Anlatılmaz yaşanır

Anlatacak komik veya enteresan FRP anıları olanlar için. Geyiğin sınırları burada belirlenecektir...
Ayyaş Porsuk Hanı'nın bu güzide salonu, tüm ziyaretçilerimize açıktır.
Ganthrak
Kullanıcı
Kullanıcı

Anlatılmaz yaşanır

Post by Ganthrak »

İlk frp oyunumda questin sonuna gelmiş ve bayaa bir zorlanarakta olsa olayı çözmüştük. Tabi Dm de bayaa bi yardımcı olmuştu bize. KArşımıza tanrı Heironeous'un avatarı çıkmıştı onunla konuşup bi kaç ipucu fala almıştık. Neyse amacımıza ulaştık ve o andaki halimizi gerçekten anlatamam hala hatırladıkça tüylerim diken diken oluyor. Bütün oyuncular ağlıyordu içimizde hem görevi başarmanın getirdiği sevinç hem de o büyük görevi bitirmenin sonrasında gelen boşlukla oturduumuz yerlere resmen çökmüş ağlıyorduk. Sonra oyunculardan bir kız Heironeus'a ilerleyip teşekkürlerini sunmak istedi ama ağzından Hemoroit lafı çıktı Heironeus yerine. O anda zaman bi kaç saniyeliğine durdu sanki benim gözyaşım yanağımın ortasında bir müddet bekledikten sonra geri döndü diğer çocuklarla birbirimize baktık ve öyle bir koptuk ki dedim ya anlatılmaz yaşanır :)
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

Abi allah aşkına anlat tanrı ne dedi kız Hemaroit diyince koptum ya...
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...

Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
Ganthrak
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Ganthrak »

Abi o anda daha büyük bi tanrı girdi olaya kızın o lafı etmesiyle kafasına meteor düşmesi bir oldu :D Bütün playerlar gülmekten yerlerdeydi ama DM hiç gülmüodu hhahahahaha harbi komikti be :D
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Vaaay be DM böyle olmalı bence... Sonra ne oldu? RP içi DM olayı olmuş saydı mı?? Bizim DM arada böyle dil sürçmelerini gerçekten söylenmiş sayardı da...
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Aldaris
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aldaris »

Bir gece 3 saatlik içme ve ardından 7 saatlik yarı doğaç frp seansımızın sonlarında ve saat 5:00 am sularında Dm karşımıza çıkarınca bir elf ranger olaraktan gayri ihtiyari ürperip elimdeki iki adet oku konuşmaya çalıştığımız tanrıya yollayıverdim o gazla birde 20lik atıp 20 yi kondurunca bir an vuracakmışım gibi geldi ama daha oklar yoldayken ben yıldırmlara boğulmuş arkadaşlarımın şaşkın bakışları arasında arkalarda bir odaya sızmaya gidiyordum...
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

Ne denilebilir ki abi hak etmişsin :D
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

Kesinlikle hak etmişsin abicim...
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...

Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

Bece az bile :) DM insaflı sayılır :P
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

Ben olsam dünyayı adamın başına yıkardım :P

Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

Aslında belki de bişey yapmazdım nasıl günümde olduğuma bağlı :)
Azalin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Azalin »

fr da geçen bir ınderdark oyunu oynatıyordum. (2e)

lvl 5 18 dex(2e da olabilecek en yüksek) i olan bir elf archer var partide. adam inanılmaz ok atıor. ve çok tehlikeli. koridorlarda gezerken bir grup grell (uçan kocaman bir beyin düşüün, ön lobunu önünde bir kuş gagası var, ve alından 8-10 tane doknçları sarkıor) bunları yolda bastı. grellerden bir lightning bolt attı. diğerleri dokunaçları ve ve tuttukları lightning lance ler ile partiye daldılar.

bunu gören elf archer da boots of levitatoin yardımı ile yerden 20 feet yüksel di be koridorun üstüne kafası değecek şekilde durdu. orda 2-3 ok salldı. büyü cast eden grell buna bi web patlattı adam havada olduğuı yerde kıpırtısız kaldı.neese greller öldü, archer hala havada.

gruptaki mage uçtu gitti elindeki +3 lük dagger la web i kesti, ama elf düşecek. mage str 10 taşıamıoda archer ı. o zaman web e ip bağladılar. elf tam inecek

ben: dedimki at bi dex check ipi tutmak için adam attı "critical miss". o karizmaik mitralyöz gibi ok atan elf burnunun dibindeki ip tutamadı ve kontrolsüz biçimde yere kapaklandı.

bi daha ben: dedimki at bi dex check daha bakalım sakatlanacan mı ? attı o da critical miss :? :? adam düştüğü yetmezmiş gibi bide bileğini çıkardı.

kimsenin yüzüne bakamaz hale geldi.

underdark da illithidlerin dibinde yandan çarklı bir elf archer görürseniz o bizimkidir. :P :P :P

zuhahahahahahahahaha
Sonsuz gücü elinde tutanın içindeki boşluktan daha büyük ne olabilir?

Tanrıların getirdiği çaresizliğe tanık olun...
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

heheheee peki artık ok atabiliyor muydu, iyileşti mi? yoksa gururuna yediremeyip intahar mı etti :D
TheoDorus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by TheoDorus »

abi olurmu yawwww herif tas gibi okcu yazık olmus dıgrusu. azalin sende abi herife bi sans daha werseydin bari
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

Düşünüyorum da bizim dm baya insaflıymış. Bazı şeylere baya söylenmiştik ama böyle şeyler duyunca. :)
Azalin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Azalin »

partide ki priest ona bi "repair injury" büyüsü yaptıi adamın sakatlığı esas olarak geçti. ama 2 gün -2 atak penaltısı ile oynadı.

hala underdarkta bu grup. eğer bir gün tekrar oynamayı başarabilirsek(bi türlü toplanamıyoruz) devam edeceğiz. ben daha neler çektirecem onlara. :twisted: :twisted:
Sonsuz gücü elinde tutanın içindeki boşluktan daha büyük ne olabilir?

Tanrıların getirdiği çaresizliğe tanık olun...
Post Reply