Ama ben de merak ettim şimdi ne oyunlar açılacak bi anlatsana....
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
iyi de bende bilmiyorumki metuconda bahsediyorlardı arkadaşlar gel sende oynatırsın dediler bende oynamaya gelebileceğimi söyledim.Bilgim bundan ibaret sonrasında verdikleri dergi gibin birşey verdiler orda yazıyorda çankaya bkft bende siteyi netde böyle buldum.Tüm bildiklerim bu
Dragonfly wrote:Ã?yleee LES giricek adamın burda işi olmaz edası ile düşüncesizlik etmişlerdir sanrım...
hakkaten böyle düşündülerse bence de çok düşüncesizlik olmuş. bu arada eğer bu organizasyonun tarihinin bi hafta falan ileri alınma durumu varsa bence almakla akıllılık ederler.
Bakalım daha tarih konusunda kesın bır şeyler solemek imkansız.Bence LES tarihine göre hareket etmeden önceden tarihi planlamışlardır.LES traihide onların planlanmış tarıhınden sonra açıklanmıştır...
Neyse yaaa nalyan anladı
Dragonfly ;
Keeper of the Grove, Forest King
<u>Domains</u>:Animal,Earth,Plant,Protection
Doğanın Tapınağı
Yalan olmasın ama LES'in tarihi ocak ayından belliydi. Bir de emin değilim ama Pazar günü merkezi ehliyet sınavı da var... yani cidden kötü tarih seçmişler...
Abi bu adamlar neden bunu akıl edemedilerki.
Dışardan bakanın bu olay karşısında ki tavrı ne kadar kötü bir organizasyon olduğudur...
Ã?ankayadan bu forumu okuyan varsa tarih hakkında bıze bılgı versınler yoksa gelen geçen sesiz kalan Ã?an con org larına laf atar durur...
Dragonfly ;
Keeper of the Grove, Forest King
<u>Domains</u>:Animal,Earth,Plant,Protection
Doğanın Tapınağı
Bu seferlik bir hata yapmışlar gibi ama artık bu kadar duyurduktan sonra tarihi değiştirirlerse asıl hatayı bence o zaman yaparlar, insanlar tarihi karıştırır, özellikle de yer ayırtmış olanlar.
Yaa ne var ki yaaa İskender kardişle beraber oynarız belkim.. Ne dersiniz bizim gruba kim katılır???? : )))
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>