Liseli Güzeli
Liseli Güzeli
Bu sınıf bu koridorlar dar gelir sana
Duygularını nasıl anlar bu tahta
Senin yerin mi bu ufacık bina
Duramazsın artık bu okuldaaaaaaa
Bir gün kapıdan çıktı artık
Ã?niversteye girecek aklına takmış
Almış eline test kitabını
Ã?özmüş çözmüş umutlanmışşşş
Ah Ah Ah Ah
Sandalyeye oturmuş sandalyeye
Sıranın önünde tam önünde
Ellerinde Ã?SS kitapları
Unutmuş dersleri liseli güzeli
Sonunda güzel girdi sınava
Birkaç okulu yazdı kağıda
Bölümün birini kazandı sonra
Hikaye bitti mutlu sonlaaaaaaaaaaaa
Ellerinde Ã?SS kitapları
Duygularını nasıl anlar bu tahta
Senin yerin mi bu ufacık bina
Duramazsın artık bu okuldaaaaaaa
Bir gün kapıdan çıktı artık
Ã?niversteye girecek aklına takmış
Almış eline test kitabını
Ã?özmüş çözmüş umutlanmışşşş
Ah Ah Ah Ah
Ellerinde Ã?SS kitapları
Sonunda güzel girdi sınava
Birkaç okulu yazdı kağıda
Bölümün birini kazandı sonra
Hikaye bitti mutlu sonlaaaaaaaaaaaa
Ellerinde Ã?SS kitapları
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Sağolun arkadaşlar yaa beğendiinize gerçekten çok sevindim yaaaaa... Sizler olmasanız ben naaparım beni sizler yarattınız...
Hadi biraz övüneyim yaahuuu..
Neyse ben de devam ettiririm hem Palistan yazacak da benim elim armut mu toplayacak yahuuuuu.
Hadi biraz övüneyim yaahuuu..
Neyse ben de devam ettiririm hem Palistan yazacak da benim elim armut mu toplayacak yahuuuuu.
HARBE GİDEN
Hayır tüy kalem toplayacak.
Bol bol da şiir yazacak. 
Benim şu şiirler yazım yıllarından kaynaklı olsa gerek (6-7 yıl öncesi gibi) günümüzden epey uzakta kalıyor. Seninkisi günümüz şartlarına daha uygun gibi.
Yalnız ben şiirin başında Ã?SS sırasında ön sıraya güzel bir liselinin oturup arkadaki garibanın dikkatini dağıttığını sandım, sonradan yanıldığımı anladım tabi.
O da ilginç bir şiir olurdu. 
Benim şu şiirler yazım yıllarından kaynaklı olsa gerek (6-7 yıl öncesi gibi) günümüzden epey uzakta kalıyor. Seninkisi günümüz şartlarına daha uygun gibi.
Yalnız ben şiirin başında Ã?SS sırasında ön sıraya güzel bir liselinin oturup arkadaki garibanın dikkatini dağıttığını sandım, sonradan yanıldığımı anladım tabi.
Taşlar unutana dek...