İlginçlikler filan...

Anlatacak komik veya enteresan FRP anıları olanlar için. Geyiğin sınırları burada belirlenecektir...
Ayyaş Porsuk Hanı'nın bu güzide salonu, tüm ziyaretçilerimize açıktır.
Post Reply
Türklider
Seçilmiş Savaşçı

İlginçlikler filan...

Post by Türklider »

Grubum dövüşçü ağırlıklı, kahramansal tiplemeler filan... İlk defa klasik bir gruba denk geldim, çok sevinçle başladım oyuna...

Ben: Bir erkeğe kadın karakter oynattırmayacan abi... Cıvıtıyo abi...
Can (raporlu sinir hastası bir arkadaş): Ben oynuyom abi... Al sildim bile erkeği buradaki... Görürsün oynatabiliyom mu oynatamıyom mu!
Ben: İyi be. (iyi RP yapacağını bilmesem izin vermezdim ya...)

oyunun ilerleyen sahneleri...

Amiral(ben yani DM): hmm.. Bir haftaya kalmadan gemilerde eğitime başlayacaksınız. Sonra sizi gizli bir göreve yollayacağız...
Serdar (şabalak, artis ve asabi bir fighter): İyi de gemide kadın oldumu uğursuzluk getirmez mi?
Can(kadın karakter olarak): Ne alaka? İlk defa senden duyuyorum böyle bir şeyi.
Amiral aradan çekilir....
Rıfat (Grubun ruhbanı): Ben de ilk defa duyuyorum. Nerden çıktı bu böyle bişi?
Serdar(Bana doğru): abi yok mu burada böyle bişi yaw?!
Ben: Olmayabilir... Sonuçta gemideki tayfanın gemideki kadına hedelememesi için konulmuş bir kural, gemicilik gelişmeden böyle bir şey pek ortaya çıkmayabilir?
Can: AL LAN AAAAAAAAAAL!! (Can ve gruptaki herkes serdar'a ve karakterlerine gıcıktır. Ã?ünkü hakkaten ikisi de gıcık tiplerdir :):):) )

**** zaman geçer Serdar'ın asabi karakteri laf soktular diye grubun üstüne masa devirir filan. Sonra Serdar bir ork şövalye 8O ile kapışmak üzere kampın dışına çıkar.****

Grugor: Atına atla da kapışalım!
Serdar (bir önceki askerin kargının ucunda kalan beyin parçalarına bakarak): Sen aşağı in!
Grugor: Hadi şövalye gibi atına atla da kapışalım! Daha halledilecek bir liman dolusu asker var!
Serdar: İn lan aşağıya korktun mu yerde dövüşmekten?!
Grugor (daha doğrusu ben): 8O 8O 8O

daha şaşkınlığımız geçmeden...

Serdar(out of character): abi kılıcımı yanımda duran ata saplıyom, öldürüyom atı.
Serdar(orc'a doğru): şimdi iniyon mu inmiyon mu?!

Grup burada dumur vaziyette sandalyelerden filan yuvarlandı sonra toparlandı... Serdar ise yaptığını "Abi karakterim asabi ben napayım?!" diyerek geçiştirdi...

Ardından efsanevi bir kapışma ile Orc'u alt eden serdar, 39HPden bir elin parmakları kadar kalıncaya kadar kendinden üç seviye üstün bir döcüşçüyü halletmenin sevinci ile yere yatıp Rocky taklidi yapmaya başladı...

Serdar: Ulan daha iyi savaşçı yok mu be! #### koyacam ben böyle işin! YENDİM ULAAAN!!

Derken orc'un yönettiği savaşçılar liderlerinin düşmesi karşılığı verdikleri sözü tutar ve defolup giderler... Bu arada amiral'e çıplak ve saçına bi yığın görünmezlik iksiri bağlamış, gerektiğinde de bunları açıp içen bir Ogre suikast düzenler ve öldürür. Bir süre bununla uğraşırlar ve ogre, olayı gören tek kişi olan Can'ın karakterin peşine düştü diye bunlar bir odaya kapanır ve beklemeye başlarlar...

Bu arada Can'ın karakteri (Cash) ile Serdar'ın karakteri (Ertri) arasında anlaşmazlık çıkar. Can kadın olmasına rağmen 17 STR sahibidir ve ertri'ye meydan okur;

"Gel lan bilek güreşine!"

İlk kapışmadan serdar galip gelir. O sevinirken Can bombayı patlatır:

"Bizim oralarda iki yapan kazanır"... Fakat serdar ikinciyi de yapar... Ama şabalaklığından kendi kendine "bizim oralarda da üç yapan kazanır" diyerek kendini riske atar...

Durum 2-2'ye eşitlenir. Yüksek atan kazanacak... Atarlar;

17-17 eşit.... ikinciyi atarlar; Serdar yener.

Serdar: AL İşTE GİRDİ Mİ!?
Can: Bi kadını yendin diye mi böbürleniyon?
Parti: *DUMUUUUUURRRR!!*

daha olayın dumurluğu bitmeden Rıfat abi bir duman kokusu alır;

Rıfat: Pis bir koku var...
Tevfik (suskun ama küfürbaz fighter): evet bu işin sonu iyi değil!
Rıfat: Valla diyom pis bi koku var! Duman gibi!
Tevfik: Ulan?!

Sonra çıkıp başlarını derde sokarlar filan... Devamı gelecek...

NOT: Bunların hepsi 4 saat içinde oldu...

Saygılarımla...
Türklider...
Türklider
Seçilmiş Savaşçı

Post by Türklider »

Serdar'dan inciler:

Bu adam zamanında %70 sağırdı. O yüzden bir çok şeyi yanlış telaffuz etme olayına alıştı ve pek de okumayı sevmeyen biri olduğundan okuduğunu da sallama olayı çok gelişmiş...

Sağır duymaz uydurur...

Serdar Halflingken:

Bir nerull ruhbanının yanında dolaşıyor bu eleman...

-Abi ben bu Half-orc'a tırmanma denemesi atıcam, sonra yüzünün hizasına gelince sindirme denemesi atacam!

-Abi bu iki metre boyundaki kıllı, çirkin, selülitli ve aşırı obez kadını taciz edecem... Ne de olsa esirimiz... (:x :x :x )

Chaotic Neutral'dan Chaotic Evil'a geçmeyi becerdi...

Bir ara büyülü eşyalar taşıyan bir kervana rastladılar... büyülü eşya fiyatları abartı olduğundan ve bunlar da bütün paralarını at arabasına yatırdıklarından ancak usta işi alabiliyorlardı...

Serdar: şimdi ben usta işi kısa kılıç alacam...
Satıcı: olur efendim...
Serdar: Ama zehirleyeceksiniz...
Satıcı: Tamam efendim... fazladan 50 altın.
Serdar: ama kısakılıç haa ona göre!
Satıcı: Anladım efendim...
Serdar: usta işi...
Satıcı: tamam...
Serdar: Zehirli de!
Satıcı: tamam!
Serdar: hem usta işi hem zehirli...
Satıcı: TAMAAAM!!!
Serdar: kısakılıç ha bu unutma!
Satıcı: YETER LAAAAN!!! YETEEEEEERRR!!!
Serdar: Ne bağırıyon be?!

-Abi ben bu öldürdüğümüz paladini SAKLANMA denemesi yaparak saklayabilir miyim?

-Abi sen tuvalete gittiğinde biz ne yaptık biliyor musun? Hanı soyduk, sonra yaktık, içindekilere de işkence ettik... Ölenleri de namevt olarak kaldırdık... (DM yokken yapıyolar yalnız :!: :!: )

Serdar Savaşçıyken:

-Ben bu adama sindirim yapıyorum!

-İSTİSAS YAPIYORUM!

Devam edecek...

Saygılarımla...
Türklider...
Türklider
Seçilmiş Savaşçı

Post by Türklider »

Bir insana nasıl ADİL vurulur ki? :) hehehe :)

Saygılarımla...
Türklider...
ulubey
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ulubey »

Mr_Zombie wrote:Raynor_Duvall (Can)'ın oynattığı bir oyunda

Tevfik: (Alçak bir ses tonuyla) "Çok adil vurdunuz efendim..
DM-Oyuncular-şeytan Serganon- : NMW-HAHAHAAAHAAA

:D :D :D
Çok güzel olmuş ya çok güldüm sadakatinizin devamını diler ve Serganon a sabır dilerim 8O :lol: :roll:
We were young..
Post Reply