Bu kadar mı?

Başka hiçbir yere uymadı dediğiniz mesajlar için.
Quel-Shin
Kullanıcı
Kullanıcı

Bu kadar mı?

Post by Quel-Shin »

Ya üye listesine baktım da o kadar üye var ama maalesef çoğonluğu sıfır mesajda.Keşke daha çok mesaj atan olsa da daha çok şey paylaşabilsek. Daha iyi olurdu o zaman.
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Haklisin belki de çoğu kimse düşündüklerini paylaşmak için doğru kelimeleri seçemiyor ya da basitçe buna cesaret edemiyor...
Quel-Shin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quel-Shin »

Bence sadece cesaret. Cesareti olan biri doğru kelimeleri seçemese bile kandini ifade etmeye çalışır.Belki edemez ama yinede çalışır.
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Neyse diğer üyeleri yargılamak bize düşmez. Yalnızca onları bu sıcak ortama davet edebiliriz. Zamanla aktifleşecek bir sürü üyemiz olacaktır...
gandalfoftheday
Kullanıcı
Kullanıcı

tek sorun az mesaj atmak değil

Post by gandalfoftheday »

merhaba dostlar,
evet, sitemizin kayıtlı 200'ün üzerinde kullanıcısı var, ancak aktif kullanıcı sayısı 30'u geçmiyor. Site kayıtlarına göre (malovan'ın raporları) foruma girip, okuyup, mesaj atmadan çıkan çok kişi de var. ancak daha önemlisi, siteye girenlerin doğrudan forum sayfalarına yönelmesi. oldukça geniş tabanlı olan sitemizde downlod'dan resim galerisine, kitap eleştirilerinden makalelere, haberlere kadar pek çok bölüm var. Buralara rağbet eden arkadaşların sayısı çok daha az. halbuki sitenin asıl emek harcanan bölümleri bunlar. sanırım bu konuda yönetici ve modlara da biraz förev düşüyor. önce biz elimizde neler olduğunu incelemeliyiz. ardından kullanıcıları bu alanlara yönlendirmeliyiz. örneğin sitemiz linklerinden en son kitapların siparişini bile verebiliyorsunuz ve makul bir indirim sunuyorlar...
Ben Giderim,Adım Kalır<br>Dostlar Beni Hatırlasın...
Wuroldar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Wuroldar »

Ben ara sıra bazı arkadşlar görüyorum 1-2 mesaj atıp sırra kalem basıyorlar. Bunlarda biraz üşengeçlik oluyor. Zaten ülkemizde pek rağbet olmayan hatta nedense kötülenen FRP gibi güzel bir olayı burada birbirimizle paylaşmak daha iyi olurdu. Ama olmuyor işte 200 kullanıcıdan 30'u aktif olursa nasıl gelişir bu sektör ?...
Karanlık rüyaların ve kötü düşlerin karabasının en yakın dostu sizi selamlar!...
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Burada yaratacağımız sıcak hoşgörülü ve eğlenceli ortam onları buraya çekecektir. Forumumuzu ve FRP'yi geliştirmek için beraber emek harcarsak güzel bir yerlere doğru ilerleyebileceğimizi hissediyorum...
Wuroldar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Wuroldar »

Bencede dostum. (Ayrıca bazı hinliklerle başka site forumlarına buranın reklamını yaparsanız işte o zaman bol üye çekeriz steye değil mi? :)
Karanlık rüyaların ve kötü düşlerin karabasının en yakın dostu sizi selamlar!...
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Hmm bu tür hinlikler yapmak bize yakışır mı o da ayrı tabii
Ama imza bölümündeki bir link kimsenin dikkatini çekmeyebilir değil mi :wink:
Wuroldar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Wuroldar »

Haklısın da bu sitenin ve bu sektörün gelişmesi için bu hinliği yapmalıyız bence...
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Tıbın gelişmesi içinde daha çok sağlıklı kadavraya ihtiyacı varsa çıkıp birilerinin öldürüp onlara mı verelim? ("Biraz" uç oldu galba)

Kısacası etik olarak tasvip etmiyorum bu hinlikleri...
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Wuroldar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Wuroldar »

Tamam öyle yapmayalım o zamanda eşe dosta önerelim o zaman.

Yaa şimdi benim aklıma bişiy geldi yaa. Benim bu siteyi enişteme önerdiğimi düşünüyorumda :P
" Enişte böle bir site var işte falan fistan... Frp sitesi işte forumları fln var..."
" Fe re ney sitesi?"

Puhahahahaa :P :mrgreen:
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Ben 6 senedir bizimkilere ne yaptığımı anlatmayı başaramadım
Hala fereney diyolar aynen dediğin gibi.

Acaba bizim çocuklarımız da bööle garip bişi oynayacak biz adını bile anlamayacak mıyız.

"Baba biz zıbampatküthedehöthöt oynayacağızdır"
"Peki oğlum... Nası ya?"
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
scythe
Kutsanmış Kişi

Post by scythe »

beyler bence siteye az mesaj gelmesinin nedeni konuların eski olması...
ben yeni kullanıcı olarak girdim ve birkaç saatimi sadece daha önce ne yazılmış diye okumakla geçirdim ... doğal olarak herkesten bu kadar sabır bekleyemeyiz bi konuya girmek istiyosun ama millet çoktan muhabbetin dibine vurmuş oluyo kendini yabancı gibi hissediyorsun ve sanki yazılmış onca şeyin arasına (kimi zaman 5-6)sayfa atlamak istemiyosun e sayfa sayısı az olan konular da çekici değil... yeni bi başlık açmak ta dediğiniz gibi biraz cesaret işi gibi ... bence raistlin , quelshin,demran, wuraldar gibilerin biraz daha yeni başlık açması lazım belki bu sayede millet başından katılabileceği muhabbetler buluruz :roll:
you are not alone ; so don't be afraid in the dark and cold m'thain d'streea
Shadowmaster
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Shadowmaster »

Arkadaşlar kıyaslamak gerekirse bence bu site bomba,ayrıca haddime düşmez ama diğer fk,frp vb. kategorilerdeki sitelerde sizin linkinizi hiç görmedim.

Biraz tanıtım belki ?

Ama siteniz harika,gördüklerimin arasında en iyisi.
Post Reply