Dışarıda taratmaya kalkarsan tanıdık yer 1TL'ye tarıyor, diğer yerleri bilemem. Çok pahalı nedense, anlamsız. Alt tarafı resim taratıyorsun, ne kağıt gidiyor ne de mürekkep. Ã?ıktı almak daha ucuz, böyle saçmalık olabilir miAlenthasLeasess wrote:Benim de defter dolusu resimlerim var fantezi olsun, karalama olsun. Tarayıcıya ihtiyacım var sadece.
Resim Galerisi ve Türkçe Açıklamalar
-
Possessed
- Site Çizeri
I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus..
- darkwizard
- Kullanıcı

Aslında 1 seneden beri mevzu gündemde ama yoğun bir çalışma yok. Galeri galerinin sorumluluğunu üstlenecek birisini bekliyor gibi...
Aslında galeride adı olan ressamların ressamların resimlerini toplayarak ulaştıran olabilirse galeriye eklenebilir. Ben de fantastik resim olayını daviant artta birkaç ressamın profili sevdiğim az ressamın kendi sitesi ve temel olarak sitenin galerisinden takip ettiğim için çok geniş bir bilgiye ve arşive sahip değilim. Ulaştıran olursa galeriyi yenileriz pekala..
Bunun yanında çizen kişilerin de kendi resimelrini yollaması en az bunun kadar önemli...
Aslında galeride adı olan ressamların ressamların resimlerini toplayarak ulaştıran olabilirse galeriye eklenebilir. Ben de fantastik resim olayını daviant artta birkaç ressamın profili sevdiğim az ressamın kendi sitesi ve temel olarak sitenin galerisinden takip ettiğim için çok geniş bir bilgiye ve arşive sahip değilim. Ulaştıran olursa galeriyi yenileriz pekala..
Bunun yanında çizen kişilerin de kendi resimelrini yollaması en az bunun kadar önemli...
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
Order is the dream of man.
-
Possessed
- Site Çizeri
Galerinin durumu beni de üzüyor, her bahsi açıldığında heh diyorum ama bir şey olduğu yok şimdilik...
Sorumluluk almaya da kendimi uygun görmüyorum, daha deviantarttaki galerimle pek ilgilenmiyorum. Blogum da sürünüyor, pek vakit ayırmıyorum kısacası. O nedenle buradaki galeriyle de ilgileneceğimi sanmıyorum. Gerçi başıboş durmasından iyi olabilir ama... Bilemiyorum...
Bu arada bazı arkadaşlar o galerideki eksik resimlerin kendilerinde olduğunu belirtmişlerdi ama bir daha ses çıkmadı, anlamadım. Söz atıp kaçtılar yani
Sorumluluk almaya da kendimi uygun görmüyorum, daha deviantarttaki galerimle pek ilgilenmiyorum. Blogum da sürünüyor, pek vakit ayırmıyorum kısacası. O nedenle buradaki galeriyle de ilgileneceğimi sanmıyorum. Gerçi başıboş durmasından iyi olabilir ama... Bilemiyorum...
Bu arada bazı arkadaşlar o galerideki eksik resimlerin kendilerinde olduğunu belirtmişlerdi ama bir daha ses çıkmadı, anlamadım. Söz atıp kaçtılar yani
Aslında kendi çizerlerimizin oluşturduğu galeri daha değerli olur toplama galeriden.Efla wrote:Bunun yanında çizen kişilerin de kendi resimelrini yollaması en az bunun kadar önemli...
I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus..