sağolasın raistlin.ama keşke bu yeteneği yaşarken keşfedebilseydim.Raziel'ken acı çektirmek istediğim bir sürü insan vardı ama bunu yapabilecek gücüm yoktu.
aaaa sen büyümü yapabiliyorsun nasıl yapıyosun bende bakiiim mi baktıktan sonra bende yapabilirmiyim aaa raistinin kılıcı ne kadar güzel aaaaaaaaa üstünde kanda var çok ilginç
Yaa Corax çok şirindir İskender yaa öle pençeleri felan da var ama dikkat et keskin olabiliyo bazen...
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Bazen mi? Tabi değişik bir yaklaşım. Corax'a fazla yaklaşmamanı tavsiye ederim isKENDER çok anlayışlı yaklaşmayabilir arada. *Bu arada kendi cebindeki renkli ışığı kıran taşın gözükmesine dikkat eder* Yani değişik uğraşlar daha eğlenceli olabilir tabi. Gene de bir dene o kadar istiyorsan.
En doğal yetenek sahibi -hani burda bahsettiğimiz konuda- bence kenderlerdir.
Yaa bilmiyom bana iyi biri gibi geldi herkese hediyeler feln veriyormuş bence dış görünüşünden dolayı korkmana gerek yok..
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Doğru pençesinin içinde hediyeler varmış diye duydum. Ona şöyle dokunup vücuduna dövme yapılmasını göze alıyorsan ve ufak bir ihtimal de olsa ölme riskini alıyorsan (ki kender adam korkmaz! ) neden olmasın.
İsimsiz olanın bir kendere verebileceği ne hediye vardır merak ettim doğrusu.
Mesela isimsiz olan en iyi hırsızın nasıl olması gerektiği bilgisini bahşetmesi mümkün mü? Ya da o hediyeye gerek kalmadan biz de bunu çıkartabilir miyiz?
Yav kenderler de ii hoştur ama ben gnomum yani öle gerçekten korkunç olsa korkarım da.. Korkacak nesi var annamadım cidden.. Çok iyi niyetli bi adam ve kimseye zarar vermek istemiyor. Aslında evet bize hediye olarak en iyi hırsızın ne olduu bilgisini sölese bende sevinirim çünkü gerçekten çook merak ettim.
HARBE GİDEN