Sayın FRPWORLD yetkilileri :
Biz ekip olarak uzun süredir bir sadece role play yani RP Based bir server üzerinde çalışıyorduk. UO oynayanların bilecekleri gibi bu serverda asla ne Pvp (Player vs Player) nede PK (Player Killing) olacak. Yani sadece frp olacak. Aynı zamanda serverimiz için detaylı bir Krynn haritası hazırladık. Aynı zamanda elimizde Middle-Earth , Sosaria , Forgotten Realms haritalarıda var. Eğer FRPWORLD ilgilenirse sitenin sponsorluğunu üstlenebilir. Biraz sponsorluktan bahsedip servera devam edeceğim.
Frpworld sponsor olursa serverin adı FRPWORLD UO SUNUCUSU koyulacak. Server üyelerinin mutlaka Frpworld "aktif" üyesi olmaları şart koşulacak ve server ile ilgili quest , olay , savaş , istila duyuruları Frpworld adresinden yapılacaktır. Buna karşılık frpworldden istenen tek şey : HOST'dur.... Detayları kabul ederseniz üst yetkililerle görüşebiliriz.
Serverda olacak şeyler :
1. Her hafta EN AZ bir quest (Quest : Macera)
2. Ejderan olma , karanlık şövalye olma ve Dragonlance'de olan her ırkı ve mesleği seçebilme özelliği (Ejderha dahil fakat her isteyen ejderha olamaz. Bir bedeli var)
3. Krynnde olan her şehir , silah , bina bulunacak
4. Yeni ve Krynn'e uygun bir büyü sistemi geliştirilecek
5. Serverda sadece ve sadece kaliteli RP sever oyunculara yer verilecek
6. Evlenme sistemi olacak (UO da birbirine aşık olan çok oyuncu gördüm)
7. Yeni yaratıklar , büyüler , skiller (spellcrafting : büyü yaratıcılığı , stonecrafting , chivalry , necromancery , druids)
8. Ve en önemlisi insanı bezdirmeyen starting. Yani ben nebulada oynamaya kalktığımda bir baktım warrior olarak girdiğimde elimde bir katana üstümde bir cüppe beş parasız ortadayım. Para kazanmak için güç , güç içinde para gerek. Bu yüzden nebulada zengin ve güçlü kankasız oynamak imkansız. Ama FRPWORLD UO bunu yıkacak.
9. Dört adet 50.0 skill ve her stat 50 olacak. Stat veya skill cap olmayacak
10. Yeni kütük çeşitleri , milyonlarca craftablelar ve yeni binek yaratıklar
Bütün bunlar eğer Frpworld kabul ederse üyelerin ayaklarına serilecektir. Unutmayın. Sadece ve sadece kaliteli rp oyuncuları bu serveri hak edebilir. Cıvıklık yok. Ciddi ciddi rp oynamayanlar serverdan sonsuza dek banlanacaktır.
Frpworld UO