Frpwordün bir eğlence sitesi olduğunu da unutmayalım arkadaşlar. Buluşurken sıkıcı olursak sonra nası insanları eğlendirebiliriz ki
Ankara buluşması / Beyin Fırtınası
Evet illa da fikir sunan gelsin demek olmaz. Zira ben fikirlerimi zaten uygulamaya çalıştığım ya da önerdiğim için orada belki benden pek birşey çıkmayabilir ama bu gitmeye mani olmamalıdır.
Frpwordün bir eğlence sitesi olduğunu da unutmayalım arkadaşlar. Buluşurken sıkıcı olursak sonra nası insanları eğlendirebiliriz ki
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
Order is the dream of man.
bakın ciddi konularada el atılır tabiki ama sonuçta eğlencede olmalı.
ben ve berk biralı nargileli bi yer olması taraftarıyız.
Muhabbet güzelleşiyo öyle olunca..
Bu noktada koliba her türlü şeyi sağlıyo tanıdıkta insanlar
ama sevmeyenlver varsa alternatif sunabilirler.
ama ortadünyayıda ben sevmiyorum
ben ve berk biralı nargileli bi yer olması taraftarıyız.
Muhabbet güzelleşiyo öyle olunca..
Bu noktada koliba her türlü şeyi sağlıyo tanıdıkta insanlar
ama sevmeyenlver varsa alternatif sunabilirler.
ama ortadünyayıda ben sevmiyorum
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
İçki bence de olmasa daha iyi olur. Ama orta dünyayı ben de sevmiyorum. Bakacaz artık.. Dengeyi sağlayan bir mekan bulursak. Bir ön arama yapmak lazım. Kızılay civarında olanlar yapabilirler.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
- AreniusLorthenia
- Kullanıcı

Seni beklediğimizi yazmamış miydim Yeminer? Bu arada aramıza yeni katılan tüm arkadaşlar için buluşma yeri Kızılay YKM önü. Yeminer sen olmazsa beni telefonla ararsın.
HARBE GİDEN
- AreniusLorthenia
- Kullanıcı