Forum teması ile ilgili öneri... (Bir öneri daha)

Her tür dilekleriniz ve moderatorlük başvurularınız için.
Post Reply
Türklider
Seçilmiş Savaşçı

Forum teması ile ilgili öneri... (Bir öneri daha)

Post by Türklider »

Forumun teması fazla ilgi çekici olmasına karşın çok da göz alıcı ve rahatsız edici... Bunun düzeltileceği ile ilgili bir kaç açıklama gördüm... Küçük bir öneride bulunmak istiyordum... Gerçi siteye ilk geldiğimde Hükümlü'ye söylemiştim ama...

Forumun dış ve iç hatları elle çizilmiş gibi görüntülenebilir. Saman kağıdı profilinin üstüne beyaz veya koyu gri çizgiler ile forumun teması yerleştirilerek hem görüntü açısından göze hoş gelen ve aynı zamanda çok klas bir duruşa sahip olan bir forum elde edilebilir...

Umarım önerimi göz önünde bulundurursunuz... Gözlerim ağrıdı sarı sarı bakmaktan...

İkinci önerim ise kullanıcılar yanlış yazdıkları şeyleri düzeltemiyorlar... Son attıkları mesajı editleyip düzenleyebilme hakkına sahip olmaları mümkün mü acaba?

Saygılarımla...
Türklider...
burock
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by burock »

Bunların hepsi, sarayda çeşitli zamanlarda görüşüldü. Temalar konusunda bi adım atılması planlanıyor; ama kullanıcılara kendi msjlarını editleme hakkı verilmesi söz konusu diil. Bunun için moderatörler var. kendi yaptığınız bi yannışı ya da başkasının yaptığı yannışları ilgili moderatör arkadaşa özel msj yoluyla iletirseniz (URL vererek), böyle bir sorun yaşanmayacaktır.
War, war never changes...
Post Reply