Oren'le Maniak yola koyuldular.Oren'in kafasında binlerce soru işareti varken ilerliyordu yoluna.Sadece tek bir isteği vardı o da kitabına ulaşmak.Buna hazırmıydı peki?Bilmiyordu.Hiçbirşey bilmiyordu ve başı önünde gidiyordu.Maniak kendinden emin bir şekilde ilerliyordu fakat çevrelerindeki herşey onlar için bir tehlike oluşturduğunu biliyordu.Artık yorulmuşlardı.Dinlenmek istedi Oren,acıkmıştı.
Maniak durmamaları gerektiğini Oren'e anlatmaya çalışırken yerde parıldayan küçük bir şey gördü.Seslendi Oren'e "Bak!!!"Maniak ilgili Oren ise çekingen gözlerle baktılar küçük parlak şeye.Yerdeydi,hareketsizdi.Maniak bu bekleyişe bir son verdi,eğildi küçük parlak şeyin üstüne,baktı...Bu bir çilekti.Ne olduğuna anlam veremezken çileğin arkasında uzun boylu uzun saçlı bir kadın belirdi.Korkmayın dedi usulca."Yiyin.Yiyin ki gideceğiniz yere güçlü ulaşın" Maniak Oren'e baktı Oren hala anlamsız ama biraz da rahatlamış bakışlarla yanıt verdi Mainak'a."Kimsin sen" diye sordu Maniak."Ben Ã?ilek" dedi kadın."Bundan sonraki ilerleyişinizde size tüm sihirlerimle ve tüm gücümle yardım edeceğim..
Güneş yolunuzun üzerinde parlasın....
Öilekli hikaye
Ben Ã?ilek Ağaçların ve Meyvelerin Tanrısı. Sizin aradığınız kitap aslında benim kitabım. Ona zarar verecbilecek dünyada çok az güç var. O da Erozyonların ve Heyelanların Tanrısı Sel'dir. Çok dikkat edin. Maniak senin içinde öle bir güç var ki ona karşı koyabilecek tek kişisin ama ilk önce eğitilmen gerek. şimdi uyuyun bu akşam ben sizi koruyacağım. Aniden arkalarında bir parıltı çaktı ve Oren kafasını tutarak yere yıkıldı nefes alıodu ama...
çilrk tarlalarından fırlamıştı bir anda gece çökmüştü ve bir koku almıştı hemen kokunun peşine koyuldu ve koku hana kadar devam etti ve handan içeri gizlicene girdi kimse onu fark edemeden...
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.