıf:Savaşçı
Irk:İnsan
Görünüm:1.85 m 78 kg Kumral Siyah göz
Weapons start to talk when the words turn into silence.
-
Logan
- Kullanıcı

psycookie
bakarak benim adım logan kutsal bir savaşcıyım tanrılar adına savaşırım...
babam öldükten sonra buraya geldim mirası yemek bir sürü leş kargası başıma üşüşmüştü ben o değrsiz şeyi yani altınları onlara verip geldim buralara...
vampirlerel savaşa gelince tabiki planlı hareket etmeliyiz...buraları sizler bildiniz için sizden haber bekliyorum anlamında söledim ne zaman gidiyoruz diye yoksa hemen gidip öldürelim demek istememiştim...
tabiki bunlar goblinlere benzemez...
bir keresinde bir vampirle dövüşmüştüm...
sonu şimidi havada uçuşan kum tanecikleri...
bakarak benim adım logan kutsal bir savaşcıyım tanrılar adına savaşırım...
babam öldükten sonra buraya geldim mirası yemek bir sürü leş kargası başıma üşüşmüştü ben o değrsiz şeyi yani altınları onlara verip geldim buralara...
vampirlerel savaşa gelince tabiki planlı hareket etmeliyiz...buraları sizler bildiniz için sizden haber bekliyorum anlamında söledim ne zaman gidiyoruz diye yoksa hemen gidip öldürelim demek istememiştim...
tabiki bunlar goblinlere benzemez...
bir keresinde bir vampirle dövüşmüştüm...
sonu şimidi havada uçuşan kum tanecikleri...
''Tebrik ederim şanlı savaşçı LOGAN!Aynı şekilde düşündüğümüze sevindim.Plan ve hazırlık.İhtiyacımız olan şeylerin kesin bir listesini yapmalıyız.Bana kalırsa kutsal suya batırılmış bezleri boynumuza sarmak ve zrhımızın üstüne bağlamak etkili olabilir.Kişi başı en az bir matara dolusu kutsal su bulmalıyız.Sizler ne düşünüyorsunuz savaşçılar aranızda başka bir şeyler bilen varsa bizlerden esirgemesin bildiklerini.''
İsim:Psycookie