Turistlik Frp
- blandoc_estaneful
- Kullanıcı

Turistlik Frp
herkese slm
eminim ki aramızda oynayanlar vardır.Ancak ben oynamadım ve acayipm
merak ediyorum.çağımızda frp nasıl bir tat? çokmu fark var?yoksa sonuçta rp mi? Hangisi daha güzel?
Mesela vietnam savaşını rp ye çevirmek ve içinde yer almak nasıl bir duygu?
LÃ?TFEN fikirlerinizi Yazın yazınki kafamdaki bu soru işaretleri cevaplansın
Hemde sevimli bir tartışma ortamı doğsun.
Saygılarımla...
merak ediyorum.çağımızda frp nasıl bir tat? çokmu fark var?yoksa sonuçta rp mi? Hangisi daha güzel?
Saygılarımla...
Re: Turistlik Frp
sana tavsiyem White Wolf oynamandır (vampire, werewolf, hunter, demon vb. settingleri vardır). oyunlarını zamanın istediğin dilimine ve bu dünyanın istediğin lokasyonuna uyarlayabilirisin.blandoc_estaneful wrote:herkese slm
Saygılarımla...
değişik ve ii bir tecrübe oluyor...
saygılar
Sonsuz gücü elinde tutanın içindeki boşluktan daha büyük ne olabilir?
Tanrıların getirdiği çaresizliğe tanık olun...
Tanrıların getirdiği çaresizliğe tanık olun...
Simdiye kadar oynadigim oyunlar arasinda en iyisi Vampire the Masquerade'di. 2003 yilinin yazinda Izmir'de gecen bir hikayeye basladik. Bir cok komedi karakter yaratip eglenmek ve eglendirmek icin FRP oynadim; fakat Vampire'dan aldigim tad bir baska arkadas.
Zavalli insanlar kalasnikofla vucudumu delik desik ederken, yuzumde hafif gulumsemeyle pencelerimi cikarip kol ve bacaklarini bocekmis gibi koparmak kadar eglenceli bir dusunemiyorum

Gunumuzde gecen FRP'lerin tadi bir ayri siddetle tavsiye ederim.
(Binalarin catilari arasinda sicramak mi dersiniz... Gozunuze kestirdiginiz arabalari firlatmak mi dersiniz... Arabayla cektiginiz numaralar mi? Baskinlar mi? Teknolojik tuzaklar mi? Agir makinali tufekler mi? El bombalarimi? Roket atarlar mi? Ucaksavalar mi? Eglence hic bitmiyorki
)
Bakiniz size oyunumuzdan ufak bir hikaye
http://frpworld.com/modules.php?name=Fo ... 98&start=0
Zavalli insanlar kalasnikofla vucudumu delik desik ederken, yuzumde hafif gulumsemeyle pencelerimi cikarip kol ve bacaklarini bocekmis gibi koparmak kadar eglenceli bir dusunemiyorum
Gunumuzde gecen FRP'lerin tadi bir ayri siddetle tavsiye ederim.
(Binalarin catilari arasinda sicramak mi dersiniz... Gozunuze kestirdiginiz arabalari firlatmak mi dersiniz... Arabayla cektiginiz numaralar mi? Baskinlar mi? Teknolojik tuzaklar mi? Agir makinali tufekler mi? El bombalarimi? Roket atarlar mi? Ucaksavalar mi? Eglence hic bitmiyorki
Bakiniz size oyunumuzdan ufak bir hikaye
http://frpworld.com/modules.php?name=Fo ... 98&start=0
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Only God should have this power
gerçek hayatla rp yapmak , aslında olabilr mantıklı bişey ama arkadaşlar nasıl denir bilemiyorum tam olarak insanlar hayal güçlerinde yaşamaya çalışırlar bunu gerçek hayat bazlı oyunlarda yapmak zordur çünkü durumu fantastik sanıp abuk subuk şeyler yapıyo insanlar ki gerçekte bunu yapanlar tımarhanelik oluyo , iyile kötüyü ayıran tam bir çizgi olmuyo... önyargılar aşırı derecd çok oluyo ve daha da bir çok şey... ama iyi yapabilene de gerçek hayatta rp yapmak çok enteresan gelebilir...
Gitarım Aşkım... My Guitar My Soul...