Resim Galerisi ve Türkçe Açıklamalar

Başka hiçbir yere uymadı dediğiniz mesajlar için.
Possessed
Site Çizeri

Post by Possessed »

AlenthasLeasess wrote:Benim de defter dolusu resimlerim var fantezi olsun, karalama olsun. Tarayıcıya ihtiyacım var sadece.
Dışarıda taratmaya kalkarsan tanıdık yer 1TL'ye tarıyor, diğer yerleri bilemem. Çok pahalı nedense, anlamsız. Alt tarafı resim taratıyorsun, ne kağıt gidiyor ne de mürekkep. Ã?ıktı almak daha ucuz, böyle saçmalık olabilir mi :D Tarayıcısı olan bir arkadaşını bul ya da git bir tarayıcı al, en güzeli. Yazın indirime de girer elektronik eşya :)
I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus..
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Hakkaten be kardeş taratıp yollasan çok da güzel olurdu.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
darkwizard
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by darkwizard »

Sanırım 2007 de üyeydim bu siteye ve sitenin en sevdiğim yanı resim galerisiydi. Gerçekten güzeldi karakalme ilgimi arttirmişti ama şimdi bakıyorumda bir yıldır galerinin düzenlenmesi için uğraşılmış ama elde bir şey yok bu çok üzücü oldu benim için. :cry:
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

Aslında 1 seneden beri mevzu gündemde ama yoğun bir çalışma yok. Galeri galerinin sorumluluğunu üstlenecek birisini bekliyor gibi...

Aslında galeride adı olan ressamların ressamların resimlerini toplayarak ulaştıran olabilirse galeriye eklenebilir. Ben de fantastik resim olayını daviant artta birkaç ressamın profili sevdiğim az ressamın kendi sitesi ve temel olarak sitenin galerisinden takip ettiğim için çok geniş bir bilgiye ve arşive sahip değilim. Ulaştıran olursa galeriyi yenileriz pekala..

Bunun yanında çizen kişilerin de kendi resimelrini yollaması en az bunun kadar önemli...
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
Possessed
Site Çizeri

Post by Possessed »

Galerinin durumu beni de üzüyor, her bahsi açıldığında heh diyorum ama bir şey olduğu yok şimdilik...

Sorumluluk almaya da kendimi uygun görmüyorum, daha deviantarttaki galerimle pek ilgilenmiyorum. Blogum da sürünüyor, pek vakit ayırmıyorum kısacası. O nedenle buradaki galeriyle de ilgileneceğimi sanmıyorum. Gerçi başıboş durmasından iyi olabilir ama... Bilemiyorum... :|

Bu arada bazı arkadaşlar o galerideki eksik resimlerin kendilerinde olduğunu belirtmişlerdi ama bir daha ses çıkmadı, anlamadım. Söz atıp kaçtılar yani :D
Efla wrote:Bunun yanında çizen kişilerin de kendi resimelrini yollaması en az bunun kadar önemli...
Aslında kendi çizerlerimizin oluşturduğu galeri daha değerli olur toplama galeriden.
I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus..
Post Reply